Tehnician principal în Audiologie protetică față-în-față

Generalități

11 locații disponibile

Programul de descriere

Cu ciclul de pregătire de nivel superior în protetică audiologică, veți studia modulul de formare la locul de muncă în cele mai recunoscute centre de lucru din Spania: (GN Resound, RV Alfa, GAES, Alain Afflelou) și în străinătate (Vivason, Coscas, Entender , Audissimo, Alain Afflelou, Amplifon).

În plus, datorită unei metodologii fundamentale practice, de la primul curs veți învăța în Atelierul de Produse Protetice Audio și în Atelierul de Electronică al Centrului Profesional European. În sala de audiologie veți avea toate instrumentele necesare pentru a efectua o analiză completă a sănătății auditive a pacientului și a programării necesare. Și în Camera electroacustică veți avea toate programele necesare pentru studierea componentelor unui aparat auditiv, precum și pentru învățarea analizei și reparării acestuia.

În plus, ca parte a formării, veți obține diploma de inițiere a limbajului semnelor spaniole (LSE); (40h: 25 față în față și 15 online).

Planul de studiu

PRIMA CURSĂ

Acustică și elemente de protecție a sunetului

200

Caracteristicile anatomo-senzoriale auditive

300

Pregătirea matrițelor și protectorilor pentru urechi

265

Tehnologie electronică în proteze audio

235

TOTAL CURS

1000

AL DOILEA CURS

Atenție la persoanele cu deficiențe auditive

115

Auditii și comunicări verbale

115

Alegerea și adaptarea aparatelor auditive

175

Intreprindere și inițiativă antreprenorială

65

Formarea și orientarea forței de muncă (FOL)

90

Tehnică engleză pentru clasa superioară

40

Proiect de audiologie protetică

30

Instruirea în centrele de lucru

370

TOTAL CURS

1000

* Unele dintre disciplinele din curriculum pot suferi modificări

Facilități, laboratoare și ateliere

 • Laborator de fabricare și mecanizare a oricărui tip de matrițe.
 • Sala de audiologie care dispune de toate instrumentele necesare pentru a efectua o analiză completă a sănătății auzului.
 • Sala electroacustică cu toate programele necesare pentru programarea amintirilor și studierea componentelor unui aparat auditiv.

DIPLOMA DE INIȚIERE LA LIMBUL SEMNELOR SPANIOLE (LSE)

Ca parte a formării dvs., veți obține diploma de inițiere a limbajului semnul spaniol (LSE), care vă va ajuta să vă apropiați de lumea surzilor prin cunoașterea strategiilor de comunicare de bază pentru utilizarea profesională, precum și cunoașterea aspectelor socio-culturale din comunitatea surzi (40h: 25 față în față și 15 online).

CERTIFICATUL APL

Să amânați în domeniul profesional un certificat unic:

După absolvire, veți primi certificatul de evaluare profesională laureată (PNA), un pionier în țara noastră, care evaluează cele opt competențe identificate ca cele mai solicitate de către companiile de pe piața muncii: abordare strategică și antreprenorială, leadership, team work, adaptare la schimbări, învățare și dezvoltare personală, rezolvarea problemelor, realizarea obiectivelor și mentalitatea globală.

Instrumentul oferă un certificat personalizat elevului absolvent și un ghid pentru punctele forte ale formării.

APL oferă informații despre experiențele de formare cu valoare adăugată pe care le-ați făcut în Centrul Profesional European (cum ar fi practicile dvs. profesionale, șederea dvs. internațională sau participarea la proiecte de responsabilitate socială), împreună cu rezultatele academice.

angajare

O instruire inovatoare adaptată realității forței de muncă, garantează o pregătire înalt calificată care favorizează capacitatea de angajare a elevului. Indicele de ocupare a forței de muncă a absolvenților Universidad Europea este mult mai ridicat decât în ​​actuala piață profesională. 90% dintre absolvenții noștri au un loc de muncă în primul an după terminarea studiilor, iar 69% o fac în primele 6 luni.

La sfârșitul studiilor de tehnician superior în protetică audiologică puteți alege următoarele oportunități profesionale:

 • Auditive.
 • Audit specialist.
 • Producător de mucegai și protectori auditivi.
 • Tehnician în domeniul măsurării nivelului sonor.
 • Audiometrist.

Ajutor de studiu

 • SIDA din CAM
 • SIDA de înaltă performanță
 • Ajutorul pentru studii pentru studii continue
 • Ajutor de studiu pentru simultaneitatea studiului
 • Ajutor pentru a avea o rudă la Universidad Europea
 • Flexibilitatea plăților
Ultima actualizare Iulie 2018

Despre facultate

To provide our students with a comprehensive education, educating leaders and professionals who are prepared to respond to the needs of a global world, to contribute value in their professions and to ... Citeste mai mult

To provide our students with a comprehensive education, educating leaders and professionals who are prepared to respond to the needs of a global world, to contribute value in their professions and to social progress through an entrepreneurial spirit and social commitment. Citește mai puţin
Madrid , Madrid , Shanghai , San Diego , Irvine , Valencia , Alcobendas , Santa Cruz de Tenerife , Villaviciosa de Odón , Spania Online , Las Palmas de Gran Canaria + 10 Mai mult Mai Puțin