Keystone logo

1 Învățământ la Distanță BSc Programe în Asistență medicală Îngrijire Infirmierie înregistrată în Sioux Falls, Statele Unite ale Americii pentru 2024

Filtre

Filtre

  • BSc
  • Statele Unite ale Americii
  • Asistență medicală
  • Îngrijire
  • Infirmierie înregistrată
  • Învățământ la Distanță
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (1)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Popular study format

Învățământ la Distanță BSc Programe în Asistență medicală Îngrijire Infirmierie înregistrată

Sioux Falls Dakota de Sud oferă studenților un gust de viață modern și un pic de un simt vest vechi. Mare oras este un punct focal al culturii din Dakota de Sud și este înconjurat de vederi impresionante ale Black Hills.

Ce este asistenta medicala inregistrata?
Asistența medicală înregistrată implică îngrijirea pacienților și promovarea sănătății acestora. Asistentele lucrează în spitale, clinici și instituții de îngrijire la domiciliu. Ei pot lucra, de asemenea, în medii de sănătate publică, cum ar fi școli și centre comunitare. Asistentele medicale înregistrate trebuie să fie autorizate pentru a practica asistenta medicală.

Ce pot face cu o diplomă în Nursing înregistrat?
Există multe căi de carieră diferite pe care o asistentă medicală înregistrată le poate lua. Unele asistente medicale autorizate pot alege să lucreze într-un cadru spitalicesc, în timp ce altele pot prefera să lucreze într-o clinică sau într-o practică privată. Asistentele medicale autorizate se pot specializa, de asemenea, într-un anumit domeniu al asistenței medicale, cum ar fi îngrijirea pediatrică sau îngrijirea geriatrică. Unele asistente medicale autorizate aleg să predea asistența medicală la un colegiu sau universitate.

De ce să studiezi Asistenta Medicală?
Asistenta medicală este o profesie vitală în industria sănătății; promovarea sănătății și bunăstării pacienților. Asistentele sunt adesea primul punct de contact pentru pacienți atunci când intră în sistemul de sănătate și joacă un rol important în furnizarea de îngrijiri de calitate a pacienților. În plus, asistenții medicali autorizați se pot specializa într-un anumit domeniu al asistenței medicale, ceea ce le permite să ofere îngrijiri mai specifice și mai bine direcționate pacienților.

Tipuri de grade de Nursing înregistrate
Asistentele medicale înregistrate au de obicei o diplomă de asociat sau o diplomă în asistență medicală, deși unele asistente pot avea o diplomă de licență în asistență medicală. Asistentele trebuie, de asemenea, să promoveze un examen național de licență pentru a deveni asistente medicale înregistrate. În unele state, asistenților medicali li se poate cere, de asemenea, să finalizeze o perioadă de experiență clinică supravegheată înainte de a putea fi autorizate.

Ce voi studia în timpul diplomei mele de Asistent medical?
În timpul unei diplome de asistentă medicală înregistrată, studenții vor urma cursuri de anatomie și fiziologie, microbiologie și chimie. În plus, studenții vor urma cursuri despre teoria și practica asistenței medicale. Studenții pot avea posibilitatea de a finaliza rotații clinice în diferite setări de asistență medicală, cum ar fi spitale, clinici și setări de îngrijire la domiciliu, pentru a câștiga experiență practică în domeniul asistenței medicale.

SUA rămâne cea mai populară destinație din lume pentru studenții internaționali. Universitățile din SUA domină clasamentul mondial și țara oferă, de asemenea, o mare varietate de locații de studiu interesante. Sistemele universitare de stat sunt parțial subvenționate de guvernele de stat și pot avea multe campusuri răspândite în stat, cu sute de mii de studenți.

Programele de Licență în Științe sunt ideale pentru cei care doresc să își sporească experiența și cunoștințele într-un anumit domeniu. Absolvirea unui BSc îi poate ajuta pe studenți să își găsească locuri de muncă profesionale și pline de recompense.

Învățarea online sau la distanță se referă la utilizarea mijloacelor electronice și a tehnologiilor informației și comunicațiilor (TIC) în educație. Cu învățarea online, se poate accesa educația în orice moment și din orice locație cu o conexiune la internet disponibilă.