Keystone logo

1 BSc Programe în Asistență medicală Asistență paramedicală Asistență medicală Asistența medicilor în Germania pentru 2024

Filtre

Filtre

  • BSc
  • Germania
  • Asistență medicală
  • Asistență paramedicală
  • Asistență medicală
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (1)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Popular study format

BSc Programe în Asistență medicală Asistență paramedicală Asistență medicală Asistența medicilor

Ce este asistenta medicului?
Asistența medicului este un domeniu al medicinei care se ocupă cu acordarea de îngrijiri pacienților. Asistenții medicali lucrează sub supravegherea medicilor autorizați și îndeplinesc multe dintre aceleași sarcini ca și ei, cum ar fi luarea istoricului medical, efectuarea de examene fizice, comandarea și interpretarea testelor de diagnosticare și educarea pacientului. Asistenții medicali servesc adesea ca punct de contact între pacienți și medicii acestora, oferind informații și coordonând îngrijirea.

Care sunt beneficiile studierii asistentei medicale?
Unele dintre beneficiile studierii asistenței medicale includ obținerea unei înțelegeri cuprinzătoare a domeniului medical, dezvoltarea unor abilități clinice puternice și familiarizarea cu cele mai recente tehnologii medicale. Asistenții medicali sunt la mare căutare și mulți studenți aleg să urmeze această carieră pentru a-i ajuta pe alții să primească asistență medicală de calitate. În plus, asistenții medicali câștigă adesea salarii competitive și se bucură de rate de satisfacție în muncă.

Ce grade sunt disponibile în asistenta medicală?
O diplomă de asistență medicală poate fi obținută de la multe tipuri diferite de instituții, inclusiv colegii comunitare, universități și școli de medicină. Majoritatea programelor de PA cer studenților să aibă o diplomă de licență, deși unele școli oferă programe cu o fază pre-profesională care poate fi finalizată fără o diplomă anterioară. Durata de timp necesară pentru a finaliza un program de asistență medicală variază în funcție de tipul de instituție și de cerințele specifice ale programului, dar majoritatea studenților își finalizează studiile în termen de patru ani.

Ce voi studia în timpul diplomei mele de asistent medical?
Curriculumul pentru un program de diplomă de asistare a medicului include de obicei cursuri de terminologie medicală, anatomie și fiziologie, farmacologie, teste de diagnosticare și îngrijire a pacientului. De asemenea, studenții participă adesea la rotații clinice, ceea ce le oferă experiență practică de lucru cu pacienții. Multe programe necesită ca studenții să aibă fie o diplomă de licență în asistență medicală, fie experiență similară.

Germania este o destinație excelentă pentru scholarsand internațională are un sistem de înaltă calitate de învățământ superior. Valoarea acestui nivel de educație a fost îmbunătățită prin economie puternica Germania 's. Studenții străini se bucură de condiții excelente de viață într-un mediu securizat și sigur. Berlin este capitala.

Programele de Licență în Științe sunt ideale pentru cei care doresc să își sporească experiența și cunoștințele într-un anumit domeniu. Absolvirea unui BSc îi poate ajuta pe studenți să își găsească locuri de muncă profesionale și pline de recompense.