Statisticile medicale Master

Generalități

Programul de descriere

Programul de Master are drept scop medical Statistica de a instrui elevii de la o varietate de medii academice să lucreze ca statisticieni în diverse sectoare, inclusiv de învățământ superior, institute de cercetare, industria farmaceutică, administrației centrale și serviciile naționale de sănătate. Acesta oferă o pregătire în teoria și practica de statistici cu referire specială la studiile clinice, epidemiologice si de cercetare clinica sau de laborator pentru îmbunătățirea sănătății la nivel mondial.

Absolvenții de la acest curs urmeze o carieră în cercetarea medicală și epidemiologice, în instituțiile academice, spitale, industria farmaceutica si diverse instituții guvernamentale.

Medical Research Council, Wellcome, GlaxoSmithKline si Amgen oferă STUDENT în Marea Britanie și UE elevi.

Studii Postuniversitare de Formare Fellowship în Statistică medicală pentru un om de știință din Africa. Această părtășie, care este finantat de catre Consiliul Medical din Marea Britanie Research (MRC), oferă sprijin pentru doi ani Pregătire în Statistică medicale; în primul an (începând octombrie 2010) solicitantul de succes va studia pentru gradul de Master în statistică medicale la LSHTM.


PSI Andrew Premiul Hewett este fondată în memoria lui Andrew Hewett, o absolventii de LSHTM și acordat de PSI (statisticienilor în industria farmaceutică) la cel mai bun elev pe cursul.

Obiective


Până la sfârșitul acestui curs elevii ar trebui să poată: a selecta modele adecvate de studiu pentru a aborda probleme de interes medical; selecteze și să aplice tehnici statistice adecvate pentru gestionarea tipuri comune de date medicale; folosesc diverse pachete software de analiză statistică și gestionarea datelor; interpreta rezultatele analizelor statistice și să evalueze critic utilizarea statisticilor din literatura medicala; comunica eficient cu statisticienii și comunitatea medicala mai larg, în scris și oral, prin prezentarea rezultatelor analizelor statistice; explora evoluțiile actuale și anticipate în statisticile medicale.

Curriculum

TERMEN 1


Elevii să ia următoarele module: Învățătura de Statistică medicale; Introducere în Stata și SAS; Studii clinice; Epidemiologie de bază; Metode robuste statistice.

Termeni 2 și 3


Elevii să ia un total de șase module, câte unul din fiecare slot orar. O selecție tipic de module este dată mai jos, nu toate modulele vor fi disponibile în fiecare an. Unele module, prezentate în caractere italice de mai jos, poate fi luată numai după consultarea cu directorul de golf.

C1: generalizate Linear Model de

C2: Metode statistice în Epidemiologie.

D1: Analiza de supraviețuire și Bayesian Statistica.

D2: Analiza ierarhică și Alte Date dependente; Epidemiologie și control al bolilor transmisibile.

E1: SIDA; Statistici avansate Bayesian; Epidemiologie și control a bolilor netransmisibile.

E2: Advanced statistice modelarea; Metode statistice avansate în Epidemiologie; Control & Epidemiologie a malariei.

Raport de proiect


Elevii finaliza un proiect de cercetare, de obicei, constă din analiza unui set de date și a scris un raport, dar de cercetare metodologică pot fi, de asemenea, întreprinse.

Durata programului


Full-time pentru un an sau part-time peste doi ani. Studenții part-time participa la școală în zilele de luni și marți în primul an și joia și vinerea în al doilea an.

Cerințe de intrare


Fie un grad de clasa a doua Onoruri de o universitate recunoscută în domeniul științei, sau un legate de subiect, sau o diploma in medicina. Candidații cu o calificare corespunzătoare tehnice și experiența de muncă, sau calificări echivalente, sunt, de asemenea, binevenite. Cursul se adresează în primul rând absolvenților cu o primă diplomă pe baza de matematic care include unele statistici. Absolvenții din alte domenii care au abilități cantitative și unele familiaritate cu idei statistice pot aplica, de asemenea.

* Taxa de scolarizare: Starea taxe este considerat la cerere.

Ultima actualizare Aug 2015

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The London School of Hygiene & Tropical Medicine (LSHTM) is a world-leading centre for research and postgraduate education in public and global health. Our mission is to improve health worldwide; ... Citeste mai mult

The London School of Hygiene & Tropical Medicine (LSHTM) is a world-leading centre for research and postgraduate education in public and global health. Our mission is to improve health worldwide; working in partnership to achieve excellence in public and global health research, education and translation of knowledge into policy and practice. Our mission is to improve health and health equity in the UK and worldwide; working in partnership to achieve excellence in public and global health research, education and translation of knowledge into policy and practice. Citește mai puţin