Program de licenta: Major in asistenta medicala

Generalități

Programul de descriere

Maior în asistență medicală

Texas A

124449_doctors-2607295_960_720.jpg

StockSnap / Pixabay

Colegiul de asistență medicală oferă trei piese de licență și trei programe de masterat.

Pista tradițională BSN este destinată studenților care au împlinit doi ani de studii prealabile, din Texas A

Pista BSN de gradul doi este un program accelerat de 15 luni pentru cei care au obținut deja o diplomă de licență într-o zonă de studiu care nu este asistentă medicală. Piesa utilizează instrucțiuni tradiționale, față în față, precum și activități de simulare, experiențe clinice, predare în echipă și conferință video a prelegerilor. Această opțiune este oferită atât la campusurile Bryan / College, cât și la campusul Round Rock.

Traseul RN-la-BSN se adresează celor care sunt deja asistenți medicali înregistrați cu o diplomă asociată care doresc să obțină o diplomă de licență. Solicitanții RN-la-BSN care și-au încheiat gradul printr-un program LVN-to-RN sau paramedic bridge sau un program de diplomă trebuie să fi câștigat minimum 35 de credite transferabile în programul lor pentru a aplica. Această opțiune este disponibilă în timpul încărcării cu normă întreagă și parțială și este oferită în întregime online.

Programul MSN-Nursing Education îi învață pe absolvenți să aplice principii ale educației în rolul de educator în diverse medii de îngrijire a pacienților și în instituțiile de învățământ superior, prin finalizarea unui curriculum de 36 de ore. Când se va face evaluarea avansată a sănătății NURS 653, studenții trebuie să participe la două experiențe clinice separate pe campus, pentru un total de 45 de ore, pentru a îndeplini obiectivele clinice ale acestui curs, așa cum este stabilit de Asociația Americană a Colegiilor de Sănătate pentru orice grad de MSN. . Această opțiune este oferită în principal online, permițând studenților să-și echilibreze cariera, familia și alte responsabilități în timp ce își avansează educația.

Programul MSN-Family Nurse Practitioner îi învață pe absolvenți să exercite ca furnizori de îngrijiri primare la o gamă largă de clienți, în timp ce se concentrează pe promovarea sănătății, reducerea riscurilor, prevenirea bolilor și gestionarea bolilor prin finalizarea unui curriculum de 36 de ore. Când se va face evaluarea avansată a sănătății NURS 653, studenții trebuie să participe la două experiențe clinice separate pe campus, pentru un total de 45 de ore, pentru a îndeplini obiectivele clinice ale acestui curs, așa cum este stabilit de Asociația Americană a Colegiilor de Sănătate pentru orice grad de MSN. . Acesta este un program hibrid, cu majoritatea cursurilor livrate online.

Programul MSN-Infirmieră criminalistică îi învață pe absolvenți să îngrijească victimele și făptuitorii de evenimente traumatice sau fapte penale care duc la traumatisme sau moarte. În timp ce își îngrijesc pacienții, aceștia vor fi, de asemenea, responsabili de observarea, recunoașterea, colectarea și documentarea probelor medico-legale legate de evenimentul traumatic sau fapta penală pentru utilizarea ulterioară în procedurile legale civile sau penale printr-un curriculum de 36 de ore. Studenții sunt rugați să vină în campusul Bryan-College Station pentru orientare și un număr limitat de activități la clasă. Când se va face evaluarea avansată a sănătății NURS 653, studenții trebuie să participe la două experiențe clinice separate pe campus, pentru un total de 45 de ore, pentru a îndeplini obiectivele clinice ale acestui curs, așa cum este stabilit de Asociația Americană a Colegiilor de Sănătate pentru orice grad de MSN. .

Ce vrei să faci cu asistența medicală?

Asistent medical înregistrat, educație asistentă, asistent medical, asistent medical criminalistic și multe altele.

Amintiți-vă: majorul dvs. nu egalează cariera! Pentru mai multe idei despre cum să-ți funcționezi educația, vorbește cu consilierul tău de carieră.

Oportunități de burse

  • Bursă prezidențială: plătește școlarizare cu normă întreagă și taxe pentru până la 4 ani pentru prima oară
  • Bursa Eagle Elite: plătește 3000 USD pe an pentru până la 4 ani
  • Bursa de transfer: plătește 2000 $ pe an pentru maximum 2 ani
  • Burse donatoare: TAMUT acordă diverse burse donatoare studenților continui pe baza meritului. Aceste burse variază între 250 $ și 2000 $ pe an.
  • Complet admis noi studenți care doresc gradul internațional, cu un GPA de intrare de cel puțin 2,5 sau 980 SAT sunt eligibili pentru a solicita bursa de patrimoniu global. Bursa de patrimoniu global la Texas A
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

As a member of The Texas A&M University System, Texas A&M University-Texarkana is a comprehensive regional University that provides students with academically challenging, engaging, and reward ... Citeste mai mult

As a member of The Texas A&M University System, Texas A&M University-Texarkana is a comprehensive regional University that provides students with academically challenging, engaging, and rewarding educational experiences through quality teaching, scholarship, student support services, co-curricular programming, research, and service. Citește mai puţin