Programul de asistent medical - gradul de asistent universitar

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Îngrijirea pacientului de la flebotomie la empatie

Un asistent medical este vital în munca de zi cu zi a majorității instituțiilor de îngrijire a sănătății, cum ar fi cabinetele medicilor, facilitățile de îngrijire imediată, casele de îngrijire medicală, clinici și spitale. Asistenții medicali efectuează atât îngrijire medicală a pacientului (cum ar fi tensiunea arterială și tragerea sângelui), cât și luarea unui istoric medical al pacientului. Asistenții medicali se ocupă, de asemenea, de îndatoririle administrative și clerice, incluzând răspunsul la telefon și programarea întâlnirilor.

În calitate de asistent medical la American National University , veți participa la cursuri de laborator clinic în care puteți aplica cunoștințele pe care le-ați învățat în sala de clasă și puteți crea abilități în lumea reală pe care angajatorii de astăzi le caută. De asemenea, veți participa la o excursie obligatorie, care oferă oportunități suplimentare de a aplica abilități și competențe învățate. Formarea profesională a asistenților medicali vă va oferi experiența și încrederea pentru a reuși într-una din cele mai rapid ocupații.²

In plus fata de a servi ca o baza solida pentru a urmari o diploma de licenta in Health Care Management, acest program de gradul asociat este conceput pentru a va oferi abilitatile si tehnicile necesare pentru angajarea ca asistent medical sau phlebotomist intr-un birou de medic sau stomatologie sau intr- varietate de facilități medicale.

Programe de educație progresivă - Programe medicale:

Experiența dvs. de învățare

Cursul dvs. include pregătire profesională pentru a vă dezvolta abilitățile de care aveți nevoie:

  • Pregătirea procedurilor medicale pentru a acoperi domenii cum ar fi asumarea semnelor vitale ale pacienților, colectarea probelor de laborator, efectuarea de teste de rutină, cum ar fi electrocardiografia (EKG) și administrarea injecțiilor și vaccinărilor terapeutice.
  • De asemenea, veți completa un set de cursuri de bază în domeniul anatomiei, farmacologiei, dreptului și eticii în domeniul sănătății și veți învăța cum să vă ocupați de sarcinile administrative și de cler.
  • O excursie clinică de 160 de ore de experiență de lucru în lumea reală, care include îngrijirea pacienților unu-la-unu, efectuarea de proceduri medicale, colectarea informațiilor despre pacient și sprijinirea organizațiilor medicale.

Absolvenții programului de asistență medicală sunt eligibili să participe la examenele de certificare administrate la nivel național și să obțină desemnările Asistentului medical certificat (CMA) și / sau al asistentului medical înregistrat (RMA).

Programul de asistent medical oferit la American National University este acreditat de către Comisia pentru acreditare a alianțelor pentru programe de educație pentru sănătate (CAAHEP), la recomandarea Consiliului de asistență medicală pentru educație.

American National University promovează un format de învățare progresivă, astfel încât, dacă câștigați o diplomă de asistent, puteți să vă folosiți imediat formarea pentru a avansa cariera pe măsură ce vă continuați educația în domenii cu cerere ridicată la nivel de licență - domenii cum ar fi Health Care Management Business Administration-Management.

¹În timp ce sunt disponibile pe scară largă, nu toate cursurile sunt disponibile la toate orele de clasă sau oferite fiecărui termen. Consultați-vă cu un reprezentant al Serviciului de Studenți Universitari.

Biroul de Statistică a Muncii, Departamentul Muncii al SUA, Manualul privind Perspectivele Ocupaționale, Ediția 2012-2013, Asistenții Medicali. Rata de creștere estimată până în anul 2020. Proiecțiile naționale pe termen lung ar putea să nu reflecte condițiile economice și de muncă locale și / sau pe termen scurt și nu garantează o creștere reală a locurilor de muncă.

† Cu excepția campusului nostru din Stark din Ohio.

De ce American National University ?

  • Confort și flexibilitate - Cu cursuri de zi și de seară¹ aveți flexibilitatea de a lucra în timp ce câștigați diploma.
  • Atenție personală - Nu sunteți doar o față într-o mulțime, dimensiunile noastre mici de clasă permit atenția personală din partea instructorilor.
  • Profesioniști în carieră ca instructori - Cu programe curriculare actuale și relevante, veți învăța de la instructori cu experiență pe teren real, care vă vor îndruma și mentora.
  • Servicii de carieră - Echipa noastră de servicii profesionale începe să vă ajute înainte de absolvirea CV-ului, a scrisorilor de intenție, a tehnicilor de intervievare și a căutării unor oportunități de carieră.
  • Alumni beneficiile - sprijinul nostru nu se termină la absolvire, ca un absolvent veți avea acces la serviciile noastre de carieră și cursuri de refresher² disponibile pe tot parcursul carierei.

¹În timp ce sunt disponibile pe scară largă, nu toate cursurile sunt disponibile la toate orele de clasă sau oferite fiecărui termen. Consultați-vă cu un reprezentant al Serviciului de Studenți Universitari.

Cursul de perfecționare este gratuită pentru studenții calificați. Costurile suplimentare, cum ar fi taxele de laborator, cărțile și materialele, sunt responsabilitățile elevului. Repartiția este limitată la programul din care studentul a absolvit și este supus unui spațiu disponibil.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

In 1886, a group of visionary educators and business leaders saw the need for a higher education institution focused on career-based training to meet workforce needs in the southeastern United States. ... Citeste mai mult

In 1886, a group of visionary educators and business leaders saw the need for a higher education institution focused on career-based training to meet workforce needs in the southeastern United States. Together they founded what is now known as American National University with the intent of training workers in business, banking, accounting, administration, and other skilled professions. Citește mai puţin
Salem , SUA Online , Pikeville , Lexington , Roanoke + 4 Mai mult Mai Puțin