Urologie (ChM - Învățare online)

Generalități

Programul de descriere

Descrierea programului

Acest program este livrat de către Universitatea în parteneriat cu Royal College of Chirurgilor din Edinburgh și conduce la acordarea de Master of Chirurgie (ChM). Acesta se desfășoară alături de instruirea clinică și completează formarea la locul de muncă.

Bazat pe curriculum-ul internațional de chirurgie din Marea Britanie, oferă cursanților în chirurgia vasculară și endovasculară posibilitatea de a studia subiecte relevante pentru specialitate și susține pregătirea pentru examenele de ieșire profesionale finale, cum ar fi FRCS și FEBU. Studiul dvs. vă va permite să îmbunătățiți cunoștințele bazate pe dovezi și să vă îmbunătățiți practica clinică.

La finalizarea acestui program, cursanții vor putea:

 • să demonstreze cunoștințele aprofundate ale sub-specialității lor chirurgicale alese și să poată aplica aceste cunoștințe la evaluarea și gestionarea sistematică a pacienților chirurgicali în cadrul clinicilor elective, urgente și de urgență
 • recunoaște contribuția de lider și responsabilitățile chirurgului în gestionarea multidisciplinară a bolii chirurgicale complexe
 • să reflecte critic asupra practicii chirurgicale zilnice în contextul progreselor recente și să se implice în dialogul critic cu colegii și experții din alte sub-specialități
 • să aplice principiile generale ale designului studiului clinic, eticii și statisticilor pentru a evalua critic literatura științifică în cercetarea chirurgicală și să facă judecăți în cunoștință de cauză privind problemele noi și emergente în chirurgie
 • exercită un nivel ridicat de autonomie și inițiativă în activitățile profesionale la un nivel de practică chirurgicală independentă

Doctor

Învățarea online

Programul este predat în întregime on-line și studenții noștri sunt susținute prin discuții asincrone de către facultatea noastră de Consultanți Urologi.

Tehnologia interactivă de învățare online vă permite să comunicați cu cadrele didactice cu înaltă calificare din confortul propriei case sau locului de muncă.

Studenții online nu numai că au acces la resursele excelente din Edinburgh, ci și fac parte dintr-o comunitate on-line de sprijin, reunind studenți și tutori din întreaga lume.

Structura programului

Programul se desfășoară pe o bază de semestru pe parcursul a doi ani și implică aproximativ 10 ore de studiu săptămânal, într-un mod modular flexibil. Se anticipează că o parte din acest studiu va primi activități de creditare sau oglindire "la locul de muncă".

Natura de învățare la distanță online a acestui program este perfectă pentru medici care lucrează în modele de schimbare nesociabile. Veți avea acces la resurse online interactive de înaltă calitate, e-reviste și manuale online, precum și la suport tehnologic dedicat.

Anul 1

Modulele obligatorii vor acoperi elementele de bază ale specialității urologice, inclusiv oncologia, andrologia, boala de piatră, urologia reconstructivă, urologia pediatrică și transplantul renal. Fiecare modul se bazează pe cazuri chirurgicale relevante și include clase de discuții și cursuri de master video.

Anul 2

Modulele academice vor explora metodologia de cercetare și predare, permițând în același timp studenților să dezvolte capacitatea de a analiza dovezile publicate și de a-și îmbunătăți abilitățile de comunicare clinică interactive și scrise. Elevii vor avea, de asemenea, posibilitatea de a finaliza un proiect de cercetare academică în anul 2, de exemplu, cercetarea originală sau o revizuire sistematică într-un domeniu relevant de lucru. După finalizarea programului, studenții sunt încurajați să caute publicarea studiului lor într-un jurnal revizuit de colegi.

Elevii sunt susținute pe tot parcursul programului prin discuții asincrone cu e-tutori, care sunt toți medici de conducere în domeniul lor. Elevii au, de asemenea, acces la o resursă mare de învățare, inclusiv abonamente la cărți și jurnale online importante. Un examen scris (MCQ) se desfășoară în al doilea an, după finalizarea modulelor de bază.

Oportunități de carieră

Acest premiu vă va evidenția interesul față de specialitatea și angajamentul față de dezvoltarea profesională continuă. Acesta este conceput pentru a vă permite să studiați pentru examinările chirurgicale profesionale finale într-un mod structurat, dar flexibil.

După finalizare, veți putea demonstra cunoștințe aprofundate privind specialitatea chirurgicală și aplicarea acestor cunoștințe la evaluarea și gestionarea sistematică a pacienților chirurgicali în cadrul clinicilor elective, urgente și de urgență.

Dacă doriți să fiți implicat în predare sau cercetare, veți găsi și aceasta o calificare utilă.

Cerințe de intrare

O diplomă medicală (MBChB sau echivalent) recunoscută de Consiliul Medical General și trebuie să fi dobândit MRCS (sau o evaluare echivalentă).

Solicitanții din Marea Britanie trebuie să fie un stagiar avansat în urologie (UK ST 4) și să se bazeze într-un program de pregătire chirurgicală supravegheat la momentul înscrierii.

Solicitanții din afara Regatului Unit trebuie să fi absolvit cel puțin 24 de ore de formare de bază în chirurgie și 18 luni de pregătire de specialitate în urologie înainte de înscrierea la ChM.

Chirurgii care au un consultant sau post de gradul de carieră (sau echivalent) în urologie sunt de asemenea eligibili pentru intrare.

Limba engleză

Toți candidații trebuie să aibă una dintre următoarele calificări ca dovadă a abilității lor de limba engleză:

 • o diplomă de licență sau de master, care a fost predată și evaluată în limba engleză într-o țară majoritar vorbind în limba engleză, așa cum este definită de vizele și imigrația din Regatul Unit
 • IELTS Academic: total 6.5 (cel puțin 6.0 în fiecare modul)
 • TOEFL-iBT: total 92 (cel puțin 20 în fiecare modul)
 • PTE (A): total 61 (cel puțin 56 în fiecare dintre secțiunile "Competențe de comunicare", secțiunile "Abilități Enabling" nu sunt luate în considerare)
 • CAE și CPE: total 176 (cel puțin 169 în fiecare modul)
 • Trinity ISE: ISE II cu distincții în toate cele patru componente

Gradele predate și evaluate în limba engleză nu trebuie să depășească trei ani la începutul programului de studii. Testele lingvistice nu trebuie să depășească doi ani la începutul programului de studii.

Burse și finanțare

Universitatea din Edinburgh oferă un număr mic de burse pentru candidații restanți. Acestea sunt foarte competitive.

Împrumuturi postuniversitare guvernamentale din Regatul Unit

Resortisanții din Regatul Unit, cei cu statut stabilit și unii cetățeni ai UE care nu au reședința în Marea Britanie ar putea fi eligibili pentru un împrumut postuniversitar pentru taxe - și, în unele cazuri, cheltuieli de viață.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations.

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations. Citește mai puţin