Sănătate publică Master

Generalități

Programul de descriere

Acest grad acoperă: întreaga lățimea de studenți de sănătate care să permită publicului și la nivel mondial pentru a urma un flux general de studiu (fluxul de sănătate publică), care se concentrează în principal asupra țărilor înalt și cu venituri medii, sau să se concentreze pe una din cele cinci fluxuri (Mediu și flux de Sănătate; Sanatate Economie Stream; flux de promovare a sanatatii; flux de Servicii de Sănătate de Management; Servicii de Sănătate flux de cercetare).

Decizia de care fluxul să urmeze va depinde de nevoile studentului și pot fi discutate cu directorii de golf de. Vezi site-ul Școli pentru mai multe detalii cu privire la alegerea unui flux.

La finalizarea cu succes a cursului, studenții vor primi o diplomă de Master în Sănătate Publică. Acest lucru va reflecta alegerea lor de flux. În plus față de Master în Sănătate Publică, alte cursuri de Master la Scoala pot fi relevante pentru elevii cu un interes de sănătate publică și solicitanții ar trebui să revizuiască paginile relevante ale acestui site, după cum urmează: (i) Master Sanatate Publica din țările în curs de dezvoltare - pentru cei cu un interes în curs de dezvoltare; (ii) MSc Health Policy, Planning & Finantare - pentru solicitanții cu un interes special în politica de sănătate; (iii) Master Sănătate Publică Nutriție - pentru cei cu un interes major în nutriție.

Durata curs

Sănătate publică Master este full-time pentru un an sau part-time peste doi ani. Elevii care cursul de peste doi ani pot alege să participe la part-time în întreaga doi ani (acest lucru implică participarea la Scoala de cel puțin două zile în fiecare săptămână în timpul mandatului-time)

Alternativ, studenții care cursul de studiu împărțită de peste doi ani participa cu normă întreagă pentru o parte din Anul 1, și apoi se angajează restul cursului lor în anul 2. Divizarea poate avea loc oricând între pauză de Crăciun și sfârșitul predare formală în luna mai, de aranjament prealabil cu directorul de golf. Hârtie 1 poate fi luată la sfârșitul Anul 1 sau la sfarsitul anului 2. Cartea 2 trebuie să fie luate la sfarsitul anului 2. Solicitanții interesați ar trebui să indice alegerea pe formularul de cerere.

Cerințe de intrare

Pentru sănătate publică Master cerințele normale de intrare sunt un grad onoruri clasa a doua de o universitate recunoscută în domeniul științei, științele sociale, sau alte domenii conexe, sau o diploma in medicina, asistenta medicala sau echivalent. Cu toate acestea, solicitanții cu o calificare corespunzătoare tehnice și experiența de muncă, sau calificări echivalente, sunt, de asemenea, binevenite. Se va acorda prioritate solicitanților cu experiență relevantă de muncă.

Aplicații

Cererile trebuie să se facă la sănătate publică Master în primă instanță.

Termen 1 obligatorii Module (nucleul comun de sănătate publică)

În termen de 1 toți studenții asupra sănătății publice Master finaliza de bază comun de Sănătate Publică, format din patru module obligatorii. Acestea sunt: ​​Statistica de bază pentru Sănătate Publică și Politici; Epidemiologie de bază; Introducere în economie de sănătate; și Principii de Cercetări Sociale.

Termen de 1 Module suplimentare

Toți elevii să ia, de asemenea, două suplimentare module în termen de 1. Acestea sunt selectate din următoarele cinci module: Probleme în Sănătate Publică; Teoria Promovarea Sănătății; Serviciilor de sănătate; Mediu, Sănătate și Dezvoltare Durabilă; sau Health Policy, Process & Power.

Important: Unul din aceste module poate fi obligatorie pentru un anumit flux. Cei care nu au finalizat modulul numit în termen 1 nu va fi în măsură să ia acel flux în Termenii 2 și 3.

Termen de 1 Module suplimentare

Elevii nu sunt familiarizați cu calculatoare vor trebui să ia curs introductiv în competențe informatice de bază. Studenții sunt, de asemenea, încurajați să participe la Lecture Series și seminarii de Sănătate Publică organizat de Research Module.

Termeni 2 și 3

De la mijlocul mandatului 1 elevii trebuie să fi ales unul dintre fluxurile enumerate mai sus. În timpul Termeni 2 și 3 toți studenții vor avea un total de șase module de studiu, câte unul din fiecare slot orar. Pentru cele mai multe fluxuri de două dintre aceste module sunt obligatorii. Care sunt aceste module, precum și ce alte module sunt disponibile, diferă în funcție de fluxul de. Pentru fluxul de sănătate publică un singur modul este obligatorie. Pentru fluxul de cercetare serviciile de sănătate trei module sunt obligatorii. Detaliile sunt prezentate în fiecare flux.

Raport de proiect

În plus, toți studenții pregăti un raport proiect în timpul lunilor de vară (iulie - august), pentru prezentarea de la începutul lunii septembrie. Natura acestui proiect poate diferi între fluxurile, precum și conținutul trebuie să fie relevante pentru fluxul.


Ultima actualizare Aug 2015

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The London School of Hygiene & Tropical Medicine (LSHTM) is a world-leading centre for research and postgraduate education in public and global health. Our mission is to improve health worldwide; ... Citeste mai mult

The London School of Hygiene & Tropical Medicine (LSHTM) is a world-leading centre for research and postgraduate education in public and global health. Our mission is to improve health worldwide; working in partnership to achieve excellence in public and global health research, education and translation of knowledge into policy and practice. Our mission is to improve health and health equity in the UK and worldwide; working in partnership to achieve excellence in public and global health research, education and translation of knowledge into policy and practice. Citește mai puţin