Propriul Master în Estetica și Wellness - clasă - 60 ECTS

Generalități

Programul de descriere

wellness

inițiere

Octombrie 2018 / Durata 10 luni / învățare clasă

prezentare

Estetica si alt = "sanatatea sunt foarte prezente in societatea noastra, dovada fiind numarul mare de centre estetice si wellness care ofera servicii in intreaga lume, de la hoteluri, spatii, croaziere de lux, statiuni balneare , centre de frumusețe, centre de frumusețe, clinici estetice, printre altele, care oferă servicii pentru imaginea personală și bunăstarea persoanei.

Ismet este prima scoala de afaceri din domeniul terapiilor naturale oferite în Spania proprii Masterat în estetică și Wellness, precum și din partea holistică, prin prestigioasa universitate UCAM cu 60 de credite.

Maestrul este împărțit în trei domenii majore, una estetică și alt = "wellness prin naturopatie axată pe cosmetice naturale, aromoterapie și uleiuri esențiale, care este completată de alte tehnici, cum ar fi mesoterapia homeopatică virtuală și dieta terapie naturist și, pe de altă parte, zona de masaj centrat pe ayurvedic cu alte complementare, cum ar fi bambus, terapie cu pietre, champi și pinda și apoi cu masajul japonez de întinerire facială, care este o altă tehnică non-agresivă pentru corpul uman Se completează cu shiatsu aplicat esteticii.

Aceste domenii, împreună cu alții, realizează faptul că studentul poate aplica atât tehnici de masaj, cât și naturopatie la estetică și la alt = "wellness.

Elevul poate dura până la 4 diplome universitare la prima care pot valida atunci aceste credite pentru master.

titrare

La finalizarea programului (1500 de ore între predare și munca personală - 480horas din clasa) și după ce a trecut testele de evaluare, două diplome eliberate de fi prelucrate:

  • Diplomă de master în estetică și wellness (60 de credite ECTS)
  • Ismet: Master in estetica si Wellness - (proprii titlu privat).

Accesul la studii

Admiterea fiecărui candidat va fi evaluată de un comitet academic.

Cerințele de admitere:

A) Elevii cu o diplomă universitară (Diploma, masterat sau de studii în orice domeniu) furnizează o copie certificată a titlului sau în copie lor original sau certificat de plata a taxelor pentru eliberarea defect din titlu. Pentru elevii care provin dintr-un non-membru al Tratatului de la Bologna ar trebui să furnizeze diploma sau certificatul de finalizare a studiilor cu apostilă.

B) Studenții fără o diplomă universitară: profilul candidatului va fi evaluat de o comisie între UCAM și Ismet pentru a decide dacă este sau nu să admită studenți la program (cinci ani de experiență minimă de lucru în domeniul de studiu demonstrabile).

programul cursului

Modulul 1: Introducere în istoria esteticii și cosmetice și au nevoie de astăzi.

Modulul 2: anatomofisiopatologia Dermatologice. Elemente de bază.

Modulul 3: Primul ajutor

4. modulului Produse cosmetice naturale

Modulul 5. Aromaterapie

Modulul 6. uleiuri esențiale în tratamente cosmetice

Homeopate Mezoterapia virtual Modulul 7 pentru tratamente de înfrumusețare, celulita, obezitate și facial

8. Modul de ortomoleculara în estetică și frumusețe (piele, păr și unghii)

9. naturista modul Dietoterapia și obezitatea

10. Modul de întinerire japonez masaj facial

Modulul 11. Shiatsu aplicat estetica

Modul de gimnastica 12. masaj facial și facial cu pindas

14. Modul de masaj ayurvedic

Modulul 15. masaj cu bastoane de bambus, pindas, champi și terapie cu pietre

Modulul 16: Metodologia de cercetare și proiectare

Modulul 17: teza de master

oportunităţi de carieră

Odată ce studiile sunt terminate, studenții pot alege să înființeze un centru de estetică și să lucreze în acestea în hoteluri, spa-uri, stațiuni balneare, săli de sport, în operatori de turism, cum ar fi croaziere, printre altele. această formare profesională va încorpora aceste tehnici în spațiul lor obișnuit de muncă, fie în centrul lor estetic și / sau alt = "wellness, într-un centru de terapie, într-o clinică de medicină estetică sau în orice alt loc potrivit pentru exercițiul de activitate estetică și alt = "wellness". Cu acest training, profesionistul își poate extinde portofoliul de tehnici pentru a obține nu numai o creștere a clienților prin oferta comercială extinsă, ci și îmbunătățirea rezultatelor muncii lor.

tutorships

elevii Ismet, au un tutore, care pot merge în cazul unor modificări de program, dificultăți de urmărire subiecte, sfaturi personalizate, dezvoltare profesională, printre altele.

servicii suplimentare

Promoții și prețuri speciale în alte cursuri. Sala de calculatoare cu conexiune la Internet. Echipament de servicii de vânzare. Speciale în centrul de Ismet terapii. consiliere academică de către tutore de studii. Terapii în practică pentru studenți. ISMETalumni, Asociația Alumni. bord de locuri de muncă. Sfaturi privind exercitarea profesiei taxei, forței de muncă, nivelul de contabilitate, marketing, comunicare, LOPD, CPR în condiții de siguranță, altele.

modalitate

Săptămânal în dimineața, după-amiaza sau sâmbătă. Posibilitatea de a combina mai multe modalități.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

«Si te gusta el sector de la salud, asistir a personas para prevenir y tratar patologías, la investigación o cualquier actividad relacionada con las terapias naturales, debes formarte en una escuela q ... Citeste mai mult

«Si te gusta el sector de la salud, asistir a personas para prevenir y tratar patologías, la investigación o cualquier actividad relacionada con las terapias naturales, debes formarte en una escuela que te ofrezca una sólida formación para tu futuro profesional.» Citește mai puţin
Barcelona , Spania Online + 1 Mai mult Mai Puțin