Stiinta biomedicala

International Accelerator

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Stiinta biomedicala

International Accelerator

stiinta biomedicala

Biomedicale Programul de gradul știință instruiește studenți pe studiul științific integratoare a problemelor biologice legate de sănătate și medicină. Elevii care au absolvit de programul de gradul științei biomedicale poate să urmeze o cale de carieră în domenii cum ar fi administrarea de asistență medicală, știință medico-legale, consiliere genetică, inginerie biomedicala, hematologie, genetician moleculara, si multe altele. Cursuri includ științele medicale de bază la nivel de cercetare, de cercetare științifică biologică în facultăți biomedicale, și studii generale legate de discipline biomedicale. Obține mai multe detalii mai jos, inclusiv alte colegii Alabama, care oferă grade de știință biomedicale.

Opțiuni de carieră pentru absolvenți

Elevii care au absolvit programul de Stiinte biomedicale la UA, au intrat în unele dintre aceste căi de carieră mai populare enumerate mai jos:

biologii

Descriere: cercetare sau de studiu principiile de bază ale vieții plantelor și animalelor, cum ar fi originea, relație, dezvoltare, anatomie și funcții.

Oamenii de stiinta medicale, Cu excepția epidemiologi

Descriere: conduita de cercetare care se ocupă cu înțelegerea bolilor umane și îmbunătățirea sănătății umane. Se angajeze în investigații clinice, de cercetare și dezvoltare, sau în alte activități conexe. Include medici, stomatologi, specialisti de sanatate publica, farmacologi si patologi medicale care conduc in primul rand de cercetare.

Cariera Outlook & Proiecte

Potrivit lui BLS, oamenii de stiinta medicale, cu excepția ocupării forței de muncă epidemiologi este de așteptat să crească la o rată de 36,4%, 2010-2020

Sursa: descrieri de locuri de muncă, salariul estimat și salariile, și creșterea prevăzută de locuri de muncă sunt preluate de la Biroul de Statistica a Muncii (BLS).

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Locations
Statele Unite ale Americii - Boston, Massachusetts
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Statele Unite ale Americii - Boston, Massachusetts
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala