Keystone logo

1 BA Programe în Asistență medicală Studii de asistență medicală Turismul sănătății 2024

Filtre

Filtre

  • BA
  • Asistență medicală
  • Studii de asistență medicală
  • Turismul sănătății
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (1)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Popular study format

Popular education type

Popular locations

BA Programe în Asistență medicală Studii de asistență medicală Turismul sănătății

Când se ia în considerare o carieră prospectivă, una dintre cele mai bune modalități de a lărgi opțiunile și de a câștiga mai multe oportunități este de a obține un Bachelor of Arts. Studiul dedicat necesar pentru a obține acest nivel de grad poate pregăti studenții să se scufunde în lumea profesională a oricărui subiect studiat.

Ce este un BA în Turismul de Sănătate? Industria turismului de astăzi evoluează într-o atitudine mult mai conștientă de sănătate. Îngrijirea frumuseții, fitness și nutriție sunt părți integrante ale unei abordări a turismului medical. Ca atare, curriculum-ul acestui grad include cunoștințe medicale și metodologie în plus față de conținutul orientat spre turism și atragerea turiștilor.

Un student care absolvă cu o diplomă în turismul medical poate avea abilitățile de comunicare și organizare necesare pentru a fi un turist de sănătate. Cunoașterea profesionalismului este dezvoltată. O abilitate cheie dezvoltată este proiectarea și oferirea de oferte de călătorie eficiente și inovatoare.

Atunci când se decide ce școală va fi cea mai rentabilă pentru obținerea unui BA în Turismul de Sănătate, un plan bun este de a compara prețurile mai multor școli diferite. Ratele de școlarizare sunt diferite între instituțiile de stat și cele private și în diferite țări.

Opțiunile de carieră pentru cineva cu o diplomă de licență în domeniul turismului de sănătate depășesc calea evidentă de a deveni un ghid turistic pentru sănătate. Absolvenții pot fi în măsură să se aplice pentru funcțiile de conducere a tururilor. Locuri de muncă în domeniul sănătății și al prevenirii sunt, de asemenea, adesea disponibile pentru cei care doresc să fie pe prima linie pentru aceste expediții. Consultanța este un alt domeniu în care absolvenții pot avea succes.

Clasele online pot oferi un program mult mai flexibil și permit studenților să urmeze o diplomă de licență în domeniul turismului medical într-o școală aflată la sute de mile depărtare. Pentru a începe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.