Keystone logo

4 BSc Programe în Dificultăți de învățare 2024

Filtre

Filtre

 • BSc
 • Asistență medicală
 • Studii privind dizabilitatea
 • Dificultăți de învățare
Domenii de studiu
 • Asistență medicală (4)
 • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

  BSc Programe în Dificultăți de învățare

  Persoanele care doresc să dezvolte cunoștințe semnificative despre o anumită disciplină deseori urmăresc o diplomă de licență. Programele Bachelor of Science se înscriu în profunzime în subiecte tehnice și practice. Elevii obișnuiesc să obțină o diplomă de licență în trei sau patru ani, deși unii iau mai mult timp pentru a finaliza programe.

  Ce este un BSC în învățarea persoanelor cu dizabilități? Elevii din întreaga lume se confruntă cu dificultăți de învățare, de la autism la dislexie. Aceste condiții pot face extraordinar de dificilă obținerea de noi informații. Persoanele care obțin o diplomă de licență în domeniul dizabilităților de învățare învață despre cauzele care stau la baza deficiențelor de învățare. Ei descoperă, de asemenea, metode de tratament. Elevii de obicei iau cursuri în psihologie, consiliere, educație, sănătate și alte subiecte conexe. Ei se pot înscrie, de asemenea, în cursuri de educație generală, cum ar fi matematică sau știință. Adesea, elevii își termină programele pregătindu-se un proiect sau o mentorat.

  Completarea cu succes a unui BSc în dizabilități de învățare deseori echipează absolvenții cu felul de consiliere reală și abilitățile de educație de care au nevoie pentru a ajuta în mod eficient elevii să depășească dificultățile de învățare. Adesea, participanții la program învață bugetarea, managementul de proiect și abilitățile organizaționale care le servesc și în viața personală.

  Bugetarea pentru participarea la un program BSc in Learning Disabilities poate fi dificilă fără informații specifice din toate școlile potențiale. Deoarece instituțiile stabilesc taxe și taxe bazate pe o varietate de factori, studenții discută, de obicei, cheltuielile cu funcționarii școlari înainte de înregistrare.

  O diplomă de licență în învățarea persoanelor cu handicap oferă absolvenților un număr semnificativ de posibilități de carieră. De obicei, elevii caută un loc de muncă imediat în școli ca specialiști în educație, asistenți pedagogi, profesori sau consilieri. Aceste poziții pot necesita însă o licență de la o entitate guvernamentală sau o asociație profesională. Unii oameni lucrează în afaceri ca specialiști în cercetare și dezvoltare, consultanți și manageri. Între timp, alții decid să se înscrie în învățământul superior, optând pentru o carieră pe tot parcursul vieții în mediul academic.

  Elevii obișnuiesc să obțină o diplomă de licență în domeniul dizabilităților de învățare la colegii sau universități locale. Unii, totuși, își urmăresc diplomele prin forumuri on-line și în săli de clasă virtuale. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.