Citește Descrierea Oficială

Un program de tehnologie radiologica (raze X) se pregătește să ia radiologi raze X din toate părțile corpului uman în scopul diagnosticării problemelor medicale. Radiologi pozitia pacientilor, care fie se află pe o masă, stau sau stau, astfel încât părțile corecte ale corpului pot fi radiografiate. In plus, radiologi poate lua radiografiile portabile în zone ale spitalului, care includ camera de gardă, sala de operație, unitatea de terapie intensiva, si unitatile de ingrijire a pacientului. Radiologic tehnologi lucreaza cu radiații ionizante și să învețe proceduri adecvate pentru ei insisi si pacientii lor proteja de expunerea la radiatii inutile. Radiographer trebuie să utilizeze tehnici sterile, să mențină înregistrări, asistă cu proceduri speciale, și administra mediile de contrast pe căi multiple, inclusiv pe cale intravenoasă. Activitățile de transfer și de poziționare sunt integrate pe tot parcursul programului. Radiologi trebuie să fie fiabile, să aibă aptitudini mecanice și să posede abilități bune de comunicare.

Cerințe de intrare

Solicitantul trebuie să completeze formularele de cerere, care pot fi gasite pe site-ul Mercy Medical Center-Nord Iowa (www.mercynorthiowa.com/xrayschool) și contactați NIACC profesiile din domeniul sănătății consilier situat în Biroul de Dezvoltare Student. Termenul limită de aplicare Mercy este 15 ianuarie în fiecare an.

DATE DE APLICARE

Pentru a putea aplica, trebuie să fie îndeplinite următoarele:

 1. Toți candidații trebuie să fie cetățeni Statelor Unite sau rezident permanent.
 2. Toți solicitanții trebuie să fie cel puțin 18 ani de la data de începere a programului.
 3. Toți solicitanții trebuie să fi absolvit un liceu acreditat sau au trecut un program standard echivalent.
 4. Toți solicitanții trebuie să fi participat la una dintre sesiunile de informare organizate de Mercy Medical Center-North Iowa.

Îndeplinind cerințele de admitere nu garantează acceptarea în programul de Mercy Radiologic Technology. solicitanții Top va fi acordat un interviu la Mercy. Procesul de selecție bazat pe puncte include:

 • Cadre universitare: Progresul sau completare colegiu A & P, I și II cu laboratoare. Progresul în direcția unui grad de colegiu (asociat minim). Minim 2.5 AAP, scor minim ACT de 18 ani (absolvenți de liceu care nu au luat ACT înainte de a nu trebuie să ia) și realizările în cursuri legate de sănătate / anatomie / știință / matematica.
 • Interviul: inclusiv abilitățile interpersonale și de adecvare pentru succesul în practica acestei profesii
 • Informații justificative: inclusiv experiențele legate de îngrijire a sănătății, referințe și eseu

Pentru candidații de top, de acceptare finală este condiționată de finalizarea cu succes a restului cursurilor pre-necesare (a se vedea lista de la secțiunea de curriculum) înainte de începerea programului și finalizarea cu succes a unui examen fizic, ecranul de droguri, verificarea de fundal, și un ecran de post-oferta nu mai devreme de 30 de zile înainte de începerea claselor radiologic Tehnologie de la Mercy medical Center - North Iowa. In plus, dovada CPR de certificare / BLS fie de la BLS Heart Asociatiilor American: trebuie să fie furnizate furnizor de servicii medicale sau Professional Rescuer înainte de a programa data de începere a Crucii Roșii Americani.

Nu există nici o listă de așteptare. Solicitanții care nu sunt acceptate și doresc să fie luate în considerare pentru anul următor trebuie să se aplice din nou. Aceasta include candidații aleși în calitate de candidați supleanți, care nu a început programul în acel an.

Programul de completare

Registrul american de tehnologi radiologic (ARRT) necesită absolvenți de tehnologie pentru a avea un radiologic grad echivalent sau mai mare înainte de a lua examenul național de certificare. Gradul nu are nevoie sa fie in Stiinte radiatii si pot fi finalizate înainte sau în timpul programului cu raze x. Prin urmare, studenții programului Mercy radiologica Technology trebuie să aibă un minim de un grad asociat pentru a finaliza programul. Există mai multe căi pentru îndeplinirea acestei:

 1. Cursuri Mercy & NIACC după cum se menționează în secțiunea curriculum
 2. Studii prealabil de la orice institutie post-secundar acreditate * **
 3. Finisare un grad de la orice institutie post-secundar acreditat; Planul de studii-progresie trebuie să fie aprobat de către directorul programului * **

*Trebuie să includă un colegiu medical curs de terminologie I, (minimum 2 sh), cu un grad minim de C.

**Anatomia și fiziologia I și II cu laboratoare, cu un grad minim de C. Cursurile de mai sus ar trebui să fie în ultimii cinci ani și a ambelor tipuri de cursuri de anatomie și fiziologie la aceeași instituție pentru a asigura secvențierea completă a informațiilor.

Opțiuni de # 1 și # 3: Studenții care doresc să completeze cursuri de educație generală trecut de-al doilea termen Mercy va trebui să obțină aprobarea de facultate și să fie evaluate de la caz la caz. Nici un student nu va fi permis să depășească 30 de zile de la încheierea programului Radiologic Tehnologie deoarece ar avea un impact foarte mult capacitatea elevului de a trece cu succes examenul de certificare ARRT.

Opțiunea 1: A NIACC AAS Gradul în Radiologic Tehnologia necesită un minim de 17 sh de cursuri generale de educație la nivel de colegiu (cursuri de dezvoltare nu se califica) si 3 sh of Medical Terminologie. Pentru solicitanții cu credite semnificative colegiu non-NIACC: chiar și în cazul în care este necesar transferul de cursuri anterioare de NIACC, un minim de 20 sh la NIACC pentru a îndeplini AAS radiologica Technology grad. Studenții trebuie să mențină o 2.00 pentru a satisface cerințele de grad NIACC. Se recomandă să aveți cât mai multe posibil al măsurilor necesare 20 de sh finalizate înainte de începerea programului Mercy Radiologic Technology. Continuarea în programul de Mercy depinde de progresie de succes pe cursurile NIACC așa cum sunt enumerate în secțiunea curriculum.

Oportunități de carieră

Radiologic tehnologi de lucru pentru:

 • Spitale și clinici
 • facilități aflate în proprietate privată
 • medicii de birouri care furnizează servicii radiologice
Program predat în:
Engleză

Vezi 12 mai multe cursuri de la North Iowa Area Community College »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
2 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019