Keystone logo

Filtre

 • Certificat
 • Australia
 • Învățământ la Distanță
Domenii de studiu
  Abilități de viață (0)
 • Asistență medicală (2)
 • Limbi străine (0)Pedagogie (0)Studii de artă (0)Studii de Drept (0)Studii de energie (0)Studii de mediu (0)Studii privind sportul și exercițiile fizice (0)Științe naturale (0)
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

2 Învățământ la Distanță Certificat Programe în Canberra, Australia pentru 2024

  Popular degree type

  Învățământ la Distanță Certificat Programe în Canberra, Australia

  Australian Capital Territory (ACT abreviat) este cel mai mic de auto-guvernare teritoriu intern în Australia. În recensământul din 2006, populația a ACT a fost 333000.

  Australia are o educație subvenționate mai mare pentru studenții care desfășoară cu grade universitare de licență. Ele dau, de asemenea, credite și granturi pentru studenții postuniversitare. Învățământ superior începe la nivel de diplomă de licență la o diplomă de doctorat oferite în orice domeniu de studiu.

  Programele de certificat sunt unități educaționale de studiu care îi ajută pe studenți să obțină cunoștințele și experiența necesară sub tutela profesorilor calificați. Unii studenți urmează aceste programe pentru a avea competențele necesare pentru a avansa la locul de muncă.

  Învățarea online sau la distanță se referă la utilizarea mijloacelor electronice și a tehnologiilor informației și comunicațiilor (TIC) în educație. Cu învățarea online, se poate accesa educația în orice moment și din orice locație cu o conexiune la internet disponibilă.