Keystone logo

16 Certificat Programe în Asistență medicală Asistență paramedicală Asistență medicală 2024

Filtre

Filtre

  • Certificat
  • Asistență medicală
  • Asistență paramedicală
  • Asistență medicală
  • Asistență medicală
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (16)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Certificat Programe în Asistență medicală Asistență paramedicală Asistență medicală

Un program certificat poate fi oferit fără un grad, sau poate lista un anumit grad ca o condiție prealabilă. Ambele programe de certificat universitare și postuniversitare sunt foarte concentrat, curriculum pe termen scurt conceput pentru înzestrarea elevilor pentru a lucra într-un domeniu specific sau pe o anumită competență într-un domeniu.

Ce este un certificat în asistarea medicală? Un certificat medical, de obicei, durează asistent aproximativ un an pentru a finaliza și se pregătește un student pentru a lucra în domeniul medicinii. Subiectele acoperite includ, în general, terminologia medicală, front office și tehnologie Back Office și a procedurilor, anatomie, etică, flebotomie și farmacologie. Veți dobândi o cunoaștere de ansamblu a procedurilor în toate domeniile de la birou, așa că va fi în măsură să îndeplinească o varietate de roluri.

Obținerea unui certificat în asistarea medicală vă va oferi un avantaj atunci când caută o carieră în domeniul sănătății. Puteți utiliza acest program ca o imagine de ansamblu de educație atunci când decid dacă să intre în îngrijire a sănătății.

Programe care asistă medicale variază în costul de la o școală la alta, chiar și în cadrul aceleiași țări. Nivelul de hands-on experiență de laborator sau pot afecta, de asemenea, costul de orice program dat. Verificați cu școlile în care sunteți interesat pentru a afla exact ce costurile vor fi.

Un asistent medical acreditati pot lucra in practica privata, un spital sau o clinică de sănătate publică sau privată. Alte oportunități includ facilități rezidențiale, spitale de stat și închisori. Deschideri de locuri de muncă în acest domeniu sunt în creștere, și care au un certificat de acreditare sau locale vă poate pune în situația de a să vă alegeți de oportunitățile existente.

Mai multe universități și colegii oferă acum programele colaboratori medicale on-line, astfel încât să puteți completa de formare în timp ce grija pentru alte responsabilități. Căutare pentru programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.