Programul de Master în Economie de Sănătate, Politică și Management

Generalități

Programul de descriere

Programul de masterat în economie, politică și management al sănătății oferă o perspectivă globală în domeniul managementului medical și are o abordare multidisciplinară. Managementul medical abordează modul în care resursele sub formă de competență, cunoștințe, materiale și alte active pot fi utilizate și dezvoltate cel mai bine pentru a îmbunătăți sănătatea umană.

karolinska

Prezentarea programului

Programul oferă o oportunitate pentru studenți de a dezvolta abilități teoretice și practice pentru analizarea problemelor de sănătate și asistență medicală la nivel organizațional și politic. Obiectivele sunt de a îmbunătăți cunoștințele și abilitățile lor existente în domeniul economiei, managementului și politicilor de sănătate și a le ajuta să obțină o înțelegere teoretică și conceptuală a funcției sectorului sănătății.

Citiți mai multe despre modul în care programul este structurat în programul de programe .

karolinska2

Oportunități de carieră

Absolvenții sunt bine pregătiți pentru mai multe posturi în sectoarele private și publice, în special autoritățile responsabile pentru problemele de mediu și sănătate, atât în Suedia, cât și în străinătate. Programul oferă o solidă conversație pentru absolvenții care doresc să continue studiile la nivel de doctorat (doctorat).

karolinska3

Mai multe informatii

Pentru mai multe informații despre aplicație, cerințe specifice de intrare și selecție, vă rugăm să vizitați Programul de masterat în economia sănătății, politici și management pagina pe site-ul Karolinska Institutet .

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Karolinska Institutet is a one-faculty university dedicated solely to the medical and health sciences, with a reputation for top quality research and innovation. Karolinska Institutet is consistently ... Citeste mai mult

Karolinska Institutet is a one-faculty university dedicated solely to the medical and health sciences, with a reputation for top quality research and innovation. Karolinska Institutet is consistently ranked in the top 50 universities globally and the top 10 medical universities in Europe. Citește mai puţin