Programul de masterat Programul de asistență medicală avansată

Generalități

Programul de descriere

Viitori experți de îngrijire

Asistență medicală primară: Pregătește-te pentru provocările în continuă schimbare ale asistenței medicale. Recunoaște oportunitățile din sectorul sănătății și acționează ca agent de schimbare în instituțiile de asistență medicală. Predăm și extindem competențele noastre: de la cercetare, decizii etice, conducere clinică și profesională la interdisciplinaritate, consultare și consiliere pentru coaching și leadership.


grup țintă

Ei doresc să facă față provocărilor legate de îngrijirea sănătății, cum ar fi creșterea bolilor cronice și a multi-morbidității, presiunile economice crescânde asupra spitalelor, serviciile de îngrijire medicală și practicile medicale și digitizarea avansată. Nu vă este frică să examinați procesele de lucru existente și sarcini de lucru, să depuneți eforturi pentru o optimizare maximă a proceselor, precum și pentru a crește eficiența și eficiența sau pentru a proiecta managementul interfeței.


căi de carieră

În funcție de rolul ocupațional respectiv, în calitate de practicant puteți menține anumite grupuri de pacienți cu nevoi complexe de îngrijire sau, în calitate de cercetător, puteți realiza elaborarea de orientări și standarde clinice într-un domeniu specializat. Cu programul de masterat ANP aveți, de asemenea, posibilitatea de a completa un modul suplimentar în Managementul Nursing (același lucru ca în § 26). Acest modul suplimentar vă permite să vă asumați sarcini strategice și operative la toate nivelurile de gestionare a îngrijirii în zona intramurală.


Detalii despre studiu

Puteți contribui la expertiza aprofundată și avansată în competențele de îngrijire medicală atât în ​​zonele intramurale, cât și în cele extramulatoare. O atenție deosebită se acordă îngrijirii primare a populației și, prin urmare, și utilizării în unitățile de asistență primară. Ele sunt capabile să stăpânească noile provocări ale dezvoltării asistenței medicale.


Repere

În conformitate cu declarația de misiune a "Nursingului primar", tu, ca absolvent al acestui program de masterat, își asumă în mod independent responsabilitatea pentru pacienți. Domeniile principale sau de competență pe care le dobândiți sunt:

 • Cercetarea și practica medicală
 • Practica medicală specializată clinică
 • Nursing și conducere

Într-o privire
 • Durata: 2 ani / 4 semestre
 • Format: Extra-ocupațional
 • Limba de predare: germană
 • Gradul: Master of Science în Studii de Sănătate (MSc)
 • Începutul studiului: în fiecare an în septembrie
 • Taxă: 363,36 EUR pe semestru pentru cetățenii UE / SEE,
  € 4900 pentru resortisanții din afara UE / SEE


Pentru mai multe detalii

 • Cerințe de acces,
 • Procedura de admitere,
 • Datele și termenele limită și
 • aplicație online

ne referim la site-ul nostru www.fh-krems.ac.at .

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

IMC University of Applied Sciences Krems (IMC Krems) is widely regarded as one of Austria’s most reputated and international university of applied sciences. The university offers innovative and globa ... Citeste mai mult

IMC University of Applied Sciences Krems (IMC Krems) is widely regarded as one of Austria’s most reputated and international university of applied sciences. The university offers innovative and globally accredited Bachelor and Master degree programmes in business, digitalisation and engineering, health sciences and life sciences. The Universum Talent Research survey underlines the high level of satisfaction among Austrian and international students at IMC Krems: the university regularly secures top spot in the student satisfaction category. Citește mai puţin