Keystone logo

1 BSc Programe în Asistență medicală Asistență paramedicală Asistență medicală Asistența medicilor 2024

Filtre

Filtre

  • BSc
  • Asistență medicală
  • Asistență paramedicală
  • Asistență medicală
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (1)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

BSc Programe în Asistență medicală Asistență paramedicală Asistență medicală Asistența medicilor

O BSC (Bachelor of Science) este un grad post-secundar acordate la finalizarea unui curs riguros de studiu, ținând între trei și cinci ani. De obicei, este câștigat în majors stiinta orientate. Cu toate acestea, unele instituții de atribuire a BSc în programe care conferă de obicei o Bachelor of Arts.

Ce este un BSc în medic Asistarea? Este, în general, un grad de patru ani care atestă dobândirea de cunoștințe și abilități necesare pentru a oferi asistenta medicala de calitate, sub auspiciile unui medic de supraveghere. Elevii se pot aștepta să se împartă între timp de studiu clasă și lucrări practice în medii medicale. Programe scopul de a dota studenții pentru a efectua servicii de diagnostic competent și terapeutice în diferite setări, și de a obține licențe necesare și certificări.

O BSC în medic Asistarea ar putea fi un prim pas important în un angajament pe viață la asistență medicală, sau următorul pas pentru persoanele cu experiență relevant, cum ar fi EMTs.Gradul ar putea oferi un sentiment mai mare de satisfactie a muncii de la pacienti ajuta, plus un nivel ridicat de securitate de locuri de muncă, deoarece câmpul este proiectat sa creasca.

Costurile completarea unui BSc în medic Asistarea variază în funcție de indicațiile instituție și de program. Dincolo de cheltuielile preconizate, cum ar fi de școlarizare și manuale, există costuri legate de materiale medicale si accesul facilitate pentru instruirea practică.

Având o diplomă în medic Asistarea ar putea deschide usa la o lume interesantă și dinamică. Asistenti medic (PAS), pot lucra in spitale si clinici sub supraveghere regulată, sau pot fi chemați să ofere servicii de ingrijire primara in zonele rurale sub supraveghere minima. AP poate închide incizii pentru chirurgi sau evalua si trata pacientii pentru internists. AP pot oferi chiar serviciile de sanatate mintala in birouri psihiatrice.

Aplicarea unui BSc în programul de medic Asistarea nu a fost niciodată mai ușoară.Elev de azi pot alege din mai multe școli pentru a găsi opțiunea care se potrivește cel mai bine obiectivele și stilul lor de viață. Căutare pentru programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.