Voiaj către medicină

Tel Aviv University - International Office

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Voiaj către medicină

Tel Aviv University - International Office

"Voyage to Medicine a fost una dintre cele mai unice și uimitoare experiențe din viața mea și ma ajutat să îmi decid direcția și aspirațiile în medicină. Cunoștințele și abilitățile pe care le-am câștigat din acest program nu numai că mă vor ajuta să stau afară în cererea mea, dar mă va ajuta să fiu un medic mai bun pentru tot restul carierei mele. " - George, clasa din 2016/17

DESPRE

Programul Voyage to Medicine este un program de studiu în toamna-semestru în străinătate pentru studenții pre-med și alți studenți de sănătate / știință. Combină aspecte ale mâinilor cu experiența unui spital de conducere din Israel, cercetări clinice, studii academice și activități de voluntariat în coordonare cu TAU Internațional, cu Centrul Medical Assaf Harofeh și cu Magen David Adom (Crucea Roșie Israeliene).

Programul este conceput pentru a scufunda studenții în domeniul medical și de sănătate. Oferă o oportunitate unică de a obține viziuni și experiențe de primă mână în unul dintre cele mai bune spitale din Israel și instituțiile sale medicale, sub îndrumarea medicilor specializați din domeniu.

Programul Voyage to Medicine oferă o experiență educațională unică. Împreună cu cursurile academice predate de medici de vârf, elevii vor avea ocazia de a umbri membrii personalului și de a fi integrați în activitatea zilnică a departamentului, de a urmări tehnici medicale de vârf, de a discuta cu pacienții și de a experimenta din prima manieră ce înseamnă să fii parte dintr- Echipa medicală la un centru de traumatism de nivel 1. Setarea spitalelor permite studenților să vizualizeze și să participe la lucrările efectuate la diferite departamente ale spitalului, precum ER și OR, Pediatrie și ortopedie, ginecologie și materiale plastice și multe altele.

Elevii vor dobândi o experiență unică, printr-o combinație de cursuri academice în medicină, voluntariat ca EMT și își vor dezvolta cunoștințele prin umbrirea personalului medical și participarea la cercetarea clinică.

Repere ale programului:

 • Îmbunătățiți-vă cunoștințele în medicină prin munca academică
 • Participați la cercetarea clinică la una dintre cele mai importante instituții medicale din Israel
 • Tehnici de umbre medicale la centrul medical Assaf Harofeh
 • Obțineți o experiență medicală practică ca EMT
 • Bucurați-vă de orașul și cultura interesantă din Tel Aviv! (Faceti ultima in lista)
 • Bucurați-vă de activități sociale, inclusiv evenimente on-campus, vizite la muzee, tururi ale orașului și mai mult
 • Faceți prieteni pe tot parcursul vieții cu studenți din întreaga lume
 • Masa Grants sunt disponibile pentru studenții eligibili.

Așa au spus ultimii noștri absolvenți despre program:

Curriculum

Programul academic este precedat de un curs obligatoriu intensiv de limbă ebraică, numit Ulpan, pentru a vă pregăti pentru viață în Israel. Urmând Ulpan, veți participa la o instruire intensivă de primăvară oferită de MADA (Magen David Adom), care vă pregătește să vă asigurați asistența medicală în caz de traume în spital (PHTLS), în timp ce faceți voluntariat ca EMT pe tot parcursul programului. În timpul programului, vi se va solicita să luați cinci cursuri universitare, toate fiind predate de profesori, medici și experți în domeniu.

 • Sănătate și Psihologie (3 credite) - Oferă o perspectivă asupra "conexiunii minte-corp" din diferite perspective.
 • Cercul vieții - de la naștere până la vârstă înaintată (3 credite) - Expunerea la diferitele domenii ale medicinei în sala de clasă și prin experiența clinică prin aderarea medicilor la ciclurile lor clinice în diferite departamente ale spitalului.
 • Introducere în laboratorul clinic în medicină (2 credite) - Prezentarea dvs. la un spectru larg de probleme clinice care să conducă la înțelegerea fundamentelor bolii și diagnosticare.
 • Introducere în cercetarea clinică (2 credite) - Familiarizați-vă cu elementele de bază ale cercetării clinice din domeniul dvs. de interes (în funcție de disponibilitate) sub îndrumarea medicului departamentului.
 • Introducere în fiziologia exercițiilor și medicina sportivă (3 credite) - Explorarea avantajelor activității fizice ca modalitate de viață sănătos în timp ce revizuiesc sfera potențialelor leziuni și modalități de a le preveni și de a le trata.

Programul este îmbogățit prin prelegeri suplimentare, cursuri de formare și excursii pe teren, cum ar fi:

 • formare de prim ajutor de MADA- Magen David Adom (Crucea Roșie israeliană
 • Vizitați centrul de pregătire medicală a IDF.
 • Aderarea la echipele EMT în ambulanțele de lucru din Tel Aviv.

Mai mult, în colaborare cu personalul programului, studenții aleg un departament la Centrul Medical Assaf Harofeh să se alăture. Sub supravegherea unui medic departament, studenții umbresc practicanții medici și cercetători pentru a obține o perspectivă asupra domeniului medicinii moderne în practică, în momentul în care apar.

TAU Internațional

Admitere

 • Programul este deschis pentru studenții de licență cu specializare în pre-medicament sau legate de discipline în sănătatea și științele naturale care au realizat cel puțin un an de studiu la instituțiile lor de origine.
 • Datorită naturii subiectului, dorim să compunem un grup divers de naționalități, precum și diverse domenii de interese.
 • Astfel, politica noastră de admitere include înregistrări academice, recomandări, un eseu personal și experiență de conducere.
 • Întregul curriculum va fi livrat în limba engleză. Elevii pot fi rugați să furnizeze documente oficiale că programul lor de licență a fost realizat în limba engleză.
 • Datele programului sunt de la sfârșitul lunii iulie până la începutul lunii ianuarie, inclusiv cursul obligatoriu de predare a cursurilor evreiești. Datele exacte ale programului variază anual.

Eligibilitate

Cursul este deschis cursanților absolvenți / absolvenților înscriși la instituții de învățământ superior acreditate din afara Israelului. În general, se aplică un GPA minim de 80 pe o scală de 100 sau 3,0 pe o scară de 4,0 sau echivalent, dar pot fi făcute excepții în cazul unei aplicații puternice, cu un GPA mai mic.

Admiterea în roluri:

Aplicațiile sunt revizuite pe măsură ce acestea sunt finalizate și veți fi contactat cât mai curând posibil cu o decizie de admitere. În unele cazuri, veți fi contactat pentru a organiza un interviu, care poate fi organizat personal în Tel Aviv sau prin telefon sau Skype.

Documente de aplicare

transcrieri oficiale de la toate instituțiile de învățământ superior au participat, inclusiv o copie a tuturor diplomelor primite. Elevii care au absolvit mai puțin de două semestre de studii într-o instituție de învățământ superior vor fi, de asemenea, obligați să transmită transcrieri din învățământul secundar superior / liceu.

Commanded Demonstrația Engleză: Toți candidații trebuie să își dovedească competența în limba engleză validată printr-un examen TOEFL sau IELTS. Examene trebuie să fie luate înainte de termenul limită de aplicare, iar scorurile oficiale trebuie să fie trimise direct la biroul TAU International de agenția de testare. Codul TAU International ETS este 7704. Testul TOEFL (scor minim: în scris 582, bazat pe calculator 223 sau iBT 89) testul IELTS (scor minim: 6.5). Excepție: elevii a căror învățământ primar și secundar a avut loc în Australia, Canada, Marea Britanie, Irlanda, Noua Zeelandă sau SUA sunt scutiți de această cerință. Rețineți că studenții care s-au născut într-una din aceste țări, dar au fost educați în altă parte, vor trebui totuși să îndeplinească cerința de competență în limba engleză pentru a-și completa cererea.

 • O copie a pașaportului valabil
 • O fotografie cu pașaport
 • Sănătate Declarația Formular
 • Formularul medical
Această școală oferă programe în:
 • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Iulie 2019
Duration
Durata
4 - 5 luni
Cu normă întreagă
Price
Preţ
10,150 USD
Locations
Israel - Tel Aviv-Yafo, Tel Aviv District
Data începerii : Iulie 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Iulie 2019
Israel - Tel Aviv-Yafo, Tel Aviv District
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala