Keystone logo

1 Postliceal de Științe Programe în Asistență medicală Studii de asistență medicală Medicină 2024

Filtre

Filtre

  • Postliceal de Științe
  • Asistență medicală
  • Studii de asistență medicală
  • Medicină
  • Medicină
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (1)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Postliceal de Științe Programe în Asistență medicală Studii de asistență medicală Medicină

De obicei, finalizat în doi ani, un asociat al Science grad conține mult mai mult decât clasele de bază. Cei care doresc să obțină acest grad de multe ori studia diverse domenii științifice pe o bază mai în profunzime pentru a dovedi că au know-how-ul pentru a efectua bine în anumite industrii.

Ce este un asociat al Science în Healthcare Management? Este un program de studiu care are drept scop de a preda elevilor varietate largă de abilități necesare pentru a efectua expert în cadrul gestionării oricărui aspect al domeniului asistenței medicale. Elevii să ia cursuri care îi ajută să perfecționa și de a dezvolta abilități de management, le învață mai multe despre legile medicale si etica la locul de muncă, manipulare electronic de inregistrare medicala, anatomie si fiziologie, precum și modul în care să se ocupe de operațiunile unui cabinet medical. Acestea sunt toate părțile-cheie de lucru în această carieră, și se așteaptă ca elevii să le stăpânească înainte de a absolvi cu acest grad în mână.

În timp ce abilitățile dobândite pe parcursul acestui program poate parea specializat la inceput, ele sunt de fapt foarte utile în viața personală ale studenților, precum și. cunoștințe medicale este întotdeauna excelent în cazul unei situații de urgență, în timp ce abilități îmbunătățite de management al face pe oricine un lider mai bun și conduce la îmbunătățirea nivelului de competențe de comunicare, de asemenea.

Când vine vorba de pret, este dificil de identificat un cost comun pe care elevii își pot baza așteptările pe. Cheltuielile variază între instituții și țări, astfel încât studenții internaționali și locali ar trebui să facă o afacere bună de cercetare pentru a găsi cea mai bună valoare.

Deoarece domeniul asistenței medicale este în continuă creștere în multe părți ale lumii, cei care obtin asociat lor de știință în acest domeniu ar putea foarte bine găsi o varietate excelentă de ocupații disponibile pentru a le la intrarea forței de muncă.Participanții pot alege din mai multe pozitii de entry-level la clinici, spitale și alte locații pertinente, eforturi pentru crearea sistemelor de informare, să dezvolte politici de sănătate, și să se ocupe cu stocarea, utilizarea și transmiterea diferitelor informații pentru a ajuta la pacienti.

Cu toate că în persoană clase au fost mult timp norma, multe universități oferă acum module on-line pentru cei care doresc să se implice în domeniul asistenței medicale. Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.