Tehnician farmacist asociat

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Fiind pe Rx Side of Healthcare

Dacă sunteți în căutarea pentru o școală farmacist care este perfect potrivită pentru tine, acest grad asociat este conceput pentru a vă oferi cunoștințe, abilități de laborator, și experiența de teren, astfel încât să puteți asista farmacisti în furnizarea de medicamente și alte produse de asistență medicală pentru pacienți. Elevii vor dobândi o înțelegere a tehnologiei medicale și farmaceutice, farmacologie, păstrarea înregistrărilor în farmacie, tehnicile farmaceutice și legea și etica farmaciei. În plus, este necesară o plasare externă de 120 de ore, astfel încât studenții să primească experiența hands-on într-un site de practică a farmaciei.

Elevii care finalizează programul sunt pregătiți să se așeze pentru examenul certificat de farmacie tehnic (CPhT) oferite de către Consiliul de certificare a farmaciei tehnician (PTCB).

Ca student în acest program de diplomă, veți:

 • Dezvoltați o bază în înțelegerea medicamentelor și a aplicațiilor acestora.
 • Obțineți experiență reală utilizând tehnicile adecvate pentru amestecarea și distribuirea medicamentelor.
 • Aflați cum să ajutați farmacistul în pregătirea și administrarea pe bază de prescripție medicală.
 • Aflați elementele de bază pentru actualizarea profilurilor pacientului, etichetarea produselor farmaceutice, gestionarea inventarului și recunoașterea denumirilor comerciale și generice de medicamente.
 • Aflați cum să mențineți dosarele pacienților și să pregătiți cererile de asigurare

* Toți studenții care doresc să se înscrie în programul Tehnician Farmacie vor trebui să treacă un control de fond înainte de începerea programului.

Experiența dvs. de învățare

Sisteme de operații farmacie

Aflați fundamentele operaționale pentru a include legile, standardele și etica farmaciei pentru a fi o farmacie.

Dozarea și calculele medicamentelor

Aflați cum să calculați cu precizie dozele și să interpretați corect etichetele de medicamente.

Introducerea farmacologiei

Învățați elementele de bază și problemele importante în setările de îngrijire a sănătății de astăzi, inclusiv fundațiile juridice, medicamentele fără prescripție medicală și medicamentele alternative, principiile acțiunii de droguri, aspectele legate de durata terapiei cu medicamente și abuzul de substanțe și utilizarea incorectă.

Cursuri de bază ale programului

 • Farmacologie
 • Sisteme de operare farmacie
 • Dozarea și calculele medicamentelor
 • Calcule avansate în domeniul farmaciei
 • Practici de farmacie
 • Legea sănătății și etica
 • Terminologia sistemelor corporale și suport
 • Chimie
 • Boli ale corpului uman

¹În timp ce sunt disponibile pe scară largă, nu toate cursurile sunt disponibile la toate orele de clasă sau oferite fiecărui termen. Consultați-vă cu un reprezentant al Serviciului de Studenți Universitari.

De ce American National University ?

 • Confort și flexibilitate - Cu cursuri de zi și de seară¹ aveți flexibilitatea de a lucra în timp ce câștigați diploma.
 • Atenție personală - Nu sunteți doar o față într-o mulțime, dimensiunile noastre mici de clasă permit atenția personală din partea instructorilor.
 • Profesioniști în carieră ca instructori - Cu programe curriculare actuale și relevante, veți învăța de la instructori cu experiență pe teren real, care vă vor îndruma și mentora.
 • Servicii de carieră - Echipa noastră de servicii profesionale începe să vă ajute înainte de absolvirea CV-ului, a scrisorilor de intenție, a tehnicilor de intervievare și a căutării unor oportunități de carieră.
 • Alumni beneficiile - sprijinul nostru nu se termină la absolvire, ca un absolvent veți avea acces la serviciile noastre de carieră și cursuri de refresher² disponibile pe tot parcursul carierei.

¹În timp ce sunt disponibile pe scară largă, nu toate cursurile sunt disponibile la toate orele de clasă sau oferite fiecărui termen. Consultați-vă cu un reprezentant al Serviciului de Studenți Universitari.

Cursul de perfecționare este gratuită pentru studenții calificați. Costurile suplimentare, cum ar fi taxele de laborator, cărțile și materialele, sunt responsabilitățile elevului. Repartiția este limitată la programul din care studentul a absolvit și este supus unui spațiu disponibil.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

In 1886, a group of visionary educators and business leaders saw the need for a higher education institution focused on career-based training to meet workforce needs in the southeastern United States. ... Citeste mai mult

In 1886, a group of visionary educators and business leaders saw the need for a higher education institution focused on career-based training to meet workforce needs in the southeastern United States. Together they founded what is now known as American National University with the intent of training workers in business, banking, accounting, administration, and other skilled professions. Citește mai puţin
Salem , SUA Online , Pikeville , Lexington , Roanoke + 4 Mai mult Mai Puțin