Keystone logo

2 Certificat Programe în Asistență medicală Știință farmaceutică Farmacologie 2024

Filtre

Filtre

  • Certificat
  • Asistență medicală
  • Știință farmaceutică
  • Farmacologie
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (2)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Certificat Programe în Asistență medicală Știință farmaceutică Farmacologie

Un program de certificat este de obicei mai scurtă și mai bine concentrat decât un program de grad. Aceasta duce la certificare într-un domeniu tehnic sau profesional specific.

Ce este un certificat în farmacologie? Programele care duc la acest tip de certificat poate fi general, sau se concentreze pe specificul ca siguranța farmaceutice, toxicologie sau farmacologie veterinară. Oricare dintre aceste programe va începe cu o prezentare generală de bază a rolului medicinii în practicile de terapie actuale, precum și biologia umană sau animală și fiziologia.

Abilitățile învățate într-un certificat în programul farmacologie vă va ajuta în orice domeniu legat-asistenta medicala, de la asistenta medicala licentiat practic (LPN) a tehnologiei veterinare sau farmacie. Vei invata despre atât de droguri baza de prescriptie medicala si a Regulamentului de droguri.

Costurile totale ale acestui certificat sunt afectate de factori, cum ar fi ceea ce țara școală este și dacă optați pentru un student sau de certificare postuniversitare.Costul variază, de asemenea, de la școală la școală în aceeași țară și cu același tip de program. Ați putea fi în măsură să aplice pentru burse sau ajutor financiar pentru a compensa costurile de educatia ta.

Câștigul salarial un certificat în farmacologie poate pregăti să lucreze ca un farmacolog sau toxicolog veterinar sau clinica. Oportunitati există, de asemenea, în domeniul toxicologiei medico-legale. Dacă preferați să lucreze ca un cercetător, ați putea fi capabil de a găsi locuri de muncă cu o companie farmaceutica sau de reglementare. Ai putea folosi, de asemenea acest certificat ca o piatră de temelie pentru a se califica ca un profesor in departamentul de farmacologie de un colegiu sau universitate.

Cursuri online din farmacologie sunt oferite de multe colegii și universități, și poate fi oportunitatea perfectă de a îmbunătăți abilitățile dumneavoastră de locuri de muncă actuale sau să tranziție într-un domeniu nou, mai ales dacă sunt deja lucrează cu normă întreagă și au nevoie de flexibilitate în programul dumneavoastră.Căutare pentru programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.