Stomatologie profesională

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

Repere

 • Locația studiului: Letonia, Riga
 • Domeniul academic: stomatologie clinică
 • Tip: Liceu, cu normă întreagă
 • Durata nominală: 5 ani (300 ECTS)
 • Limba de studiu: engleză
 • Premii: Profesionist (doctor în medicină dentară)
 • Acreditare: Programul de studiu este acreditat

Prezentare generală

Curriculumul stomatologic conduce la gradul de stomatolog și constituie baza pentru educație de specialitate sau studii științifice (doctorat). Scopul programului de studiu este de a pregăti specialiști calificați cu abilități teoretice și practice adecvate pentru a începe în mod independent practicarea stomatologiei generale.

Programul de studiu a fost dezvoltat în conformitate cu Directiva UE 2005/36 / CE a recunoașterii reciproce a calificărilor profesioniștilor din domeniul sănătății, direct legate de orientările Asociației Educației Dentare din Europa.

cerere

Calificarea de intrare

Liceu / învățământ secundar (sau superior)

Ce documente trebuie să aplic?

Cetățeni UE / SEE

 1. Pașaport sau carte de identitate națională
 2. O copie scanată a raportului medical LU completat și semnat de medicul dvs. (Nu este membru al familiei!).
 3. Transcrierea notelor finale și a examenelor de stat - atât în limba engleză, cât și în limba originală. Ambele copii trebuie să fie verificate cu o ștampilă și semnătură notarială!
 4. Diploma de liceu dacă este eliberată separat - atât în engleză, cât și în limba originală. Ambele copii trebuie să fie verificate cu o ștampilă și semnătură notarială!
 5. Dovada abilității limbii engleze, dacă este nevoie (vezi secțiunea Cerințe lingvistice)
 6. Chitanta de plată după achitarea cererii dvs., încărcată împreună cu alte documente

Cetățeni din afara UE / SEE

 1. Pașaport
 2. O copie scanată a raportului medical LU completată și semnată de medicul dvs. (Nu este membru al familiei!).
 3. Transcrierea notelor finale și a examenelor de stat - atât în limba engleză, cât și în limba originală. Ambele exemplare trebuie să fie verificate cu o ștampilă și semnătură notarială, și apostilate sau verificate de ministerul Afacerilor Externe sau relevante din țara dvs. și de Ambasada Letoniei cel mai aproape de dvs.!
 4. Diploma de liceu dacă este eliberată separat - atât în engleză, cât și în limba originală. Ambele exemplare trebuie să fie verificate cu o ștampilă și semnătură notarială, și apostilate sau verificate de ministerul Afacerilor Externe sau relevante din țara dvs. și de Ambasada Letoniei cel mai aproape de dvs.!
 5. Dovada competenței în limba engleză (vezi secțiunea Cerințe lingvistice)
 6. Chitanta de plată după achitarea cererii dvs., încărcată împreună cu alte documente

Documentele de calificare de intrare sunt acceptate în orice limbă

Trebuie să luați împreună cu dvs. documentele originale de calificare de intrare atunci când mergeți în final la universitate.

NB! Aplicațiile din afara UE care conțin documente care nu sunt apostilate sau verificate în mod corespunzător nu vor fi evaluate și luate în considerare pentru admitere.

144743_pexels-photo-3779705.jpeg

Cerințe de limbă

Engleză

Toți solicitanții trebuie să își demonstreze competența în limba engleză la un nivel care corespunde B2 în funcție de nivelurile CEFR .

Cerințe suplimentare pentru cetățenii din India, Sri Lanka, Nepal:

 1. Rezultatele unuia dintre testele recunoscute la nivel internațional ( IELTS , TOEFL etc.) cel puțin la nivelul B2 la CEFR (Cadrul european comun de referință pentru limbi);
 2. Interviu pe Skype care include întrebări despre subiecte de profil și motivație.
Alte cerinte
 • Aplicațiile incomplete sau trimiterile prin e-mail nu vor fi luate în considerare
 • Aplicațiile complete vor primi feedback în termen de 2 săptămâni de la aplicare
 • Rezultatele finale vor fi disponibile aproximativ la jumătatea lunii iulie
 • Nu suntem în măsură să oferim rezultate oficiale înainte de asta, deoarece concurența poate fi influențată de fiecare nouă aplicație pe care o primim
 • Candidații trebuie să accepte sau să refuze un loc de studiu. În cazul în care universitatea nu primește o decizie în termenul dat, aceasta va fi considerată refuzată și ca atare - nu va fi disponibilă ulterior
 • Universitatea nu este obligată să dea explicații detaliate cu privire la decizia sa dacă solicitantul nu a îndeplinit condițiile necesare pentru a primi o ofertă
 • Universitatea își rezervă dreptul de a retrage o ofertă dacă nu sunt îndeplinite condițiile sale și nu va fi răspunzătoare pentru nicio pierdere materială sau imaterială pe care solicitantul o poate avea ca urmare.

Oportunități de carieră

Absolvenții de succes ai programului de studiu au oportunități de angajare și angajare independentă pe baza calificării profesionale. Posibilitățile de a vă alătura centrelor de asistență medicală orală sau a clinicilor dentare private sau de a crea practici proprii sunt disponibile imediat după obținerea certificatului profesional.

Ultima actualizare Nov 2020

Despre facultate

The University of Latvia has been founded in 1919 and currently, with its more than 14 000 students, 13 faculties and over 20 research institutes and independent study centers, is one of the largest c ... Citeste mai mult

The University of Latvia has been founded in 1919 and currently, with its more than 14 000 students, 13 faculties and over 20 research institutes and independent study centers, is one of the largest comprehensive and leading research universities in the Baltics. The University offers more than 130 state-accredited academic and professional study programs. Citește mai puţin