Vasculare

Generalități

Programul de descriere

Descrierea programului

Acest program este livrat de către Universitatea în parteneriat cu Royal College of Chirurgilor din Edinburgh și conduce la acordarea de Master of Chirurgie (ChM). Acesta se desfășoară alături de instruirea clinică și completează formarea la locul de muncă.

Bazat pe curriculum-ul internațional de chirurgie din Marea Britanie, oferă cursanților în chirurgia vasculară și endovasculară posibilitatea de a studia subiecte relevante pentru specialitate și susține pregătirea pentru examenele de ieșire profesionale finale, cum ar fi FRCS și FEBVS. Studiul dvs. vă va permite să îmbunătățiți cunoștințele bazate pe dovezi și să vă îmbunătățiți practica clinică.

La finalizarea acestui program elevii vor putea:

 • să demonstreze cunoștințele aprofundate ale sub-specialității lor chirurgicale alese și să poată aplica aceste cunoștințe la evaluarea și gestionarea sistematică a pacienților chirurgicali în cadrul clinicilor elective, urgente și de urgență
 • recunoaște contribuția de lider și responsabilitățile chirurgului în gestionarea multidisciplinară a bolii chirurgicale complexe
 • să reflecte critic asupra practicii chirurgicale zilnice în contextul progreselor recente și să se implice în dialogul critic cu colegii și experții din alte specialități
 • să aplice principiile generale ale designului studiului clinic, eticii și statisticilor pentru a evalua critic literatura științifică în cercetarea chirurgicală și să facă judecăți în cunoștință de cauză privind problemele noi și emergente în chirurgie
 • exercită un nivel ridicat de autonomie și inițiativă în activitățile profesionale la un nivel de practică chirurgicală independentă

Surgery

Învățarea online

Programul este predat în întregime online. Elevii sunt susținuți de o discuție asincronă cu e-tutori (toți medici de conducere în domeniul lor) și au acces la o resursă mare de învățare, inclusiv abonamente la cărți online și jurnale.

Tehnologia noastră interactivă de învățare on-line, premiată, vă permite să comunicați cu cadrele didactice cu înaltă calificare din confortul propriei locuințe sau locului de muncă.

Studenții online nu numai că au acces la resursele excelente din Edinburgh, ci și fac parte dintr-o comunitate on-line de sprijin, reunind studenți și tutori din întreaga lume.

Structura programului

Programul se desfășoară pe o bază semestru de peste 2-4 ani și implică aproximativ 10-15 ore de studiu săptămânal, într-o manieră modulară flexibilă. Programul este livrat cu ajutorul unui mediu de învățare conceput pentru scopuri care sprijină o varietate de stiluri de învățare și permite flexibilitatea studenților în modelele lor de studiu.

Cursurile din cadrul programului sunt oferite și ca Dezvoltare Profesională Continuă (CPD).

Anul 1

Cursuri obligatorii:

 • Principiile practicii vasculare
 • Endovascular Practice
 • Deschide alt = "Chirurgie
 • Imagistica vasculară; anevrismele
 • Ischemia limbii cronice
 • Renal
 • Tulburări cerebro-vasculare
 • Ischemia limbii acute
 • Membrului superior
 • Venos

Veți fi învățați printr-o abordare bazată pe probleme clinice, utilizând table de discuții asincrone pentru a acoperi aptitudinile și procedurile tehnice relevante pentru cazuri, precum și cunoștințele de bază și abilitățile clinice.

Fiecare semestru, cursurile sunt predate simultan, astfel încât un student poate fi implicat în 5-6 discuții asincrone la un moment dat (câte unul pe curs). Elevii vor petrece în fiecare săptămână 10-15 ore pe programe legate de program (activitățile includ citirea firului de discuție, citirea în jurul subiectului, contribuția la discuție).

Cunoștințele și înțelegerea specialității sunt evaluate în anul 2 după finalizarea cursurilor de specialitate, cu un examen formală de întrebări multiple (SBA și EMI) care replică stilul examenului FRCS.

Anul 2

Cursuri obligatorii:

 • Critical Care
 • Activitatea academică de bază (Metodologia cercetării și designul studiului)
 • Activitate academică specializată (Proiect de cercetare)

Veți avea ocazia de a dezvolta abilități în chirurgia universitară și de a întreprinde un proiect de cercetare independent. Programul oferă o alternativă la o bursă de cercetare dedicată pentru cei care nu doresc să-și ia timp din practica clinică sau de formare.

Oportunități de carieră

Acest premiu vă va evidenția interesul față de specialitatea și angajamentul față de dezvoltarea profesională continuă. Acesta este conceput pentru a vă permite să studiați pentru examinările chirurgicale profesionale finale într-un mod structurat, dar flexibil.

După finalizare, veți putea demonstra cunoștințe aprofundate privind specialitatea chirurgicală și aplicarea acestor cunoștințe la evaluarea și gestionarea sistematică a pacienților chirurgicali în cadrul clinicilor elective, urgente și de urgență.

Dacă doriți să fiți implicat în predare sau cercetare, veți găsi și aceasta o calificare utilă.

Cerințe de intrare

O diplomă medicală (MBChB sau echivalent) recunoscută de Consiliul Medical General și trebuie să fi dobândit MRCS (sau echivalentul punctului de evaluare).

Solicitanții din Marea Britanie trebuie să fie un stagiar avansat în general sau vascular alt = "Chirurgie (UK ST 3/4) și să se bazeze într-un program de formare chirurgicală supravegheată la momentul înscrierii.

Solicitanții din afara Regatului Unit trebuie să fi absolvit o pregătire de bază minimă de 2 ani în chirurgie și doi ani de pregătire de specialitate în chirurgia vasculară alt = "Chirurgie înainte de înscrierea la ChM.

Chirurgii care au un consultant sau un post de gradul de carieră (sau echivalent) în Vascular alt = "Chirurgia este de asemenea eligibilă pentru intrare.

Limba engleză

Toți candidații trebuie să aibă una dintre următoarele calificări ca dovadă a abilității lor de limba engleză:

 • o diplomă de licență sau de master, care a fost predată și evaluată în limba engleză într-o țară majoritar vorbind în limba engleză, așa cum este definită de vizele și imigrația din Regatul Unit
 • IELTS Academic: total 6.5 (cel puțin 6.0 în fiecare modul)
 • TOEFL-iBT: total 92 (cel puțin 20 în fiecare modul)
 • PTE (A): total 61 (cel puțin 56 în fiecare dintre secțiunile "Competențe de comunicare", secțiunile "Abilități Enabling" nu sunt luate în considerare)
 • CAE și CPE: total 176 (cel puțin 169 în fiecare modul)
 • Trinity ISE: ISE II cu distincții în toate cele patru componente

Gradele predate și evaluate în limba engleză nu trebuie să depășească trei ani la începutul programului de studii. Testele lingvistice nu trebuie să depășească doi ani la începutul programului de studii.

Burse și finanțare

Universitatea din Edinburgh oferă un număr mic de burse pentru candidații restanți. Acestea sunt foarte competitive.

Împrumuturi postuniversitare guvernamentale din Regatul Unit

Resortisanții din Regatul Unit, cei cu statut stabilit și unii cetățeni ai UE care nu au reședința în Marea Britanie ar putea fi eligibili pentru un împrumut postuniversitar pentru taxe - și, în unele cazuri, cheltuieli de viață.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations.

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations. Citește mai puţin