Programul de Master în științele sănătății publice

Generalități

Programul de descriere

Științele din domeniul sănătății publice promovează practici bazate pe dovezi în domeniul sănătății și al calității vieții, prevenirea bolilor și îmbunătățirea sistemelor de sănătate. Programul de masterat în științele sănătății publice are o abordare multidisciplinară și oferă o perspectivă globală. Programul oferă două specializări; Epidemiologia Sănătății Publice și Promovarea și Prevenirea Sănătății.

Prezentarea programului

Programul vă oferă posibilitatea de a dezvolta o abordare științifică și o bună înțelegere teoretică a științelor sănătății publice, precum și pentru specializarea aleasă în Epidemiologia sănătății publice sau promovarea și prevenirea sănătății.

Ambele piese oferă studii avansate în epidemiologie, biostatistică, precum și metode de evaluare a rezultatelor intervențiilor. Cursurile comune includ, de asemenea, concepte și teorii în științele sănătății publice, abordări calitative și managementul de proiect. Următoarea Epidemiologie în Sănătate Publică se concentrează în continuare asupra epidemiologiei aplicate pentru a dezvolta abilitățile de a descrie, analiza și reflecta asupra unei varietăți de probleme de sănătate publică și de a revizui în mod critic studiile epidemiologice. Pentru urmărirea promovării și prevenirii sănătății , accentul se pune pe aplicarea metodelor de promovare a sănătății și acțiunilor preventive pentru a dezvolta abilități în planificarea, dezvoltarea, implementarea și evaluarea intervențiilor de sănătate atât la nivel individual, cât și la nivel structural.

Citiți mai multe despre modul în care programul este structurat în programul de programe .

Oportunități de carieră

Absolvenții sunt bine pregătiți pentru mai multe funcții în sectorul public și privat, în special cu autoritățile responsabile de probleme de mediu și de sănătate, atât în ​​Suedia, cât și în străinătate. Programul oferă o bază solidă pentru absolvenții care doresc să continue studiile la nivel de doctorat (PhD).

Mai multe informatii

Pentru mai multe informații despre aplicație, cerințe specifice de intrare și selecție, vă rugăm să vizitați pagina de program de masterat în științele sănătății publice pe site-ul Karolinska Institutet .

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Karolinska Institutet is a one-faculty university dedicated solely to the medical and health sciences, with a reputation for top quality research and innovation. Karolinska Institutet is consistently ... Citeste mai mult

Karolinska Institutet is a one-faculty university dedicated solely to the medical and health sciences, with a reputation for top quality research and innovation. Karolinska Institutet is consistently ranked in the top 50 universities globally and the top 10 medical universities in Europe. Citește mai puţin