Programul de Master în Biomedicină

Generalități

Programul de descriere

Despre

Te interesează cercetarea științifică? Vreți să aflați mai multe despre boli și să înțelegeți de ce unii oameni se îmbolnăvesc și alții nu fac asta? În acest caz, vă recomandăm să vă înscrieți la programul de masterat în biomedicină de la Universitatea Umeå. Programul de Master în Biomedicină vă va oferi excelente cunoștințe și abilități de a utiliza metode științifice avansate și vă va pregăti pentru studii de doctorat sau baza pentru un loc de muncă în companiile farmaceutice, cu autoritățile sau în sistemul de sănătate.

În timp ce studiază

Primul semestru este deschis cu un curs în Advanced Biomedicine. Cursul este compus din patru arii de excelență de la Universitatea Umeå: infecții, cancer, boli metabolice și sistemul neurologic. În acest curs, veți fi, de asemenea, instruiți în bioinformatică, biostatistică, teoria cunoașterii și etică.

După primul semestru, veți fi prezentat cu o abundență de cursuri biomedicale de a alege și de a vă personaliza liber educația proprie. Proiectul de lucru la un nivel avansat (30 de credite ETSC) vă va oferi posibilitatea de cunoaștere aprofundată în domeniul dumneavoastră de alegere sau puteți alege alte cursuri în domeniul dumneavoastră de interes cum ar fi biologia tumorilor, patogeneza bacteriană, structura și funcția proteinelor etc. . Mulți dintre profesorii pe care îi veți întâlni sunt oameni de știință care conduc și vă veți construi în permanență propria rețea științifică. Independent de cursurile pe care le alegeți, veți fi instruiți în proiectarea experimentală, în evaluarea rezultatelor și în învățarea prezentării lucrării în diferite formate științifice. Programul de master este încheiat fie cu un examen de 30 sau 45 de credite ECTS.

Oportunități de carieră

Studenții din domeniul biomedicinei au o piață a muncii în cercetare și dezvoltare în industria farmaceutică, în industria biotehnologiei și în domeniul sănătății. De asemenea, au posibilitatea de a deveni jurnaliști științifici, avocați în brevete sau experți medicali în cadrul diferitelor autorități.

Având o diplomă de master vă puteți aplica, de asemenea, pentru studii de doctorat.

grad

Programul vă va oferi un Master of Science în științele biomedicale.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

For more than a half-century, Umeå University has been evolving as the premier destination of higher education in northern Sweden. Throughout our proud history, we have remained committed to providing ... Citeste mai mult

For more than a half-century, Umeå University has been evolving as the premier destination of higher education in northern Sweden. Throughout our proud history, we have remained committed to providing a world-class teaching and research environment that is characterised by excellence, innovation, openness and diversity. Citește mai puţin