Keystone logo

1 Certificat Programe în Asistență medicală Asistență paramedicală Imagistică Medicală Mamografie în Ann Arbor Charter Township, Statele Unite ale Americii pentru 2024

Filtre

Filtre

  • Certificat
  • Statele Unite ale Americii
  • Asistență medicală
  • Asistență paramedicală
  • Imagistică Medicală
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (1)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Popular study format

Certificat Programe în Asistență medicală Asistență paramedicală Imagistică Medicală Mamografie

Ce este o mamografie?
O mamografie (numită și mamografie) este o examinare cu raze X a sânilor, utilizată pentru a detecta și diagnostica bolile mamare. Ele sunt, de asemenea, utilizate în medicină pentru a detecta cancerul de sân, pentru a-l diagnostica sau pentru a monitoriza modificările acestuia.

Ce locuri de muncă pot obține în mamografie?
Mamografii sunt profesioniști din domeniul sănătății specializați în utilizarea razelor X pentru a produce imagini ale sânilor. Ei lucrează în spitale, clinici sau cabinete private cu alți profesioniști, cum ar fi radiologi. Unii mamografi predau și cursuri la colegii și universități.

Cum devin mamograf?
Pentru a deveni mamograf, trebuie să urmați un program de formare acreditat. Programele de mamografie durează în mod obișnuit doi până la patru ani și includ cursuri de anatomie, fiziologie, imagistică medicală și siguranța radiațiilor. După finalizarea unui program de formare, în funcție de țară, ați putea fi eligibil pentru a susține un examen de certificare pentru mamografie. Odată ce ați promovat examenul și ați obținut certificarea, puteți aplica pentru locuri de muncă ca mamograf.

Ce voi studia în timpul diplomei de mamografie?
Elevii vor învăța despre fizica razelor X, anatomia și fiziologia sânului și cum să opereze echipamentul de mamografie. Ei vor studia, de asemenea, detectarea și diagnosticarea cancerului de sân și metodele de reducere a expunerii la radiații.

SUA rămâne cea mai populară destinație din lume pentru studenții internaționali. Universitățile din SUA domină clasamentul mondial și țara oferă, de asemenea, o mare varietate de locații de studiu interesante. Sistemele universitare de stat sunt parțial subvenționate de guvernele de stat și pot avea multe campusuri răspândite în stat, cu sute de mii de studenți.

Programele de certificat sunt unități educaționale de studiu care îi ajută pe studenți să obțină cunoștințele și experiența necesară sub tutela profesorilor calificați. Unii studenți urmează aceste programe pentru a avea competențele necesare pentru a avansa la locul de muncă.