Programul de master în sănătate globală

Generalități

Programul de descriere

Programul de master în sănătate globală se concentrează pe provocările care depășesc frontierele naționale și are un impact atât asupra generațiilor actuale, cât și asupra viitoarelor generații.

Prezentarea programului

Sănătatea globală integrează expertize și perspective din domeniile sănătății publice, medicinei, epidemiologiei, economiei sănătății, științei comportamentale, științelor mediului și antropologiei, printre altele. Acesta oferă o nouă platformă de cercetare, educare și informații cu privire la provocările de sănătate cu care se confruntă populația mondială.

Acest program de un an este format din trei părți. Partea de bază oferă o bază comună de cunoștințe. Partea avansată conține cursuri care se referă la diferite domenii specifice ale sănătății globale, cum ar fi bolile transmisibile, bolile netransmisibile, sănătatea mamei și a copilului. Partea finală este un proiect de cercetare prezentat sub formă de teză, care poate fi realizat în Suedia sau într-o țară cu venituri mici sau medii, unde Karolinska Institutet are o colaborare existentă.

Citiți mai multe despre modul în care programul este structurat în programul de programe .

Oportunități de carieră

Aveți un potențial domeniu de activitate în organizații naționale sau internaționale care lucrează cu țări cu venituri mici sau medii în jurul problemelor legate de sărăcie și sănătate. După finalizarea programului, sunteți, de asemenea, eligibil să aplicați pentru învățământ doctoral.

Mai multe informatii

Pentru mai multe informații despre aplicație, cerințe specifice de intrare și selecție, vă rugăm să vizitați pagina Programului de Master în Sănătate Globală pe site-ul Karolinska Institutet .

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Karolinska Institutet is a one-faculty university dedicated solely to the medical and health sciences, with a reputation for top quality research and innovation. Karolinska Institutet is consistently ... Citeste mai mult

Karolinska Institutet is a one-faculty university dedicated solely to the medical and health sciences, with a reputation for top quality research and innovation. Karolinska Institutet is consistently ranked in the top 50 universities globally and the top 10 medical universities in Europe. Citește mai puţin