Psihologie

Generalități

Programul de descriere

De aceea Psihologie UNIVAS?

Cursul de Psihologie UNIVAS se bazează pe o propunere curriculum actualizate și adaptate la progresul științific și schimbările socio-culturale, care permite formarea profesioniștilor în măsură să furnizeze servicii de cu standardele de calitate și principii etice. Cursul oferă, de la început, încurajând experiența profesiei prin etapele de observare și practica, orientate spre comunitate și, de asemenea, în laboratoarele lor cu cele mai noi tehnologii, cum ar fi Laboratorul psihologic Evaluarea de laborator Psihologie Experimentala, psihologie centru de consiliere și Serviciul psihologic. Cursul Psihologie este introdus în zona de Științe Umane și are facultate format din Masters și medici instruiți în universitățile de prestigiu din Brazilia.

Mai mult de un curriculum care răspunde cerințelor din MEC oferă o pregătire cuprinzătoare, cu accent special pe sectorul de sănătate, care este larg accentuat în lagărele de training. Noi, în principal un ochi către mișcarea dinamică a societății și nevoile sale.

performanța profesională

Metodologia utilizată în cursul de psihologie UNIVAS permite formarea de profesioniști cu avantaj competitiv și vedere de ansamblu a fenomenelor biopsihosocial, și să se asigure granturile studențești să întreprindă o cariera de succes. Psihologul a câmpului este larg, care acoperă domenii cum ar fi sănătatea, Organizații, Educație, drept, comunitare, Sport, Economie și de consum, care se ocupă cu diferite persoane și diferite probleme de manipulare.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

A Universidade do Vale do Sapucaí (Univás) é mantida pela Fundação de Ensino Superior do Vale do Sapucaí (FUVS). Foi fundada em 3 de setembro de 1965, e ao longo de sua existência já formou mais de 10 ... Citeste mai mult

A Universidade do Vale do Sapucaí (Univás) é mantida pela Fundação de Ensino Superior do Vale do Sapucaí (FUVS). Foi fundada em 3 de setembro de 1965, e ao longo de sua existência já formou mais de 10 mil profissionais. Citește mai puţin