Programul de masterat în sănătate și tehnologie viitoare

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

utu.fi/degrees

Promovează-ți viitorul prin combinarea sănătății și tehnologiei în educația ta.

Programul de masterat în domeniul sănătății și tehnologiei viitoare vă oferă o posibilitate unică de a dobândi expertize multidisciplinare și internaționale în tehnologia sănătății - unul dintre cele mai rapide creșteri din lume.

Programul își propune să crească înțelegerea despre cunoștințe, provocări, diversitatea culturală și tendințele tehnologiei informației relevante în îngrijirea sănătății într-un context global. În plus, programul obține consolidarea colaborării internaționale, inovatoare și interdisciplinare între tehnologia informației și știința asistenței medicale. De asemenea, este conceput pentru a îmbunătăți sistemele de informații pentru asistența medicală și calitatea asistenței medicale prin implementarea în comun a proiectelor inovatoare de tehnologie a informației în asistența medicală.

Programul de masterat în sănătatea viitoare

Structura programului

Programul de masterat în sănătatea viitoare

Programul este alcătuit din studii majore în Științe Nursing (60 ECTS), inclusiv Teza Masteratului (30 ECTS) și Studii minore în domeniul Sănătății Viitoare

Excelenta academica

Viitorul Sănătății

Programul se bazează pe atuurile și expertizele partenerului-universități în științele sănătății și tehnologia informației: University of Turku , Departamentul de Științe pentru asistență medicală are cunoștințe puternice bazate pe cercetare în știința asistenței clinice (copii, adulți și persoane în vârstă), în măsurarea a instrumentelor de sănătate și a tehnologiei de sănătate, precum și în etica asistenței medicale. Universitatea Fudan, Școala de asistență medicală își are atuurile în sinteza sistematică a cunoștințelor, intervențiile și practicile bazate pe dovezi. Aceste două unități acoperă principalele domenii ale științei asistentei medicale. University of Turku , Departamentul Viitoarelor Tehnologii are o experiență de prim rang în domeniul sănătății și analizei datelor biomedicale, învățarea mașinii, tehnologia limbii, dezvoltarea de software și calcularea încorporată. Universitatea Fudan, Școala de Științe și Tehnologie a Informației are expertiză în domeniul sănătății și electronice biomedicale, electronică încorporată și pe Internet of Things. Împreună, acești colaboratori vor acoperi o gamă largă de domenii de tehnologie pentru sănătate.

Acest program unic vizează educarea experților cu o viziune în abordarea științifică în tehnologia informației globale în îngrijirea sănătății. Programul constă în studii din domeniile științei asistenței medicale, inginerie software și sisteme informaționale, oferind studenților o etapă excelentă pentru planificarea, dezvoltarea și implementarea soluțiilor și produselor tehnologice de sănătate pentru practica clinică și îngrijirea personalizată a sănătății. Adaptarea cunoștințelor teoretice pentru implementarea și reglarea unei soluții de lucru la o provocare interdisciplinară din viața reală într-un cadru internațional este, de asemenea, o parte esențială a acestor studii.

Prin acest program de masterat și colaborarea dintre cele două universități și patru departamente, este de asemenea posibil să crească cercetări la nivel înalt și cunoștințe științifice relevante pentru sistemele de sănătate viitoare și să producă expertiză în tehnologia sănătății pentru nevoia crescândă de planificare, dezvoltare, implementare și exportul de soluții și produse tehnologice de sănătate în practica clinică. Acest program de masterat va adăuga cunoștințe cu privire la aplicabilitatea, usabilitatea și fezabilitatea aplicațiilor tehnologice de sănătate pentru utilizare în practica clinică, cum ar fi tehnologia jocului de sănătate, dezvoltarea dispozitivelor de asistență medicală și sisteme de informații pentru îngrijirea sănătății. Cercetările în acest domeniu vor oferi o perspectivă valoroasă a utilizatorilor, deoarece știința asistenților medicali este interesată în dezvoltarea unei practici clinice atât pentru utilizatori (clienți, pacienți) cât și pentru profesioniștii din sănătate.

Teza de masterat

Teza de master este de 30 de ECTS. Ea se realizează individual în echipe multidisciplinare, co-supervizate de facultatea fiecărei universități participante. Scopul tezei este că studentul este capabil să producă cunoștințe științifice în mod independent pe baza unui plan de cercetare raționalizat. Studentul este, de asemenea, capabil să evalueze problema (ele) de cercetare folosind metode de cercetare aplicată și să producă informații relevante pentru știința asistenței medicale. Teza de doctorat constă într-un plan de teză, seminarii și teză scrisă. Supravegherea tezei este organizată în cadrul unor seminarii, în care studenții își prezintă propria activitate și primesc feedback despre avansarea lor.

Teza de masterat trebuie să îndeplinească cerințele ambelor universități, Universitatea Fudan și University of Turku .

Domeniul de cercetare specific al programului este Health Technology. Cercetarea urmărește crearea de noi soluții pentru integrarea serviciilor sociale și de îngrijire a sănătății și soluții noi pentru a sprijini sănătatea, auto-gestionarea și îngrijirea cetățenilor. Cercetarea se poate concentra, de exemplu, pe dezvoltarea și testarea soluțiilor tehnologice pentru a sprijini sistemele de sănătate și de sănătate.

Program de dublă diplomă

Programul de masterat în sănătatea viitoare

Având în vedere că cerințele de grad ale universității de origine sunt îndeplinite, studenții vor obține o diplomă de la acea universitate. Studenții, care au
1) a finalizat un semestru în conformitate cu cerințele Universității Fudan și
2) și-au făcut teza de master și proiectul Capstone co-supravegheat de Universitatea Fudan și University of Turku , vor primi o diplomă și de la cealaltă universitate, cu condiția ca cerințele de grad ale celeilalte universități să fie îndeplinite.

În cazul în care un student individual selectat pentru program nu poate, dintr-un motiv neprevăzut, să completeze cerința de mobilitate, o diplomă locală cu un certificat de studiu adecvat va fi furnizat după îndeplinirea cerințelor de gradul universitar de origine.

Principalele locații de studiu sunt în campusul Fudan din Shanghai, China și campusul Turku din Turku, Finlanda. Primul semestru este organizat la Universitatea Fudan și al doilea la University of Turku pentru toți studenții. Al treilea și al patrulea semestru sunt organizate la universitățile de origine ale studenților (Universitatea Fudan sau University of Turku ).

65603_Students_all_prgms.jpg

Descrierea competenței

Programul de masterat în sănătatea viitoare

În acest program:

 • Familiarizați-vă pe larg cu concepte, cunoștințe și metode teoretice speciale de cercetare în asistență medicală și informatica medicală.
 • Să fie capabil să producă o teză de master care combină știința asistenței medicale cu tehnologia sănătății.
 • Să fie capabil să rezolve probleme de cercetare și inovare solicitante ale căror scopuri sunt dezvoltarea de noi informații, metode și aplicații.
 • Aveți pregătire în activități creative, justificând științific în domeniile tehnicii de asistență medicală și sănătate.
 • Să poată gestiona, planifica, evalua și dezvolta abordări strategice complexe, neașteptate și noi bazate pe cunoștințe științifice.
 • Aveți disponibilitatea de a conduce proiecte inovatoare de tehnologie informațională în asistența medicală.
 • Să poată promova dezvoltarea științei asistenței medicale, în special în domeniul tehnologiei de sănătate.

În plus, veți:

 • Învață gândirea internațională și înțelegerea multiculturală, inclusiv abilități lingvistice bune.
 • Încorporați diferite abordări ale studiilor dvs. și câștigați perspective de la mai mult de un supervizor academic, aveți diferite tipuri de medii de studiu, stiluri de predare și învățare.
 • Aveți șansa de a crea o rețea largă și contacte la nivel mondial.
 • Deveniți o nouă generație de forță de muncă în domeniul sănătății și tehnologiei după absolvire.
 • Beneficiați de educație internațională în timp ce căutați un loc de muncă.

Opțiuni de muncă

Tehnologia de sănătate este în prezent unul dintre sectoarele cu cea mai rapidă creștere, cu o nevoie tot mai mare de planificare, dezvoltare, implementare și exportare de soluții și produse tehnologice pentru sănătate pentru servicii de sănătate, așa cum se reflectă în politicile naționale și internaționale. Cu toate acestea, a lipsit educația experților multidisciplinari în domeniul tehnologiei sănătății. Prin urmare, există multe oportunități de angajare pentru absolvenții din sectorul public și privat din întreaga lume, inclusiv manageri de proiect, experți, dezvoltatori, planificatori și coordonatori.

Carieră în cercetare

Studenții pot solicita studii de doctorat după finalizarea unui grad de învățământ superior relevant din ciclul doi. Studenții care finalizează programul de master în sănătatea viitoare

Cerințe de intrare

Cerințe generale de admitere

Cerinta generala

Ești solicitant eligibil pentru studii de nivel de master dacă:

 • aveți o diplomă de prim ciclu recunoscută la nivel național - în mod normal o diplomă de licență - de la o instituție acreditată de învățământ superior,
 • gradul dvs. corespunde la cel puțin 180 ECTS (credite europene) sau la trei ani de studii cu normă întreagă,
 • gradul dvs. este într-un domeniu relevant pentru programul de masterat la care solicitați. Vă rugăm să verificați pagina programului pentru cerințe detaliate de grad.

Cerințe de limbă

Solicitanții trebuie să aibă abilități excelente în limba engleză și un certificat care să dovedească aceste abilități. Vă puteți indica abilitățile de limbă, luând unul dintre testele de limbă engleză recunoscute internațional.

Solicitanții trebuie să atingă rezultatele testelor minime necesare pentru a fi considerate eligibile la University of Turku . Nu se vor face excepții.

Cerințe de admitere specifice programului

Candidații ar fi trebuit să finalizeze o diplomă de licență în științe ale sănătății sau științe medicale. Gradul trebuie să includă cel puțin trei ani de studii și ar trebui să califice solicitantul să acceseze studii la nivel de master în țara în care a fost acordat gradul. Studenții cu mai mult de 2 ani de experiență clinică în domeniul asistenței medicale au prioritate să fie recrutați în acest program.

Studii suplimentare (maxim 60 ECTS) pot fi solicitate studenților admiși formal, în funcție de studiile pe care le-au finalizat în timpul diplomei anterioare și de experiența de muncă clinică pe care au dobândit-o în mediul de sănătate. Aceste studii suplimentare sunt suplimentare și nu vor fi incluse în master.

Evaluarea aplicațiilor

Numărul de studenți care vor fi admiși la program prin University of Turku , Departamentul de Știință de Sănătate, este de maximum 5 studenți. Admiterea se face pe baza criteriilor de notare. Scopul este de a dobândi o înțelegere a calificărilor și a motivației solicitantului cu privire la cerințele programului.

Candidații sunt evaluați și clasificați de comisia de admitere a programului, utilizând criteriile menționate mai jos. Cei 5 candidați de rang înalt vor fi admiși la program. Dacă există doi candidați cu aceeași sumă de puncte, punctele la întrebarea numărul unu la examenul oral sunt decisive.

Aici veți găsi mai multe informații despre

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The University of Turku (UTU) is an international research university located in Southwest Finland in the Student city of Turku. We are an active academic community of 25,000 students and employees wi ... Citeste mai mult

The University of Turku (UTU) is an international research university located in Southwest Finland in the Student city of Turku. We are an active academic community of 25,000 students and employees with over 100 different nationalities. Citește mai puţin
Turku , Windhoek , Rauma + 2 Mai mult Mai Puțin