Trauma

Generalități

Programul de descriere

Descrierea programului

Acest program de doi ani, cu normă întreagă, predat în întregime online, este oferit de Colegiul Regal de Chirurgi din Edinburgh și de la Universitatea din Edinburgh și conduce la gradul de Master of Chirurgie (ChM).

Bazându-se pe Curriculum-ul Intercollegiat de Chirurgie din Regatul Unit, ChM în Traumă și Ortopedie oferă șansa cursanților să selecteze acele module avansate relevante pentru specialitatea lor declarată și sprijină învățarea pentru examenele Fellowship of the College of Surgeons (FRCS).

Programul este conceput pentru a funcționa alături de formarea clinică și completează evaluarea la locul de muncă.

Învățarea online

Tehnologia noastră online de învățare este pe deplin interactivă, premiată și vă permite să comunicați cu cadrele didactice cu înaltă calificare din confortul propriei case sau locului de muncă.

Studenții noștri on-line nu numai că au acces la resursele excelente din Edinburgh, ci și fac parte dintr-o comunitate on-line de sprijin, reunind studenți și tutori din întreaga lume.

Structura programului

Programul se desfasoara pe o perioada de semestru, de peste doi ani, si implica aproximativ 10 ore de studiu in fiecare saptamana, intr-o maniera modulara flexibila. Se anticipează că o parte din acest studiu va primi activități de creditare sau oglindire "la locul de muncă".

Natura de învățare la distanță online a acestui program este perfectă pentru medici care lucrează în modele de schimbare nesociabile.

Veți avea acces la resurse de calitate online interactive, e-reviste și manuale online, precum și la suport tehnologic dedicat.

Anul 1

Modulele academice vor explora metodologia de cercetare și predare, permițând în același timp studenților să dezvolte capacitatea de a analiza dovezile publicate și de a-și îmbunătăți abilitățile de comunicare clinică interactive și scrise. Elevii vor avea, de asemenea, posibilitatea de a finaliza un proiect de cercetare academică în anul 2, de exemplu, cercetarea originală sau o revizuire sistematică într-un domeniu relevant de lucru. După finalizarea programului, studenții sunt încurajați să caute publicarea studiului lor într-un jurnal revizuit de colegi.

Elevii sunt susținute pe tot parcursul programului prin discuții asincrone cu e-tutori, care sunt toți medici de conducere în domeniul lor. Elevii au, de asemenea, acces la o resursă mare de învățare, inclusiv abonamente la cărți și jurnale online importante. Un examen scris (MCQ) se desfășoară în al doilea an, după finalizarea modulelor de bază.

Anul 2

Modulele obligatorii acoperă elementele de bază ale subsecțiunilor programelor ortopedice. Acestea sunt predate și evaluate folosind o abordare clinică bazată pe probleme, susținută de o revizuire bazată pe sisteme a materialului de curs.

Având experiență acumulată din modulele academice din anul precedent, studenții vor trebui să analizeze critic materialul de referință și, dacă este cazul, să se refere la munca proprie.

Oportunități de carieră

Absolvenții vor putea să demonstreze cunoștințele aprofundate privind subspecialitatea lor chirurgicală aleasă și să fie capabili să aplice aceste cunoștințe la evaluarea și gestionarea sistematică a pacienților chirurgicali în cadrul opțiunii elective, urgente și de urgență clinică.

Limba engleză

Toți candidații trebuie să aibă una dintre următoarele calificări ca dovadă a abilității lor de limba engleză:

  • o diplomă de licență sau de master, care a fost predată și evaluată în limba engleză într-o țară majoritar vorbind în limba engleză, așa cum este definită de vizele și imigrația din Regatul Unit
  • IELTS Academic: total 6.5 (cel puțin 6.0 în fiecare modul)
  • TOEFL-iBT: total 92 (cel puțin 20 în fiecare modul)
  • PTE (A): total 61 (cel puțin 56 în fiecare dintre secțiunile "Competențe de comunicare", secțiunile "Abilități Enabling" nu sunt luate în considerare)
  • CAE și CPE: total 176 (cel puțin 169 în fiecare modul)
  • Trinity ISE: ISE II cu distincții în toate cele patru componente

Gradele predate și evaluate în limba engleză nu trebuie să depășească trei ani la începutul programului de studii. Testele lingvistice nu trebuie să depășească doi ani la începutul programului de studii.

Burse și finanțare

Universitatea din Edinburgh oferă un număr mic de burse pentru candidații restanți. Acestea sunt foarte competitive.

Împrumuturi postuniversitare guvernamentale din Regatul Unit

Resortisanții din Regatul Unit, cei cu statut stabilit și unii cetățeni ai UE care nu au reședința în Marea Britanie ar putea fi eligibili pentru un împrumut postuniversitar pentru taxe - și, în unele cazuri, cheltuieli de viață.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations.

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations. Citește mai puţin