Sănătate publică globală MPH

Generalități

Programul de descriere

Care sunt principalele provocări ale abordării factorilor determinanți de sănătate, inegalităților și rezultatelor într-o lume din ce în ce mai globalizată?

Prezentare generală

Sănătatea publică este o preocupare din ce în ce mai mare cu probleme precum obezitatea și alte condiții complexe care necesită o educație și o pregătire de specialitate în sectorul sănătății.

Acest nou masterat în sănătate publică globală oferă o bază pentru pregătirea în sănătate publică și expunerea la analiza, politicile, politicile, sistemele și practicile de sănătate la nivel mondial.

Vă veți concentra asupra problemelor de sănătate publică globală, ghidate de Obiectivele de Dezvoltare Durabilă (ODD), stabilite de Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite în 2015:

 • Sănătate reproductivă, maternă, nou-născută și copil
 • Boli infecțioase
 • Boli necomunicabile (NCD) și sănătate mintală
 • Leziuni și violență
 • Acoperirea universală de sănătate (UHC) și sistemele de sănătate
 • Riscuri pentru mediu
 • Riscuri pentru sănătate și focare de boală

Veți dezvolta o înțelegere aprofundată a provocărilor privind sănătatea cu care se confruntă populațiile și națiunile dintr-o lume din ce în ce mai globalizată.

Caracteristici și Beneficii

 • Dotează-te cu abilități pentru planificarea, gestionarea și evaluarea serviciilor de sănătate pentru prevenirea bolilor, protecția sănătății și promovarea sănătății.
 • Acopera multe dintre domeniile necesare pentru examinarea părții A a Facultății de examinare a sănătății publice.
 • Cursul nostru are o opțiune part-time pentru a vă ajuta să vă potriviți studiind în jurul activității.
 • Echipa noastră didactică este formată din profesori și cititori în epidemiologie, sănătate publică, sociologie, promovarea sănătății și sănătate mintală.

Perspectivele de carieră

Acest curs oferă o bază pentru a dezvolta o gamă largă de cariere profesionale în sănătate publică și epidemiologie.

Sănătatea publică se concentrează pe populații și comunități, spre deosebire de indivizi, ceea ce duce la potențiale cariere în servicii publice sau guvernamentale, cercetare, ONG-uri și sectorul voluntar. Deși o serie de teme comune sunt abordate în acest curs, puteți să vă specializați în roluri care variază de la cercetarea serviciilor de sănătate, analiștii de sănătate publică, consilierii politicii de sănătate, controlul bolilor transmisibile sau directorii de sănătate publică.

Cerințe de intrare

Un prim grad (2: 1 sau mai mare) într-o materie relevantă și engleză, matematică și știință la GCSE la gradul AC sau echivalent internațional. Solicitanții de peste mări vor solicita IELTS cu un scor general de 7,0 (nu mai puțin de 6,0 pentru fiecare componentă).

Solicitanții cu cele mai mari scoruri de declarație personală vor fi invitați la interviu, care poate fi personal sau online (la discreția tutorilor de admitere) ca parte a procesului de cerere.

Studiu prealabil obligatoriu și experiență relevantă

Acest curs este deschis oricărui absolvent universitar într-o profesie de sănătate sau legată de sănătate. Cei care au o diplomă medicală ar trebui să aibă un an de experiență profesională după înregistrare. Solicitanții cu o diplomă de licență care nu are legătură cu sănătatea trebuie să fie capabili să demonstreze suficiente cunoștințe sau experiență în domeniul sănătății publice.130330_Hands-onwithHealth.JPG

Detaliile Cursului

În acest curs, veți examina și reflecta asupra provocărilor prevenirii bolilor, combaterea inegalităților în materie de sănătate și analiza rezultatelor într-o lume din ce în ce mai globalizată.

Cursul este organizat ca cinci unități predate de bază (90 de credite), două unități predate opționale (30 de credite) și un proiect de disertație de 60 de credite.

Veți analiza în mod critic subiecte de la prevenirea bolilor și promovarea sănătății la condițiile culturale și istorice care conturează politicile și practicile publice de sănătate.

Veți finaliza un proiect de cercetare independent, supravegheat de 10-15.000 de cuvinte, oferind o examinare aprofundată a unei zone alese de sănătate publică globală. Subiectele de disertare ar putea include un domeniu de sănătate publică relevant pentru planurile de muncă și carieră, recenzii sistematice sau narative ale literaturii sau analiza datelor secundare.

Cursul va fi susținut printr-o varietate de metode de predare, inclusiv prelegeri, seminarii, ateliere și activități bazate pe computer, precum și lucrări de grup în colaborare. Folosim mediul nostru de învățare online (Moodle) pentru a susține activitățile noastre de predare și pentru a asigura accesul electronic la toate materialele didactice.

Vei fi evaluat printr-o serie de metode, incluzând eseuri, evaluări cu alegere multiplă, recenzii ale documentelor de politică, jurnalele reflectorizante, prezentări orale, examene scrise și o disertație supravegheată.

Studenții cu normă întreagă vor fi așteptați să participe în toate zilele cu program. Participarea la timp parțial va depinde de anul în care luați unitățile de bază și opțiuni.

Anul 1

În acest curs, veți studia următoarele unități de bază:

 • Provocările globale de sănătate publică în secolul XXI
 • Epidemiologie și statistici pentru sănătatea publică
 • Metode sociologice pentru sănătatea publică
 • Promovarea sănătății publice și a sănătății bazate pe dovezi
 • Sisteme și politici internaționale de sănătate
 • Disertație
Unități de bază

Provocările globale de sănătate publică în secolul XXI

Aceasta este o introducere pe tema largă a sănătății globale, având în vedere reducerea inegalităților în sănătate; prevenirea bolilor și promovarea sănătății; probleme de protecție a sănătății în jurul bolii infecțioase, a riscurilor de mediu și a focarelor de boli; cooperarea între diferite sectoare ale societății; participarea comunității; asistență medicală primară; și cooperare internațională.

Epidemiologie și statistici pentru sănătatea publică

În această unitate, veți dezvolta o înțelegere a cauzelor și prevenirii bolilor și a importanței factorilor asociați cu rezultatele; interpretarea măsurilor de prevalență, incidență și efect a bolii; distingerea între asocieri și relații cauzale; concepte de bază, definiții și metode de cercetare epidemiologică și utilitatea globală a acesteia; utilizarea unor măsuri adecvate pentru diferite ipoteze, proiecte de studiu sau populații; rolul sistemelor de supraveghere (spațiale și temporale) în sănătatea publică; cunoștințe teoretice și practice ale analizelor statistice aplicate frecvent în cadrul sănătății publice și epidemiologiei; și cum să selectați, să aplicați și să interpretați modelele de regresie pentru a efectua studii în științele sănătății publice cu date epidemiologice folosind un software statistic adecvat.

Metode sociologice pentru sănătatea publică

Această unitate vă oferă o introducere a implicării și importanței crescânde a metodelor sociologice în dezvoltarea și administrarea intervențiilor de sănătate publică. Acest modul va examina importanța științei sănătății publice a percepțiilor asupra riscului, vulnerabilității și responsabilității pentru boli și îngrijirea sănătății; practicile de prevenire a sănătății și de reducere a nocivității; experiența bolii și relațiile sociale ale bolii; condițiile culturale și istorice care conturează politicile și practicile de sănătate publică; și economia politică a bolilor și a asistenței medicale.

Promovarea sănătății publice și a sănătății bazate pe dovezi

Aceasta este o introducere a modului în care sănătatea publică bazată pe dovezi se raportează la evaluarea nevoilor pentru programe sau practici noi sau îmbunătățite; identificarea celor mai bune dovezi disponibile privind programele și practicile care pot satisface nevoile; colectarea celor mai bune informații disponibile despre programe și practici adecvate; selectarea programelor care se potrivesc cu nevoile și valorile comunității și ale populației; și evaluarea impactului asupra sănătății și bunăstării punerii în practică a unor programe selectate.

Sisteme și politici internaționale de sănătate

Această unitate vă permite să dezvoltați o înțelegere a modului în care societățile se organizează pentru atingerea obiectivelor colective de sănătate, modul în care diferitele agenții interacționează în cadrul politicilor și proceselor de implementare pentru a contribui la rezultatele politicii și la modalitățile în care politicile de sănătate se pot forma și pot fi modelate de sănătate. sistemele și determinanții mai generali ai sănătății.

Disertație

Acesta este un proiect de cercetare independent care oferă o examinare aprofundată a unei zone alese de sănătate publică globală, realizată din mai până în septembrie sub supraveghere. Domeniul de cercetare ar trebui să se alinieze unei zone academice pertinente și actuale de cercetare în domeniul sănătății publice și să ia în considerare dimensiunea sau dimensiunile globale interconectate.

Departamentul de asistență medicală

Departamentul nostru de asistență medicală este o echipă numeroasă de specialiști, care acoperă multe aspecte legate de asistență medicală și asistență medicală, oferind o perspectivă reală și experiență în practica profesională. Departamentul este pasionat și entuziast de a ajuta studenții să își atingă obiectivele, lucrând la declarația de misiune nu numai că furnizează calificări academice, ci și dotează studenții cu instrumentele pentru a deveni profesioniști.

Taxe

Costuri adiționale

Toate cărțile necesare pentru curs sunt disponibile la bibliotecă. Universitatea are, de asemenea, laboratoare de calculatoare și un serviciu de împrumut pentru laptop. Cu toate acestea, mulți studenți aleg să cumpere unele dintre manualele de bază pentru curs și / sau un laptop. De asemenea, studenții pot avea nevoie să își tipărească misiunile și alte documente. Costurile de imprimare în campus încep de la 5p pe pagină. Costurile estimate sunt de 300 GBP pentru un laptop de până la 100 GBP pentru cărți și tipărire. Costul opțional total: 400 GBP

Ultima actualizare Ian 2020

Despre facultate

Manchester Met has a proud heritage dating back to 1824. We are also one of the largest universities in the UK with over 38,000 students. We have over 3,500 international students from more than 140 c ... Citeste mai mult

Manchester Met has a proud heritage dating back to 1824. We are also one of the largest universities in the UK with over 38,000 students. We have over 3,500 international students from more than 140 countries. We are ranked amongst the world’s top 200 universities under 50 years old according to the Times Higher Education Young University Rankings 2019 which is a measure of our commitment to delivering and supporting quality research and teaching. Citește mai puţin