Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 18 Postliceale de Științe  (Postliceal de Științe) Programe în Îngrijire 2023

18 Postliceal de Științe Programe în Îngrijire 2023

Prezentare generală

Un asociat de gradul de știință este câștigat de către studenții care finalizează un program de doi ani în domeniul științei sau în domeniul tehnic. Acesta este conceput pentru a pregăti studenții pentru a obține o diplomă de licență în viitor. Poate îndeplini cerințele educației generale în timp ce decideți asupra unei anumite căi de carieră.

Ce este un asociat de gradul de știință în asistență medicală? Este o diplomă axată pe cursuri de asistență medicală, anatomie și fiziologie, împreună cu alte clase sociale și comportamentale. Cele mai multe dintre curriculele necesare pentru gradul de asistent asociat în îngrijire medicală, de asemenea, mandate profesional observate experiență clinică. În mod obișnuit, câștigate la un colegiu comunitar sau la o școală de îngrijire medicală, studenții care completează acest grad sunt adesea calificați pentru a lua examenele medicale de bord și pot aplica pentru a deveni o asistentă medicală înregistrată licențiată.

Un asociat de gradul științific în asistență medicală se poate transforma în oportunități imediate de carieră. Acesta vă poate mări opțiunile de carieră în timp ce va necesita un angajament de doi ani. Majoritatea programelor oferă, de asemenea, rate de școlarizare mai mici decât programele de patru ani și vă permit să transferați credite spre o diplomă de licență.

Gama de școlarizare pentru un asociat de gradul științific în asistență medicală este foarte largă. Principalele variabile sunt tipul de școală și locul în care programul este oferit. Câștigarea unei diplome de la un colegiu comunitar este mult mai puțin costisitoare decât obținerea de la o universitate privată. Poate fi și mai accesibil pentru a lua cursuri online.

Exista o abundenta de optiuni de cariera pentru cineva cu un asociat de gradul de stiinta in asistenta medicala. De obicei, persoanele cu acest grad vor primi locuri de muncă în spitale, case de îngrijire medicală și instituții de îngrijire rezidențială sau birouri de medic. Există, de asemenea, opțiuni de locuri de muncă pentru cei care caută o carieră mai puțin exigentă. Puteți lucra pentru transportatori de asigurări, servicii sociale sau pentru diferite agenții guvernamentale. Centrele de sănătate publică și facilitățile de urgență sunt alte opțiuni care pot permite un program mai flexibil.

Câștigarea unui asociat al gradului de știință în asistență medicală poate fi o mișcare inteligentă a carierei. Cu o varietate de programe oferite, obținerea gradului dvs. poate fi relativ simplă. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • Postliceal de Științe
  • Asistență medicală
  • Îngrijire
  • Îngrijire
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (18)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu