Siguranța pacientului

Generalități

Programul de descriere

Descrierea programului

Acest program de 3 ani, cu frecvență parțială on-line în domeniul siguranței pacienților și al factorilor umani clinici își propune să sprijine orice profesioniști absolvenți în domeniul sănătății (de la asistenți medicali la chirurgi și anesteziști) în utilizarea instrumentelor și tehnicilor bazate pe dovezi pentru a îmbunătăți fiabilitatea și siguranța zilnică sistemele și procesele de asistență medicală.

Solicitanții pentru acest grad vor căuta să se distingă ca fiind experimentați în domeniul siguranței pacienților și, în unele cazuri, căutând să se îndrepte către o specializare sau să preia conducerea în acest domeniu. Programul se va baza pe materiale didactice de la o rețea globală de entuziaști.

Anul One va oferi o introducere largă în starea actuală de siguranță în domeniul asistenței medicale, modul în care răul vine la pacienți și o înțelegere detaliată a factorilor umani clinici, ergonomie.

Anul doi va trece de la starea de sănătate pentru a examina modul în care putem îmbunătăți siguranța în domeniul asistenței medicale. Aceasta implică examinarea modului în care lucrul în echipă bun influențează rezultatele pacientului, precum și îmbunătățirea managementului medical și medical. Ne vom concentra, de asemenea, pe cercetarea și metodologiile de îmbunătățire a calității.

Anul III va urma modulul iterativ de mare succes, utilizat de către Maestrii în Științe Chirurgice, care presupune prezentarea unei schițe a proiectului, prezentarea abstractă cu pregătirea posterelor și finalizarea unei disertații.

Datorită naturii unice complet online a pedagogiei, programul ar fi o opțiune atractivă pentru acei profesioniști care doresc să obțină un credit academic sau un grad mai înalt în domeniul siguranței pacienților și care nu sunt capabili să se angajeze să participe la predarea în campus.

Învățarea online

Programul este furnizat de experți recunoscuți în diferite domenii și se va baza pe expertiza vastă a personalului de la Universitatea din Edinburgh și la alte instituții internaționale. Se utilizează un amestec de metode de învățare online, cum ar fi; forumuri de discuții și tutoriale live pentru a crea o experiență de învățare dinamică și colaborativă. Veți deveni parte a unei comunități online care va reuni studenți și tutori din întreaga lume.

Evaluarea progresului se realizează prin munca în grup, eseuri, raportarea incidentelor critice, afișele științifice și evenimentele de grup wiki. În plus față de învățarea de bază în Siguranța pacientului și factorii umani clinici, programul vă va permite să vă îmbunătățiți abilitățile interpersonale, de auto-management, IT, de lucru în echipă și de management de proiect.

Programul este livrat într-un mediu online care oferă o experiență de învățare dinamică și colaborativă. Tutorii de experți vă vor sprijini în fiecare etapă a programului și vă puteți angaja împreună cu colegii în rețele online de sprijin și constructiv. Mediul flexibil de învățare înseamnă să învățați în momentele și locațiile care te potrivesc cel mai bine, făcând acest program potrivit pentru profesioniștii cu înaltă calificare și ocupați, care doresc să-și actualizeze și să-și extindă cunoștințele.

Structura programului

Programul are două elemente: elementul predat și elementul disertație (în anul 3).

Elementul predat al programului este împărțit în șase 20 de cursuri de credit (3 sunt necesare pentru completarea certificatului, șase necesare pentru absolvirea diplomei) și fiecare an universitar constă din trei blocuri de predare, fiecare desfășurându-se pe o perioadă de 11 săptămâni.

În timpul tezei de disertație a programului, studenții vor avea posibilitatea de a dezvolta în continuare abilitățile lor de dezvoltare și de proiectare și de a conduce propriul proiect de îmbunătățire a calității la locul de muncă.

Acest an de disertație constă într-o evaluare pe etape.

Anul 1

60 credit = PgCert

 • Introducere în livrarea de asistență medicală și ceea ce duce la rău (20 de credite)
 • Factori umani și ergonomie clinică în domeniul sănătății (20 credite)
 • Competențe individuale și de echipă (20 credite)

Anul 2

120 credit = PgDip

 • Învățarea din practica și guvernarea actuală (20 de credite)
 • Instruire pentru siguranță (20 credite)
 • Îmbunătățirea calității pentru o practică mai sigură (20 de credite)

Anul 3

180 credite = MSc

 • Disertație și proiect de îmbunătățire independentă (60 credite)

Rezultatele învățării

Cele cinci rezultate ale învățării au fost cartografiate pe caracteristicile SCQF 11:

 • Pentru a demonstra o cunoaștere extensivă, detaliată și critică a cunoștințelor actuale și teoriile principale cu privire la amploarea și cauzele daunelor în sănătate, fiabilitate, siguranța pacienților și factorii umani.
 • Să pună în practică cunoștințele, abilitățile și înțelegerea aplicate prin planificarea și executarea unui proiect semnificativ de cercetare, investigație sau dezvoltare.
 • Să dezvolte abilitățile cognitive necesare pentru a rezolva problemele complexe și a face judecăți în cunoștință de cauză în situații în absența unor date / informații complete sau coerente. * Să recunoască factorii care contribuie la evenimentele adverse și să folosească aceste cunoștințe pentru a informa planurile de îmbunătățire și învățarea la nivel local și organizațional (inclusiv audit / M
 • Dezvoltarea abilităților de comunicare. Să comunice, folosind metode adecvate, unei game de audiențe cu niveluri diferite de cunoștințe / expertiză; pentru a avea acces la o gamă largă de abilități de rutină și o gamă de abilități avansate și specializate, adecvate pentru siguranța pacienților și factorii umani clinici.
 • Să exercite o autonomie și o inițiativă substanțială în activități profesionale și echivalente. Pentru a demonstra leadershipul și inițiativa și a aduce o contribuție identificabilă la schimbare și dezvoltare și / sau la o nouă gândire. Să demonstreze cunoașterea aprofundată a subiectului de cercetare ales; Identitatea, conceptualizarea și oferirea de informații originale și creative despre informații noi și / sau date publicate recent; Realizarea unei critici scrise a unei cercetări definite; Demonstrați originalitatea și creativitatea în dezvoltarea și aplicarea de noi cunoștințe, înțelegeri și practici.

Oportunități de carieră

Un absolvent al acestui program poate căuta să-și dezvolte abilități specifice în acest domeniu în cadrul poziției lor actuale și unii ar putea căuta să obțină o programare ca ofițer de siguranță pentru pacienți, o poziție promovată din ce în ce mai mult și promovată în Marea Britanie. Anticipăm că această calificare nu va duce neapărat la o schimbare a carierei profesioniștilor din domeniul sănătății, atât de mult încât își va dezvolta rolul actual.

Cererea pentru persoanele cu cunoștințe și abilități în predarea și evaluarea siguranței pacienților și îmbunătățirea calității este în creștere rapidă. Atât NHS Anglia, cât și Scoția conduc inițiative în acest domeniu și acest lucru este observat la nivel global. Absolvenții studenților vor avea un avantaj semnificativ în semnalizarea nu numai a angajamentului lor în ceea ce privește siguranța pacienților și îmbunătățirea calității, dar și-au demonstrat abilitățile necesare pentru identificarea și măsurarea riscurilor legate de siguranța pacientului din perspectiva științei factorilor umani și abilitatea de a aplica metodologia de îmbunătățire a calității pentru a face schimbări eficiente pentru a îmbunătăți siguranța. Aceste competențe sunt foarte căutate, în special în cadrul NHS și a altor sisteme dezvoltate de asistență medicală.

Cerințe de intrare

O diplomă de diplomă de diplomă cu diplomă în medicină, 2: 1 sau echivalentul său internațional în domeniul sănătății, cu domenii de specialitate, inclusiv medicină, știință biomedicală sau farmacologie / farmacie, asistență medicală, psihologie.

De asemenea, am putea lua în considerare cererea dumneavoastră dacă aveți o experiență relevantă de muncă; experiența de lucru trebuie să se afle într-un domeniu științific conex, de exemplu, spitale sau îngrijiri primare (de preferință bazate pe siguranța pacienților, cercetarea privind îmbunătățirea calității) timp de 3 sau mai mulți ani. Vă rugăm să contactați echipa programului pentru a verifica înainte de a vă înscrie. Este posibil să fiți admis la nivelul certificatului numai în prima instanță.

Limba engleză

Toți candidații trebuie să aibă una dintre următoarele calificări ca dovadă a abilității lor de limba engleză:

 • o diplomă de licență sau de master, care a fost predată și evaluată în limba engleză într-o țară majoritar vorbind în limba engleză, așa cum este definită de vizele și imigrația din Regatul Unit
 • IELTS Academic: total 6.5 (cel puțin 6.0 în fiecare modul)
 • TOEFL-iBT: total 92 (cel puțin 20 în fiecare modul)
 • PTE (A): total 61 (cel puțin 56 în fiecare dintre secțiunile "Competențe de comunicare", secțiunile "Abilități Enabling" nu sunt luate în considerare)
 • CAE și CPE: total 176 (cel puțin 169 în fiecare modul)
 • Trinity ISE: ISE II cu distincții în toate cele patru componente

Gradele predate și evaluate în limba engleză nu trebuie să depășească trei ani la începutul programului de studii. Testele lingvistice nu trebuie să depășească doi ani la începutul programului de studii.

Burse și finanțare

Resortisanții din Regatul Unit, cei cu statut stabilit și unii cetățeni ai UE care nu au reședința în Marea Britanie ar putea fi eligibili pentru un împrumut postuniversitar pentru taxe - și, în unele cazuri, cheltuieli de viață.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations.

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations. Citește mai puţin