Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 27 Licențe în Științe  (BSc) Programe în Știință biomedicală 2023

27 BSc Programe în Știință biomedicală 2023

Prezentare generală

O Bachelor of Science grad (BSC) este de obicei un program de patru ani luată la o universitate. Pentru a obține o diplomă, un student trebuie să completeze un set prescris de cursuri, cu unele variații permis preferințele individuale de studiu. Primii doi ani sunt, de obicei cerințe generale universitare, urmată de doi ani de studiu detaliat în cuiva majore ales. Odată ce un Bachelor of Science este câștigat, un student poate continua cu studii superioare.

Ce este un BSC în Biomedicină? O BSC în Biomedicină este un program de licență care oferă studenților abilitățile de care au nevoie pentru a intra în forța de muncă într-un domeniu al științei sau pentru a trece la un grad avansat. Cunoștințele dobândite include o înțelegere profundă a celulelor de plante și animale, genetica, chimia organică. Tipuri de programe includ managementul biotehnologie, medicina, știința animalelor și de cercetare biologică. Cu o mare varietate de programe disponibile, studenții pot alege cursuri care să completeze interesele lor.

Beneficiile de a câștiga un BSC în Biomedicină includ deschiderea o gamă largă de opțiuni de mare de plată carieră sau o cale de a grade avansate. Dacă o persoană dorește să lucreze într-o capacitate de cercetare, de a preda sau practica medicina, câștigând o diplomă in biomedicina este un loc minunat pentru a începe.

Costul de a câștiga acest tip de grad variază foarte mult, în funcție de universitate. Domeniul de studiu este disponibil în multe țări din întreaga lume. Alegerea unul apropiat de poate fi cea mai bună opțiune dacă costul este un factor. De asemenea, elevii ar trebui să fie sigur că cursul va îndeplini obiectivele lor pe termen lung înainte ca acestea să înscrie.

Absolvenți care au realizat acest program de gradul se pot afla în cerere mare la locul de muncă. Cele mai multe cariere in domeniul medical. Opțiunile includ fiind un om de știință de cercetare, microbiolog sau genetician; predare la nivel de colegiu; scris pentru publicații de știință; și lucrează în medicina veterinară.Acestea sunt toate domeniile competitive, astfel încât specializat într-un curs specific de studiu, mai degrabă decât o categorie largă sau generală, pot ajuta la obtinerea unui loc de muncă dorit.

Programe pot fi găsite la universitățile din întreaga lume. Unele cursuri combina cursuri online cu laboratoare in persoana, care este o opțiune excelentă pentru studenții care au nevoie de flexibilitate în programul lor. Pentru mai multe informații, căutați programul de mai jos și în contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • BSc
  • Asistență medicală
  • Studii biomedicale
  • Știință biomedicală
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (27)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu