Keystone logo

36 BSc Programe în Asistență medicală Îngrijire Infirmierie înregistrată 2024

Filtre

Filtre

  • BSc
  • Asistență medicală
  • Îngrijire
  • Infirmierie înregistrată
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (36)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

BSc Programe în Asistență medicală Îngrijire Infirmierie înregistrată

Obținerea unui Bachelor of Science grad poate lua oriunde de la unu la cinci ani pentru a finaliza. Elevii pot alege să transfere credite dintr-o instituție secundară sau colegiu comunitate post-secundar pentru a accelera timpul necesar pentru a finaliza gradul. cursuri online și part-time sunt de asemenea disponibile pentru studenții cu alte angajamente sau un program încărcat.

Ce este un BSC în Asistență Medicală pentru RN? Acest grad se concentrează pe furnizarea de elevi cu acreditările pentru a deveni o asistentă medicală înregistrată de a le preda fundamentele de asistență medicală eficiente și eficace. asistente medicale inregistrate sunt profesionisti care au finalizat cerințele evidențiate de o țară, de stat sau provincie, care să le permită să practice în casele de ingrijire medicala, spitale și case particulare licențiate. Elevii să ia cursuri în chimie, biologie, nutriție și de anatomie pentru a obține o înțelegere a corpului uman, precum și cursuri în teorie și practică de a dezvolta abilitățile interpersonale și medicale necesare pentru a ajuta pacienții.

Obținerea unei licențe de asistenta medicala RN deschide calea spre o cariera de sanatate stiinta de succes. Absolvenți folosesc excelente abilități interpersonale și de comunicare pentru a ajuta la o mare varietate de oameni într-un mediu în general, ritm rapid și de a lucra alături de medici și alți membri ai personalului de asistenta medicala pentru a oferi ingrijire atat de rutina si de urgenta.

Costurile unui grad de asistență medicală variază în funcție de instituție. Unele oferă un program standard de trei ani, în timp ce altele permit studenților să câștige un grad în cât mai puțin de un an. Este recomandat sa curatati cu atentie de cercetare programele de care sunteți interesat să vă asigura că alinierea la obiectivele profesionale și financiare.

Persoanele care au un BSC în Asistență Medicală găsesc de obicei oportunități de plată mai mari pe măsură ce câștigă mai multă experiență. Mulți găsesc de lucru într-un departament de spital sau o clinică privată, dând examene de rutină, asistarea în documente de asigurare și acordarea de asistență în sălile de operație din prima linie.Alții lucrează în reședințe private, ajutând persoanele în vârstă trăiesc un stil de viață activ și sănătos.

Instituțiile din toată lumea oferă programe de studii in asistenta medicala. Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.