Programul de masterat în imagini biomedicale

Generalități

Programul de descriere

BIMA-cell.jpg
Diplomă acordată: Master of Science
Aportul anual : 20
Contactați : bima-office@bioimaging.fi
Site web : www.abo.fi/bioimaging, www.bioimaging.fi/program

Facebook: https://www.facebook.com/groups/biomedicalimaging

Biomedical Imaging - mai mult decât vă puteți imagina!

Cu o dependență din ce în ce mai mare de procesele tehnologice din domeniul științei, imagistica biomedicală a devenit populară la subiecți, de la biostiințe la inginerie. Noile tehnologii imagistice sunt dezvoltate în mod constant și imagistica a devenit un instrument esențial pentru descoperirile de ultimă oră în industria biotehnologiei, precum și în domenii precum cercetarea biomedicală. În programul de masterat în imagistică biomedicală studenții vor dobândi o înțelegere a proceselor teoretice și practice ale unei game largi de tehnologii de imagistică biomedicală, cu accent pe natura interdisciplinară a domeniului. De asemenea, studiile oferă studenților cunoștințe puternice fie în domeniul biologiei celulare, anatomiei și fiziologiei, nanomedicinei sau biofizicii, în funcție de aria de specializare a imaginilor.

Elevii din cadrul programului studiază într-un mediu extrem de internațional și dobândesc competențe teoretice și practice excelente într-o gamă largă de tehnici și aplicații imagistice, precum și analize de imagine. Cursurile acoperă, de exemplu, microscopia ușoară, tehnici avansate de fluorescență, tehnici de imagistică super-rezoluție, PET, microscopie electronică și microscopie de forță atomică. De asemenea, se subliniază o înțelegere a utilizării instrumentelor digitale într-un context științific și a competențelor excelente de scriere academică. Curriculumul interdisciplinar oferă studenților un spectru larg de cunoștințe de ultimă oră în imagistica biomedicală legate de multe domenii diferite de biologie celulară și biomedicină.

Excelenta academica

Programul de masterat în Imaging Biomedical este construit pe catedrele imagistice și de cercetare ale ambelor universități din Turku: Åbo Akademi University și Universitatea din Turku. Ambele universități sunt reprezentate în Turku BioImaging, care este o infrastructură științifică interdisciplinară pe scară largă, unind expertiza biologică în Turku și în altă parte în Finlanda. Turku este cunoscut mai ales pentru Centrul PET și dezvoltarea microscopiei STED de înaltă rezoluție. Câștigătorul Premiului Nobel pentru Chimie din 2014, Stefan Hell, a realizat descoperirile inițiale despre microscopia STED la Universitatea din Turku.

Turku are o zonă campus unică, compactă, în care cele două universități și spitalul universitar operează pentru a crea mediul de studiu interdisciplinar și inovativ și de cercetare. Facilitățile de cercetare includ o gamă largă de tehnologii de ultimă generație, de la imagistică moleculară și celulară la nivel atomic și microscopie până la imagistica in vivo a animalelor, imagistica clinică (de exemplu PET) și analiza digitală a imaginii. Studiile în domeniul bioimaginării sunt orientate în mare măsură spre cercetare, iar cursurile sunt adaptate pentru a pregăti experți în domeniul imagisticilor viitori în diferite domenii ale științei vieții.

Programul de Masterat în Imaging Biomedical este un program interdisciplinar cu o atmosferă unică în care oamenii din diferite țări și medii de învățământ interacționează și colaborează. Elevii sunt motivați să se alăture unor cursuri, ateliere și proiecte de stagiu și în alte părți ale Finlandei, în Europa și în întreaga lume. De exemplu, programul are acorduri de schimb Erasmus cu Universitatea din Pecs din Ungaria și programul de Master MSc în Universitatea Rouen din Franța.

Opțiuni de carieră

Curriculumul interdisciplinar al programului de imagistică biomedicală oferă studenților un spectru larg de cunoștințe în domeniul imagisticilor biomedicale legate de multe domenii ale biomedicinei și științelor vieții. Programul de masterat în Imaging Biomedical este orientat în mare măsură spre cercetare și facilitează continuitatea naturală a studiilor de doctorat. În plus, programul oferă posibilități excelente pentru cariera în științele vieții, de exemplu:

 • continuă ca studenți postuniversitari să urmeze o carieră de om de știință.
 • lucrează în managementul principal al facilităților.
 • lucrează în administrația științelor la nivel național sau internațional.
 • lucrează în laboratorul de cercetare spitalicesc.
 • industrie și cercetare industrială.
 • lucrează în gestionarea rețelei imagistice.

Cerințele de admitere

Programul este deschis pentru cei care au absolvit o diplomă universitară inferioară echivalentă cu o diplomă finlandeză B.Sc. (180 ECTS), în științele vieții sau într-un domeniu relevant (științe biomedicale, fizică, inginerie, medicină sau chimie). Solicitanții la programele de masterat predate în limba engleză trebuie să dovedească întotdeauna cunoștințele lor despre limba engleză și să îndeplinească cerințele academice generale. Majoritatea solicitanților trebuie să își dovedească nivelul de limba engleză prin unul dintre următoarele teste lingvistice: TOEFL, IELTS sau PTE Academic. Acest lucru, indiferent de studiile anterioare în limba engleză. Pentru cerințele lingvistice, consultați www.abo.fi/en/study/apply/language-requirements/

Taxă de școlarizare și burse

Finlanda a introdus, de la începutul anului 2017, taxe de școlarizare pentru toate programele de masterat predate în limba engleză. Taxele au fost introduse pentru studenții din afara UE / SEE care încep studiile la un program de masterat internațional începând cu toamna anului 2017.

Taxele de școlarizare pentru programul de masterat în domeniul imaginilor biomedicale sunt de 12 000 € / an.

Pentru mai multe informații, vizitați www.abo.fi/en/study/tuition-fees/

În plus, studiul la Åbo Akademi University necesită o taxă pentru Uniunea Studenților (momentan 121 € pe an). Această taxă oferă asistență medicală cu costuri reduse pentru studenți, inclusiv îngrijiri medicale, îngrijire dentară și consiliere mintală. Taxa permite, de asemenea, studenților prețuri reduse pentru călătoriile interne. Asigurările și fondurile pentru acoperirea șederii dvs. sunt solicitate de către oficialii Migrație.

Bursele sunt disponibile pentru studenții care se aplică la programele noastre de master și răspund pentru taxa de școlarizare. Există două categorii:

 1. Taxa de școlarizare, care acoperă 100% din taxa de școlarizare, acordată pentru 2 ani (al doilea an condiționată)
 2. Taxa de școlarizare, care acoperă 50% din taxa de școlarizare, acordată pe o perioadă de 2 ani (condiția a II-a condiționată)

Decizia de a acorda o bursă se bazează pe:

 • performanța academică a elevului în studiile anterioare,
 • cât de bine îndeplinește solicitantul cerințele programului
 • răspunsurile pe care solicitanții le-au furnizat în formularul de cerere

Aplicația la bursele noastre este inclusă în formularul de înscriere online pentru programele noastre de masterat.

Alte

Pentru mai multe informații despre

 • programele de masterat internațional în general, taxele de școlarizare și bursele vă rugăm să consultați https://www.abo.fi/en/study/apply/international-master-programmes/
 • cerințele pentru funcția de migrație, consultați https://migri.fi/en/study-place
 • care trăiesc în Finlanda și Turku (costul vieții, educație, muncă), vizitați https://www.infopankki.fi/en/frontpage

Pentru informații suplimentare privind procesele de aplicare, vă rugăm să contactați admission@abo.fi, întrebările referitoare la programul specific pot fi trimise la bima-office@bioimaging.fi

Cum să aplicați?

Pentru mai multe informații despre cerințele și procedurile de aplicare, taxele de școlarizare și burse, vă rugăm să vizitați www.abo.fi/en/study/apply/international-master-programmes/

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The task of Åbo Akademi University is to provide an open university environment for quality research and studies with a Nordic and international anchorage. Åbo Akademi University is particularly taske ... Citeste mai mult

The task of Åbo Akademi University is to provide an open university environment for quality research and studies with a Nordic and international anchorage. Åbo Akademi University is particularly tasked with educating Swedish- speaking experts to satisfy the future needs in Finland. Citește mai puţin