Sănătate publică globală MPH

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Sănătatea publică este o preocupare din ce în ce mai mare cu probleme precum obezitatea și alte condiții complexe care necesită o educație și o pregătire de specialitate în sectorul sănătății.

Acest nou masterat în sănătate publică globală oferă o bază pentru pregătirea în sănătate publică și expunerea la analiza, politicile, politicile, sistemele și practicile de sănătate la nivel mondial.

Vă veți concentra asupra problemelor de sănătate publică globală, ghidate de Obiectivele de Dezvoltare Durabilă (ODD), stabilite de Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite în 2015:

 • Sănătate reproductivă, maternă, nou-născută și copil
 • Boli infecțioase
 • Boli necomunicabile (NCD) și sănătate mintală
 • Leziuni și violență
 • Acoperirea universală de sănătate (UHC) și sistemele de sănătate
 • Riscuri pentru mediu
 • Riscuri pentru sănătate și focare de boală

Veți dezvolta o înțelegere aprofundată a provocărilor privind sănătatea cu care se confruntă populațiile și națiunile dintr-o lume din ce în ce mai globalizată.

Ne propunem să vă dotăm cu abilități pentru planificarea, gestionarea și evaluarea serviciilor de sănătate pentru prevenirea bolilor, protecția sănătății și promovarea sănătății.

Absolvenții acestui MPH ar trebui să dezvolte o forță de muncă cu abilități puternice de management, conducere și gândire critică.

Caracteristici și Beneficii

 • Vă echipează cu abilități pentru planificarea, gestionarea și evaluarea serviciilor de sănătate pentru prevenirea bolilor, protecția sănătății și promovarea sănătății.
 • Acoperă multe dintre domeniile necesare pentru susținerea părții A a examenului Facultății de Sănătate Publică.
 • Cursul nostru are o opțiune cu jumătate de normă pentru a vă ajuta să studiați în jurul activității dvs.
 • Echipa noastră didactică este formată din profesori și cititori în epidemiologie, sănătate publică, sociologie, promovarea sănătății și sănătate mintală.

Informații despre curs

În acest curs, veți examina și reflecta asupra provocărilor prevenirii bolilor, combaterea inegalităților în materie de sănătate și analiza rezultatelor într-o lume din ce în ce mai globalizată.

Cursul este organizat ca cinci unități predate de bază (90 de credite), două unități predate opționale (30 de credite) și un proiect de disertație de 60 de credite.

Veți învăța dintr-o gamă largă de module, de la epidemiologie, sociologie, statistici, economie și sănătate mintală. Ne propunem să ne asigurăm că toate modulele reflectă în mod explicit faptul că multe provocări de sănătate publică cu care se confruntă astăzi sunt probleme globale de sănătate. Aceasta înseamnă că toate modulele predate de bază și opționale includ conținut specific și exemple de date care acoperă atât situații globale, cât și regionale, cu accent pe cele șapte domenii tematice ale OMS ale ODD legate de sănătate.

Veți analiza în mod critic subiecte de la prevenirea bolilor și promovarea sănătății la condițiile culturale și istorice care conturează politicile și practicile publice de sănătate.

Veți finaliza un proiect de cercetare independent, supravegheat de 10-15.000 de cuvinte, oferind o examinare aprofundată a unei zone alese de sănătate publică globală. Subiectele de disertare ar putea include un domeniu de sănătate publică relevant pentru planurile de muncă și carieră, recenzii sistematice sau narative ale literaturii sau analiza datelor secundare.

Cursul va fi susținut printr-o varietate de metode de predare, inclusiv prelegeri, seminarii, ateliere și activități bazate pe computer, precum și lucrări de grup în colaborare. Folosim mediul nostru de învățare online (Moodle) pentru a susține activitățile noastre de predare și pentru a asigura accesul electronic la toate materialele didactice.

Vei fi evaluat printr-o serie de metode, incluzând eseuri, evaluări cu alegere multiplă, recenzii ale documentelor de politică, jurnalele reflectorizante, prezentări orale, examene scrise și o disertație supravegheată.

Studenții cu normă întreagă vor fi așteptați să participe în toate zilele cu program. Participarea la timp parțial va depinde de anul în care luați unitățile de bază și opțiuni.

În acest curs, veți studia următoarele unități de bază:

 • Provocările globale de sănătate publică în secolul XXI
 • Epidemiologie și statistici pentru sănătatea publică
 • Metode sociologice pentru sănătatea publică
 • Promovarea sănătății publice și a sănătății bazate pe dovezi
 • Sisteme și politici internaționale de sănătate
 • Disertație

Defalcarea studiului și evaluării

10 credite echivalează cu 100 de ore de studiu, care este o combinație de prelegeri, seminarii și sesiuni practice și studiu independent. O calificare de maste cuprinde, de obicei, 180 de credite, un PGDip 120 credite, un PGCert 60 credite și un MFA 300 credite. Compoziția exactă a timpului dvs. de studiu și evaluările pentru curs vor varia în funcție de opțiunile dvs. de opțiune și de stilul de învățare, dar ar putea fi:

Studiu

 • Nivel 7 15% prelegeri, seminarii sau similare; Plasament 0%; 85% studiu independent

Evaluare

 • Nivelul 7 85% cursuri; 0% practic; 15% examen

Cerințe de intrare

 • Diplomă onorifică în Marea Britanie - cel puțin 2: 2 (sau echivalentul internațional)
 • Solicitanții de peste mări vor solicita IELTS cu un scor general de 6,5 cu nu mai puțin de 5,5 în orice categorie sau o calificare engleză echivalentă acceptată.
 • GCSE Maths and Science la gradul AC sau echivalent internațional (alte dovezi sau experiență vor fi luate în considerare în mod individual).
 • Solicitanții pot fi intervievați ca parte a procesului de admitere.

Studiu prealabil obligatoriu și experiență relevantă

Acest curs este deschis oricărui absolvent universitar într-o profesie de sănătate sau legată de sănătate. Cei care au o diplomă medicală ar trebui să aibă un an de experiență profesională după înregistrare. Solicitanții cu o diplomă de licență care nu are legătură cu sănătatea trebuie să fie capabili să demonstreze suficiente cunoștințe sau experiență în domeniul sănătății publice.

Taxe și finanțare

Studenții din Marea Britanie și UE

 • Taxa cu normă întreagă: 8.500 de lire sterline pe an. Taxele de școlarizare vor rămâne aceleași pentru fiecare an al cursului dvs. cu condiția să îl completați în intervalul de timp normal (fără ani de repetare sau pauze în studiu).
 • Taxă cu jumătate de normă: 4.250 GBP studiate pe an. Taxele de școlarizare vor rămâne aceleași pentru fiecare an al cursului dvs. cu condiția să îl completați în intervalul de timp normal (fără ani de repetare sau pauze în studiu).

Studenți non-UE și Channel Island

 • Taxa cu normă întreagă: 16.000 de lire sterline pe an. Taxele de școlarizare vor rămâne aceleași pentru fiecare an al cursului dvs. cu condiția să îl completați în intervalul de timp normal (fără ani de repetare sau pauze în studiu).
 • Taxă cu jumătate de normă: 8.000 GBP studiate pe an. Taxele de școlarizare vor rămâne aceleași pentru fiecare an al cursului dvs. cu condiția să îl completați în intervalul de timp normal (fără ani de repetare sau pauze în studiu).

informatii suplimentare

O calificare de masterat cuprinde în mod obișnuit 180 de credite, un credit PGDip 120, un credit PGCert 60 și un credit MAF 300. Taxele de școlarizare vor rămâne aceleași pentru fiecare an de studiu, cu condiția ca cursul să fie finalizat în intervalul normal (fără a se mai repeta ani sau pauze în studiu).

Costuri adiționale

Alte costuri

 • Estimare opțională: 400 GBP

Toate cărțile necesare pentru curs sunt disponibile la bibliotecă. Universitatea are, de asemenea, laboratoare de calculatoare și un serviciu de împrumut pentru laptop. Cu toate acestea, mulți studenți aleg să cumpere unele dintre manualele de bază pentru curs și / sau un laptop. Studenții ar putea avea nevoie să-și tipărească sarcinile și alte documente. Costurile de imprimare în campus încep de la 5p pe pagină. Costurile estimate sunt de 300 GBP pentru un laptop de până la 100 de lire sterline în fiecare an pentru cărți și tipărire.

Perspectivele de carieră

Acest curs oferă o bază pentru a dezvolta o gamă largă de cariere profesionale în sănătate publică și epidemiologie.

Sănătatea publică se concentrează pe populații și comunități, spre deosebire de indivizi, ceea ce duce la potențiale cariere în servicii publice sau guvernamentale, cercetare, ONG-uri și sectorul voluntar. Deși o serie de teme comune sunt abordate în acest curs, puteți să vă specializați în roluri care variază de la cercetarea serviciilor de sănătate, analiștii de sănătate publică, consilierii politicii de sănătate, controlul bolilor transmisibile sau directorii de sănătate publică.

Ultima actualizare Sept 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Manchester Metropolitan University is home to a diverse international student population from more than 130 countries. The University is ranked amongst the world’s top 200 universities under 50 years ... Citeste mai mult

Manchester Metropolitan University is home to a diverse international student population from more than 130 countries. The University is ranked amongst the world’s top 200 universities under 50 years old, which is a measure of its commitment to delivering and supporting quality research and teaching. Manchester Metropolitan provides its students with regular employability events including advice workshops, industry networking, guest speakers and careers fairs. The University also has industry links with many global companies, including IBM, Bentley Motors, Bosch, Microsoft, Nike, Adidas, Manchester City Football Club and Walt Disney. A range of scholarships exclusive to international students is also available, up to the value of £5,000. Citește mai puţin