Programul de master în medicină experimentală

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

Programul de Master in Medicina Experimentala ofera y OU o perspectivă largă în aspecte generale care afectează sănătatea publică în societatea de astăzi. Obiectivul principal al programului este asupra mecanismelor inflamatorii și a implicațiilor lor pentru sănătatea publică, deoarece multe dintre bolile comune din întreaga lume au un proces inflamator ca numitor comun. Y OU va dobândi cunoștințe și abilități în științele medicale experimentale moderne și de laborator, precum și cunoștințe aprofundate despre biologia celulară, imunologie, genetica umană și bioinformatică și medicina translațională.

Acest program de Master este pregătitor pentru cercetare, iar Masterul oferă y OU o platformă pentru cercetare și dezvoltare, și pregătește OU pentru o carieră internațională în mediul academic, industrie, guvern și asistență medicală.

Predarea în cadrul programului de master este interactivă cu un dialog activ între profesori și studenți. Profesorii dvs. sunt cercetători activi, care își desfășoară cercetările actuale în clasă. Programul se concentrează pe aplicarea cunoștințelor teoretice, precum și pe abilități practice individuale, în scopul de a traduce teoria într-o înțelegere contextuală a medicinei experimentale și specializarea profilului ales. Programul este oferit de Școala de Științe Medicale, iar limba de instruire este engleza.

Pe parcursul celui de-al doilea an al programului MSc, o OU selectează unul dintre cele trei profiluri găzduite de medii de cercetare consacrate la Școala de Științe Medicale: Centrul de Cercetări Cardiovasculare, Răspunsul Inflamatoriu și Centrul de Susceptibilitate al Infecțiilor (iRiSC) și Interacțiunile Nutriție-Gut-Brain. Centrul de cercetare (NGBI). În plus față de activitatea de curs specifică în cadrul profilului dvs., OU va derula un proiect individual cuprinzător de masterat într-un subiect specific profilului ales.

Ca student la Programul de Master în Medicină Experimentală, OU se oferă un program de mentorat personal. Acest lucru este conceput pentru a ajuta OU progrese pe parcursul programului, în termenii de definire a obiectivelor curente și viitoare, perspectivele și planificarea carierei.

Cerințe specifice de intrare

Licențiat în științe în biomedicină, licențiat în științe în laboratorul biomedical, master în știință în medicină sau master în știință în medicină veterinară. Alternativ, o calificare din primul ciclu cuprinzând cel puțin 180 de credite din care cel puțin 90 de credite sunt destinate studiului de specialitate într-unul din principalele domenii de studiu biomedicină, știință de laborator biomedicală, biologie sau medicină. Solicitantul trebuie să aibă, de asemenea, calificări corespunzătoare cursului „English 6” sau „English B” de la Școala Gimnazială Superioară Suedeză.

Calificări (obținute)

Gradul de Master of Arts / Science [120 credite]

Carieră

Acest program de masterat va pregăti studenții pentru cariera de cercetare la universități și industria farmaceutică, biomedicală, biotehnică și de îngrijire a sănătății.

Informatii suplimentare

Perioada de înscriere este deschisă în perioada 16 octombrie - 15 ianuarie.

Costuri și taxe

Prima tranșă: 74250 SEK, Taxa totală: 297000 SEK

Dacă y OU au cetățenia într - o Uniune Europeană (UE) sau al Spațiului Economic European (SEE) țară, sau Elveția, y OU NU sunt obligați să plătească taxe de școlarizare sau de aplicare.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Örebro University is a young, modern and rapidly growing university with an ambitious agenda for the future. The university provides education and research in humanities, law, social science, science, ... Citeste mai mult

Örebro University is a young, modern and rapidly growing university with an ambitious agenda for the future. The university provides education and research in humanities, law, social science, science, technology, health care, medicine, education, music and sport science. The university offers 800 courses, 60 undergraduate programmes and 30 postgraduate programmes. Citește mai puţin
Vizitează site-ul școlii