Programul de master în fiziologie și medicină sportivă

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Sunt y OU interesat de studii suplimentare în domeniul fiziologiei sportive și medicină? Dacă da, acest program de Master poate fi de interes pentru OU . Oferă cunoștințe aprofundate despre fiziologia exercițiilor, fiziologia musculară, metodele de evaluare fiziologică și metodologia de cercetare.

Programul oferă cunoștințe aprofundate privind aspectele fiziologice legate de adaptarea cardiovasculară, metabolică, musculară și celulară la exerciții acute și pe termen lung. Oferă cunoștințe teoretice și practice privind metodele fiziologice, histologice și biochimice actuale utilizate în domeniul fiziologiei și medicinei sportive. Programul oferă, de asemenea, aptitudini transferabile, inclusiv formare în manuscris și scrierea propunerilor de cercetare și în prezentări orale științifice.

O parte a programului este realizată în colaborare cu Școala Norvegiană de Științe ale Sportului (NIH) din Oslo. Această colaborare internațională consolidează în continuare calitatea științifică a acestui program de masterat și oferă studenților posibilitatea de a aborda o gamă largă de probleme actuale de cercetare în domeniul fiziologiei exercițiilor și al medicinei sportive.

Toate cursurile sunt predate în limba engleză.

Cerințe specifice de intrare

O calificare de prim ciclu cuprinzând cel puțin 180 de credite, dintre care cel puțin 90 de credite sunt destinate studiilor specializate într-unul din domeniile principale ale științei sportive, fizioterapiei, medicinei sau științelor biomedicale. Solicitantul trebuie să aibă, de asemenea, calificări corespunzătoare cursului "Engleză 6" sau cursului "Engleză B" de la Școala superioară suedeză.

Calificări (obținute)

  • Gradul de Master of Arts / Science [60 credite]
  • Gradul de Master of Arts / Science [120 credite]

Carieră

Conținutul acestui master este o oportunitate unică de a pregăti studenții pentru studii doctorale în domeniul fiziologiei exercițiilor și al medicinei sportive.

Informatii suplimentare

Perioada de înscriere este deschisă în perioada 16 octombrie - 15 ianuarie.

Costuri și taxe

Prima tranșă: 86385 SEK Taxa totală: 345500 SEK

Dacă y OU au cetățenia într - o Uniune Europeană (UE) sau al Spațiului Economic European (SEE) țară, sau Elveția, y OU NU sunt obligați să plătească taxe de școlarizare sau de aplicare.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Örebro University is a young, modern and rapidly growing university with an ambitious agenda for the future. The university provides education and research in humanities, law, social science, science, ... Citeste mai mult

Örebro University is a young, modern and rapidly growing university with an ambitious agenda for the future. The university provides education and research in humanities, law, social science, science, technology, health care, medicine, education, music and sport science. The university offers 800 courses, 60 undergraduate programmes and 30 postgraduate programmes. Citește mai puţin
Vizitează site-ul școlii