Keystone logo

11 BSc Programe în Administrația sănătății 2024

Filtre

Filtre

  • BSc
  • Asistență medicală
  • Studii de asistență medicală
  • Administrația sănătății
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (11)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

BSc Programe în Administrația sănătății

O BSC, sau Bachelor of Science, este o diplomă de licență eliberată de un colegiu sau universitate la cineva care a finalizat între trei și cinci ani de studiu într-un anumit domeniu.

Poate va intrebati, ceea ce este un BSc in Health Administration? Health Administration implică administrarea și supravegherea spitale, departamente din cadrul spitalelor, cabinete individuale de practică, precum și alte sisteme de sănătate. Acest lucru înseamnă că administratorii de sanatate sunt responsabile de conducere angajați, a face alegeri critice de angajare, precum și dezvoltarea și punerea în aplicare a politicilor de sistem. Ele sunt, de asemenea, responsabile pentru unele probleme financiare, cum ar fi comunicarea cu investitorii și pacienții de facturare. Programe includ de multe ori cursuri de management, sisteme de informare, finanțe, asigurări, și politica de asistenta medicala.

Dacă veți câștiga o diplomă în administrarea de sănătate, vă puteți aștepta la un salariu confortabil și un mediu de lucru interesant.Există, de asemenea flexibilitatea de poziția și locul dacă se dorește, pentru că sunt de așteptat de locuri de muncă de administrator de sanatate pentru a crește rapid în disponibilitatea în următorii zece ani.

Datorită diferențelor de școală și de țară, costul de a câștiga o diplomă în Health Administration este larg variată. Contactați programele pe care le sunt interesați în informații financiare.

Majoritatea administratorilor de sănătate lucrează în spitale, dar mulți alții lucrează în instituțiile rezidențiale, cabinete individuale de practică, la domiciliu setarile de ingrijire si chiar si in setarile de stat. S-ar putea supraveghea programarea și salarizare pentru o unitate într-un singur spital, sau ar putea fi responsabilă de gestionarea unui sistem întreg de spitale. Ca peisajul de modificări tehnologice medicale, administratorii de sanatate trebuie sa fie adaptabile și capabil de a stăpâni noi forme de tehnologie pentru evidența și alte asistenta medicala are nevoie.Deoarece regulamentele de asistenta medicala si legile se schimbă frecvent, ei trebuie să păstreze, de asemenea, facilități de up-to-data la aceste modificări.

Vă mulțumim pentru opțiunile de învățare on-line, educație nu mai este limitat de constrângerile geografice. Dacă doriți să urmeze o BSc în Health Administration, puteți începe călătoria azi. Căutare pentru programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.