Studii în calitatea produselor alimentare si nutritie

Generalități

Programul de descriere

Obiective și competențe

  • Știind alimente din producție, prin procesare industrială, evaluarea calitativă și nutrițional sub punct de vedere calitativ, siguranța alimentară și valoarea nutrițională în comparație cu cerințele utilizatorilor diferite;
  • Stabili relații în ambele sensuri între producție și consum de alimente într-o perspectivă de îmbunătățire / diversificare a producției de alimente și condițiile nutriționale ale populației.

Cariere

  • Produse alimentare și educației alimentare;
  • Tehnician Controlul de calitate superioara;
  • De gestionare a produselor alimentare (grădinițe, cantine, case de vârstă 3rd, restaurante, etc.);
  • Educație pentru consumul alimentar;
  • Agro-industrii de fabricație;
  • Industries Biotehnologie alimentară;
  • Analize de laborator;
  • Companii / instituții Food de înaltă calitate;
  • Companii de training (Agro-animale, producție, Analiza Laboratories, consultanta);
  • Activități de cercetare și dezvoltare;
  • Educație;
  • Consulting.
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

A Escola Superior Agrária de Viseu (ESAV), criada oficialmente em 19 de Dezembro de 1994 (DL n.º 304/94), é uma das unidades orgânicas do Instituto Politécnico de Viseu, integrando-se na rede de ensin ... Citeste mai mult

A Escola Superior Agrária de Viseu (ESAV), criada oficialmente em 19 de Dezembro de 1994 (DL n.º 304/94), é uma das unidades orgânicas do Instituto Politécnico de Viseu, integrando-se na rede de ensino superior público português, ao nível do ensino politécnico. Assim deu-se continuidade à tradição, pois a Cidade de Viseu teve o privilégio de ser pioneira no Ensino Agrícola em Portugal através da criação da Escola Prática de Agricultura de Viseu, por Decreto de 16 de Dezembro de 1852. Citește mai puţin