Keystone logo

47 BSc Programe în Asistență medicală Îngrijire mintală Psihologie 2024

Filtre

Filtre

  • BSc
  • Asistență medicală
  • Îngrijire mintală
  • Psihologie
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (47)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

BSc Programe în Asistență medicală Îngrijire mintală Psihologie

O diplomă de licență este un program de diplomă care vă poate ajuta să obțineți cunoștințe și pregătire suplimentară pentru o anumită carieră, selectând un domeniu de interes pe care doriți să-l aprofundați. De obicei este începută după liceu și probabil vă va dura trei până la patru ani pentru a finaliza.

Ce este un doctorat în psihologie? Psihologia este studiul comportamentului uman. În acest program de gradul, puteți învăța metodele de cercetare și teoriile științifice utilizate pentru a explica și a defini modele de gândire și acțiuni. Unele școli pot oferi stagii de practică sau proiecte de cercetare capstone, pe lângă cursuri. Ați putea lua cursuri precum gândirea matematică, genul și psihologia, statisticile și psihologia dezvoltării.

În timp ce sunteți înscris într-un BSc în Psihologie, puteți dobândi abilități în gândire critică, ascultare analitică, gestionarea eficientă a timpului și rezolvarea efectivă a conflictelor. Fiecare dintre aceste abilități se aplică în viața de zi cu zi și vă poate ajuta în orice carieră.

Pentru a înțelege cheltuielile asociate cu câștigarea unei diplome de licență în domeniul psihologiei, trebuie să contactați școlile în care aveți interes și să cereți o estimare a costurilor. Cheltuielile vor varia de la școală la școală, în funcție de locație, de școlarizare, de cameră și de bord.

Deși poate părea că o diplomă în psihologie te pregătește doar să fii psiholog, există de fapt multe industrii care ar putea să te angajeze. De exemplu, companiile le place să aibă psihologi ca ofițeri de resurse umane, consultanți de marketing și specialiști în branding. În sectorul public, diverse organizații vă pot angaja ca director de politici publice. Puteți deveni și un psiholog practicant, odată ce ați obținut mai multă educație.

Școlile din țară și din întreaga lume oferă un diplomă de licență în psihologie. Dacă aveți nevoie de un program mai flexibil, puteți alege să faceți cursuri și online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.