Studii de autism Certificat post-bacalaureat

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Autismul este o preocupare din ce în ce mai mare pentru familii și educatori, pe măsură ce ratele de diagnosticare cresc: Potrivit Centrului și al Controlului Bolilor, 1 din 68 de copii a fost identificat cu tulburarea care are loc în toate rasele rasiale, etnice și socio-economice.

Pentru a răspunde acestei nevoi în expansiune, Universitatea Saint Joseph oferă certificate pentru educatori din diferite medii educaționale și rezultate profesionale. Abilitățile și provocările fiecărui individ cu tulburări de spectru autism sunt unice, astfel încât aceste certificate oferă o educație cuprinzătoare în domenii cum ar fi analiza comportamentului și dezvoltarea abilităților sociale pentru a vă pregăti să asistați și să împuterniciți membrii acestei populații.

Curriculumul post-bacalaureat al studiilor privind autismul cuprinde zece cursuri împărțite între cursuri care oferă o introducere în teoriile, tehnicile, tratamentele, terapiile și cursurile de autism care includ experiența pe teren. Programul oferă astfel o pregătire specializată în domenii legate de evaluarea, diagnosticarea și tratamentul persoanelor cu ASD. Consiliul de certificare a comportamentului de analiză a comportamentului (BACB) a aprobat această secvență de zece cursuri ca fiind o întâlnire cu cursurile și cerințele de experiență concentrată pentru obținerea examenului BCABA (Certified Assistant Behavior Analyst). Elevii care doresc să lucreze cu persoane cu autism prin școli, organizații de sănătate comportamentale, agenții de servicii sociale și programe comunitare ca consilieri, educatori și intervenționiști ar trebui să ia în considerare această opțiune.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Saint Joseph’s University is a comprehensive, regionally accredited university. Our national rankings and AACSB accreditation in the Haub School indicate the high quality of our undergraduate, graduat ... Citeste mai mult

Saint Joseph’s University is a comprehensive, regionally accredited university. Our national rankings and AACSB accreditation in the Haub School indicate the high quality of our undergraduate, graduate, and executive programs both online and on campus. Guided by a faculty committed to both teaching and scholarship, students develop intellectually, spiritually and emotionally through a unique curriculum, and advanced study in a chosen discipline. Citește mai puţin