Keystone logo

Filtre

 • Postliceal de Științe Aplicate
 • Statele Unite ale Americii
 • Asistență medicală
 • Asistență paramedicală
 • Asistență medicală
 • Los Angeles
Domenii de studiu
 • Asistență medicală (1)
 • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

1 Postliceal de Științe Aplicate Programe în Asistența medicilor în Los Angeles, Statele Unite ale Americii pentru 2024

  Popular degree type

  Popular study format

  Postliceal de Științe Aplicate Programe în Asistența medicilor

  În afară de a fi acasa, la legendarul Hollywood, Los Angeles este al doilea cel mai mare oras din Statele Unite și cel mai mare din statul California. Ea a găzduit Jocurile Olimpice de două ori înainte și este împărțită în 80 de districte și cartiere. Orasul este acasa, la trei universități publice și o serie de alte instituții.

  Ce este asistenta medicului?
  Asistența medicului este un domeniu al medicinei care se ocupă cu acordarea de îngrijiri pacienților. Asistenții medicali lucrează sub supravegherea medicilor autorizați și îndeplinesc multe dintre aceleași sarcini ca și ei, cum ar fi luarea istoricului medical, efectuarea de examene fizice, comandarea și interpretarea testelor de diagnosticare și educarea pacientului. Asistenții medicali servesc adesea ca punct de contact între pacienți și medicii acestora, oferind informații și coordonând îngrijirea.

  Care sunt beneficiile studierii asistentei medicale?
  Unele dintre beneficiile studierii asistenței medicale includ obținerea unei înțelegeri cuprinzătoare a domeniului medical, dezvoltarea unor abilități clinice puternice și familiarizarea cu cele mai recente tehnologii medicale. Asistenții medicali sunt la mare căutare și mulți studenți aleg să urmeze această carieră pentru a-i ajuta pe alții să primească asistență medicală de calitate. În plus, asistenții medicali câștigă adesea salarii competitive și se bucură de rate de satisfacție în muncă.

  Ce grade sunt disponibile în asistenta medicală?
  O diplomă de asistență medicală poate fi obținută de la multe tipuri diferite de instituții, inclusiv colegii comunitare, universități și școli de medicină. Majoritatea programelor de PA cer studenților să aibă o diplomă de licență, deși unele școli oferă programe cu o fază pre-profesională care poate fi finalizată fără o diplomă anterioară. Durata de timp necesară pentru a finaliza un program de asistență medicală variază în funcție de tipul de instituție și de cerințele specifice ale programului, dar majoritatea studenților își finalizează studiile în termen de patru ani.

  Ce voi studia în timpul diplomei mele de asistent medical?
  Curriculumul pentru un program de diplomă de asistare a medicului include de obicei cursuri de terminologie medicală, anatomie și fiziologie, farmacologie, teste de diagnosticare și îngrijire a pacientului. De asemenea, studenții participă adesea la rotații clinice, ceea ce le oferă experiență practică de lucru cu pacienții. Multe programe necesită ca studenții să aibă fie o diplomă de licență în asistență medicală, fie experiență similară.

  SUA rămâne cea mai populară destinație din lume pentru studenții internaționali. Universitățile din SUA domină clasamentul mondial și țara oferă, de asemenea, o mare varietate de locații de studiu interesante. Sistemele universitare de stat sunt parțial subvenționate de guvernele de stat și pot avea multe campusuri răspândite în stat, cu sute de mii de studenți.

  Programul asociat de programe științifice aplicate permite studenților să se concentreze pe domenii specifice de studiu. După absolvire, ele sunt adesea potrivite pentru începerea muncii cu normă întreagă în pozițiile de intrare în domeniile alese.