Studii în kinetoterapie

Generalități

Programul de descriere

Fizioterapie este o știință care se ocupă cu studiul de circulație umane în toate formele și a potențialului acesteia. Fizioterapeut are acum ample oportunități de angajare în spitale, clinici, centre de sănătate și stații, echipe sportive și centre de reabilitare. Creat în 1976, cursul de Fizioterapie, UNIMEP a fost subliniat de către presa de specialitate ca fiind unul dintre cele mai bune din țară. Acest lucru se datorează în principal excelența curriculum sale inovatoare, să îndeplinească cele mai recente orientări naționale și cerințele pieței, precum și stagii de par, integrarea cu programul de master in Kinetoterapie si infrastructura.

Durată5 ani în timpul zilei sau pe timp de noapte

De investiții lunar

Ziua: R $ 1,526.00 Noapte: R $ 1,526.00 ** Valoare pentru a intra în 1-a repriză 2,016.

De ce studia în Unimep?

Printre cele mai bune din Brazilia

90% din cursurile printre cele mai bune în Ghidul Student. Cel mai bun printre special SP interiorul Universității Folha clasament cincea (RUF) Evaluarea Categorie Market.

Schimburi internationale

Posibilitatea reală de a schimburilor internaționale, prin intermediul unor acorduri cu universități din 25 de țări și Science fără Frontiere Programul, guvernul federal.

Integrarea în piața forței de muncă

Oportunități de internship și de integrare pe piața muncii în etape Unimep Centrală și de parteneriate cu companii publice si private.

Sprijin financiar

Unimep are politic extins de sprijin financiar, cum FIE, ProUni, subvenții și acorduri cu instituțiile partenere.

Ultima actualizare Ian 2016

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

O Instituto Educacional Piracicabano da Igreja Metodista (IEP) é a entidade mantenedora do Colégio Piracicabano, da Universidade Metodista de Piracicaba e da Escola de Música de Piracicaba "Maestro Er ... Citeste mai mult

O Instituto Educacional Piracicabano da Igreja Metodista (IEP) é a entidade mantenedora do Colégio Piracicabano, da Universidade Metodista de Piracicaba e da Escola de Música de Piracicaba "Maestro Ernst Mahle". Citește mai puţin