Privire de ansamblu asupra curs

Unul din doi oameni din Marea Britanie va dezvolta cancer de-a lungul vieții. Pe măsură ce tratamentul cancerului continuă să se îmbunătățească, mai mulți pacienți supraviețuiesc și se angajează la terapii de reabilitare pentru a ajuta recuperarea. Acest program oferă pregătire postuniversitară și educație pentru profesioniștii actuali din domeniul sănătății și cei care aspiră să lucreze în domeniul în evoluție.

Studiind acest curs la Hull, vă veți bucura de legături puternice cu multe comunități și angajatori din sănătate. Acestea oferă oportunități excelente pentru plasarea în muncă pentru a-ți aplica abilitățile în setările din lumea reală. Universitatea este parteneră cu City Healthcare Partnership, care conduce programe de reabilitare în Hull și East Riding. Veți avea ocazia să participați la o investigație de cercetare majoră, publicând în reviste revizuite de la egal la egal și contribuind la dezvoltarea unei baze de dovezi pentru disciplina reabilitării cancerului în Marea Britanie.

Ce veți studia

Module de bază

Toate modulele sunt supuse disponibilității și această listă se poate modifica oricând.

  • Cancer și riscuri modificabile
  • Metode de cercetare
  • Elementele esențiale ale reabilitării exercițiilor
  • Psihologia sănătății și bolilor
  • Practică profesională și plasament clinic
  • Testarea, prescripția și programarea exercițiilor clinice
  • Cercetări de cercetare

122483_photo-1526256262350-7da7584cf5eb.jpgMarcelo Leal / Unsplash

Perspectivele tale de viitor

Angajabilitatea este un obiectiv principal al acestui program. Veți câștiga teoria și exersarea cunoștințelor relevante pentru disciplină și oportunitatea de a aplica cunoștințele științifice obținute în cadrul vieții reale.

În prezent, nu există alte cursuri de reabilitare a cancerului în MSc în Marea Britanie. Cu oportunitățile unice pe care acest program le oferă, veți fi în fața curbei într-o zonă cu evoluție rapidă după absolvire.

Carierele viitoare potențiale ar putea include fiziologul de reabilitare și exercițiu în NHS sau asistență medicală privată, consilier în stilul de viață, formator personal și personal de învățământ superior și de formare ulterioară.

Explorați turul virtual

https://virtualtour.hull.ac.uk/take-a-look-around/area-of-interest/choose-your-subject/sport-health-and-excercise-science

Cerințe de intrare

Un grad minim de 2,2 Onoruri sau echivalent internațional la un subiect relevant (știință sport și exercițiu, asistență medicală, terapie sportivă, fizioterapie, sănătate publică sau medicină). Odată ce începeți programul, școala va administra un control îmbunătățit pentru divulgare și restricționare (DBS) în numele dvs. O verificare de succes îmbunătățită a DBS este necesară pentru a putea participa la o Plasament Clinic, care face parte obligatorie a celui de-al doilea semestru. Prin urmare, ar trebui să solicitați acest program numai dacă sunteți sigur că verificarea DBS îmbunătățită va fi satisfăcătoare și cu cunoștința că nu veți putea completa programul dacă nu este.

Studenti internationali

Dacă aveți nevoie de o viză de student de nivel 4 pentru a studia sau dacă prima dvs. limbă nu este engleza, vi se va cere să furnizați dovezi acceptabile ale nivelului dvs. de competență în limba engleză.

Acest curs necesită IELTS academic 6,5 în general, cu 6,0 în fiecare abilitate.

Dacă limba engleză nu atinge în prezent standardul necesar pentru acest program, este posibil să fiți interesat de unul dintre cursurile noastre de limba engleză.

Dacă doriți mai multe informații despre acest program de la University of Hull vă rugăm să completați formularul și să citiți politica noastră de confidențialitate.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 3 mai multe cursuri de la University of Hull »

Ultima actualizare Octombrie 13, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2020
Duration
1 - 2 anii
Part time
La zi
Price
16,600 GBP
Acasă / UE: 7.500 de lire sterline - internațional: 16.600 de lire sterline. Vă rugăm să rețineți, taxele afișate sunt pentru intrarea în 2019/20. Taxele pentru 2020/21 nu au fost încă confirmate și pot crește.
Deadline
Aug 1, 2020
We recommend that you apply by 1 August for September course start (or at least 6 weeks before any other start date).
După locații
După dată
Start Date
Sept 2020
End Date
Sept 2021
Termen limită de aplicare
Aug 1, 2020
We recommend that you apply by 1 August for September course start (or at least 6 weeks before any other start date).

Sept 2020

Location
Termen limită de aplicare
Aug 1, 2020
We recommend that you apply by 1 August for September course start (or at least 6 weeks before any other start date).
End Date
Sept 2021

Through These Doors - Allam Medical Building - University of Hull