Stomatologie

Generalități

Programul de descriere

De-a lungul cursului

Studentul dentar (viitor DDS) este un profesionist cu umanistă, critică și reflexivă în profesie, care lucrează la toate nivelurile de ingrijire a sanatatii orale, bazate pe principii etice și juridice, angajat la realitatea socială, cultural și economic al țării. Educația umanistă este esențială pentru profesioniști de sănătate, deoarece va acționa și se vor referi cu oamenii oferind numeroase situații interpersonale, care necesită pregătire în domeniile umaniste. Cunoașterea științifică va da pregătirea tehnică de student, cu pricepere și un comportament care să permită să decidă și să acționeze în condiții de siguranță și eficient în prevenirea și tratamentul bolilor orale și maxilo și promovarea sănătății generale a pacientului său. Stomatologie este o profesie care are grijă de sănătatea orală a oamenilor, care lucrează în preventive, curative și reabilitarea boli ale gurii. Studentul primește o educație care va permite sa diagnosticarea si tratarea bolilor orale și a bolilor sistemice cu manifestări orale. Astfel, în formarea lor, de învățare este necesară din diferite domenii de cunoaștere cu conținut de bază și profesională, care este predat cu predare abordare diferită. Cursul este oferit în campusurile din San Miguel și Liberty, sunt oferite în timpul zilei și al nopții, cu o durată de 8 semestre, au volumul de muncă total de 4007 ore. Munca piața profesională atunci când este o cale de ieșire pregătită să acționeze ca medic generalist sau generală, poate acționa într-una din următoarele domenii: sănătate publică; Endodontics: tratamentul de canal; Parodontologie: tratament gumă; Stomatologie: restaurări ale dinților; Proteza: Funcția de reabilitare a unui dinte sau înlocuirea dinților lipsă; Radiologie: examene cu raze X și alte teste prin utilizarea imaginii; Pacienții cu nevoi speciale; Stomatologie pediatrică: prevenirea și tratamentul sugarilor și a copiilor; Chirurgia: proceduri de extracție simple sau intervenții chirurgicale extinse incluse pana la indepartarea tumorii; stomatologie criminalistică: identificarea cadavrelor, competențe penale și profesioniști prin intermediul dinților; Laser în stomatologie: lasere de mare putere și joasă în diferite specialități.

diferențială

Activitățile de laborator se efectuează în instalații și echipamente moderne și tehnologie avansată. cabinete stomatologice sunt de catering moderne la diferite discipline clinice în formarea profesională. Încă mai avem un centru de trauma de îngrijire dentară; Sugari clinice; Clinica Junior Interactive Stomatologie si Centrul pentru pacientii de ingrijire speciale. În a 2-a jumătate a cursului, incepatori începe să ajute colegii mai experimentați (anul trecut), in ingrijirea clinica de discipline profesionale.

Campus São Miguel: Taiuvinha Street, 26 - Telefon: 2037 - 5833 - Program de lucru: de luni până vineri, de la 8 la 22.30.

Campus Libertatea: Galvao Bueno Street, 868 - Bloc B - 7ºand. - Telefon: 3385-3013 - Program de lucru: de luni până vineri, de la 8 la 22.30.

informaţii suplimentare

Dimineața: de la 2a-6lea vineri de la 8 la 13h.

Noapte: de la 2lea-6lea vineri, de la 18h la 23h Client comunitate supervizate clinica in diferite specialitati din a 2-a repriză. Activități complementare supervizate în afara orelor de școală obișnuite pentru respectarea comunității externe și săraci.

Ultima actualizare Aug 2017

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

A Cruzeiro do Sul Educacional foi fundada em 1965 na cidade de São Paulo e, atualmente, é composta pelo Colégio Cruzeiro do Sul, SP– SP; Universidade Cruzeiro do Sul, SP – SP; Centro Universitário Mód ... Citeste mai mult

A Cruzeiro do Sul Educacional foi fundada em 1965 na cidade de São Paulo e, atualmente, é composta pelo Colégio Cruzeiro do Sul, SP– SP; Universidade Cruzeiro do Sul, SP – SP; Centro Universitário Módulo, Caraguatatuba – SP; Centro Universitário do Distrito Federal, Brasília – DF , Universidade Cidade de São Paulo, SP – SP, Universidade de Franca, Colégio Alto Padrão e Colégio CTEC, em Franca – SP , Faculdade São Sebastião e Colégio Objetivo São Sebastião – Centro, em São Sebastião – SP , Faculdade Caraguatatuba, em Caraguatatuba – SP; e mais recentemente, pelo Centro Universitário Nossa Senhora do Patrocínio, Colégio CEUNSP, Colégio Itu e Colégio Cidade de Salto, nas cidades de Itu e Salto –SP. O diferencial estratégico do grupo é o fato de atuar com instituições, marcas e posicionamentos diferentes, conforme os mercados específicos e as características das cidades onde mantém estabelecimentos de ensino. Todas as instituições preservam sua identidade, sem abrir mão dos princípios éticos e ideais de educação que norteiam as ações da Cruzeiro do Sul Educacional, o que se traduz em alguns dos melhores indicadores acadêmicos entre as instituições de ensino brasileiras. Citește mai puţin