Studii medicale

Saint James School of Medicine – Anguilla

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Studii medicale

Saint James School of Medicine – Anguilla

Gradul medical

Gradul Medical (MD), program la Saint James este un program de 10-semestru. Domeniul de aplicare al studiului este format din stiintele de baza si Stiinte clinice. Curriculum-ul de la Saint James pregătește pe studenți pentru Statele Unite ale Americii Medical Licensure de examinare (USMLE).

Științe de bază sunt completate de peste patru semestre (16 luni) cu privire la campusul Anguilla din Caraibe.
Stiinte clinice sunt completate pe o perioadă de șase semestru (96 săptămâni), programul de rotație clinice la spitale afiliate si facilitati clinice in Statele Unite.

Elevii sunt acceptate în programul școlii medicale MD trei ori pe an, în ianuarie, mai și septembrie. Colegiul Medical Admission Test (MCAT) este opțională.


Stiinte de baza


Primele patru semestre ale programului școlii medicale MD sunt proiectate pentru a construi o bază solidă în medicină. Curriculum-ul oferă cursuri și de predare pe baza de laborator la campusul Anguilla din Caraibe. Toate cursurile sunt concepute în formatul USMLE, și de studiu este completat cu mâinile pe formare clinica la spitalul local ori de câte ori este posibil. Dimensiuni clasa mica oferi posibilitatea de ample pentru elevi de a interacționa cu profesorii lor la un nivel personal, în plus față de setarea clasă.

Stiinte clinice


Ultimele șase semestre ale programului școlii medicale MD, de Stiinte clinice, sunt concepute pentru a pregăti student pentru a funcționa în mod eficient într-un cadru clinic.


Stiinte clinice sunt finalizate în timpul unui program de rotație clinic la spitale afiliate si facilitati clinice in Statele Unite. Elevii participa la ingrijirea pacientului in timp ce se rotește prin diverse specialități medicale din spitale. Formare include examenul fizic, analize de laborator, prezentări de caz, ateliere de lucru clinice si conferinte. Studentul primește personalizat de orientare de facultate clinice și dezvoltă abilitățile și cunoștințele esențiale pentru anii lor de rezidență.

Cele 96 săptămâni de instruire clinică sunt împărțite în 48 de săptămâni de clerkships de bază și 48 de săptămâni de rotații elective.

Imediat după încheierea Stiinte de baza, primele 16 săptămâni ale cursului Stiinte clinice este oferit ca un curs de bloc numit Introducere avansată pentru a medicina clinica. Acesta este oferit în Chicago, la un spital afiliat și este format din opt săptămâni de pregătire intensivă și de revizuire pentru etapa USMLE 1, urmat de opt saptamani de concepte introductive in medicina clinica, inclusiv rotatii prin diferite departamente.

Saint James inscrie numai pentru SUA cetățeni sau rezidenți permanenți și cetățeni canadieni.

Taxe

Scolarizare: Stiinta Programul de bază

Scolarizare pe semestru: $ 7.050

(Include: $ 6000, Taxa de dezvoltare: $ 400, Cheltuieli administrative: $ 200, Biblioteca Taxa: $ 250, Lab Taxa: 200 $)

Scolarizare: Programul Stiinta clinice

Scolarizare pe semestru: $ 8.100

(Include o variabilă spital Taxă. Pot fi modificate în funcție de cererea de pe spital anual asigurarea de răspundere civilă ($ 800x2) $ 1.600 de)


Taxa de înscriere (nerambursabil): 2.000 $

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2018
Duration
Durata
10 semestre
Cu normă întreagă
Price
Preţ
7,050 USD
- 8100 USD
Locations
Statele Unite ale Americii - Chicago, Illinois
Data începerii : Sept. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2018
Statele Unite ale Americii - Chicago, Illinois
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala