Programul de Inginerie Biomedicală

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

Vă rugăm să vizitați Rutgers Global pentru a afla cum își susține Rutgers studenții internaționali în timpul crizei de coronavirus.

Școala de Inginerie a Universității Rutgers este pregătită să ofere învățare la distanță și hibrid studenților săi de masterat pentru semestrul toamna 2020. Rutgers Engineering va continua să ofere studenților absolvenți o experiență de învățare excepțională. Facultatea noastră a trecut cu succes la învățarea de la distanță în semestrul trecut de primăvară și sunt bine echipate pentru a continua predarea online. Profesorii vor utiliza sisteme de comunicații online, cum ar fi Canvas , BigBlueButton și Playposit, pentru a angaja practic orele.

Liderii de inginerie pentru avansarea ingineriei biomedicale

Rutgers School of Engineering oferă studenților cu un profil tehnic puternic și le pregătește pentru cariere de conducere în profesii captivante și provocatoare. Atât învățământul, cât și cercetarea noastră sunt înrădăcinate în principiile științifice, încorporând în același timp cunoștințele despre provocările actuale.

 • Master of Science (MS)
 • Master of Engineering (ME)

114276_MS14MarkPierceLab450.jpg

Programul de Inginerie Biomedicală Rutgers are peste 70 de facultăți de absolvent dedicate să ofere studenților cu o pregătire solidă diferite programe de grad, fiecare potrivit pentru interesele de carieră diferite ale studenților. Programul absolvent este o asociere comună între Școala de Inginerie și Robert Wood Johnson Medical School, care face parte din Rutgers Biomedical Science Sciences. Programul oferă o pregătire remarcabilă la nivel de absolvenți în șase domenii critice ale ingineriei și tehnologiei biomedicale, inclusiv:

 • Biomateriale și inginerie tisulară
 • Inginerie biomecanică și reabilitare
 • Bioinginerie computațională și imagistică biomedicală
 • Moleculară, celulară și nanosisteme Bioinginerie
 • Neuroengineering
 • Sisteme fiziologice și bioinstrumentare

Elevii au două opțiuni de masterat. Toți elevii bazați pe teze ar trebui să încerce să finalizeze SM; studenții care nu au terminat această opțiune până la sfârșitul celui de-al treilea an, vor trebui să părăsească programul de absolvent cu un M.Eng. Opțiunile constau în următoarele cerințe de curs:

MS (opțiunea tezei): 27 Credite de curs 6 Credite de cercetare

3 cursuri de bază BME (9); Matematică avansată (3); Biologie celulară avansată (3); Seminar BME / Credite de dezvoltare profesională (3); 3 electives (9); Credite de cercetare (6).

M.ENG (opțiunea non-tezei): 30 Credite de curs 3 Credite de studiu non-teză

3 cursuri de bază BME (9); Matematică avansată (3); Biologie celulară avansată (3); Seminar BME / Credite de dezvoltare profesională (3); 4 electives (12); Studiu non-teză (3). M.Eng. este considerat un grad terminal care nu conduce la un doctorat.

În ambele programe de licență, există o examinare completă finală (apărarea tezei sau revizuirea / proiectul de hârtie / literatură), în mod normal, efectuată pe parcursul perioadei care va finaliza cursul de studiu al studentului, ceea ce va accentua aria de concentrare a studentului.

114277_LL14RWJSurgObserv0015.jpg

De ce Rutgers School of Engineering pentru Școala Universitară?

Rutgers School of Engineering Master of Science program de gradul este destinat elevilor interesați în aprofundarea cunoștințelor lor într-o disciplină specială de inginerie pentru dezvoltarea industrială și de cercetare. Oferim programe de gradul nouă prin intermediul a șapte departamente de inginerie, împreună cu un angajament global pentru cercetare avansată și bursă.

Un curriculum de bază al fundamentelor este completat cu electives care permit studenților să se concentreze asupra domeniilor care au o relevanță directă pentru inovațiile în prim-planul cercetării. Elevii care absolvesc cu un grad avansat de la Rutgers sunt bine plasate pentru a întreprinde o carieră într-o gamă diversă de domenii industriale și corporative.

Școala noastră asigură standarde academice riguroase, încurajează colaborarea interdisciplinară dintre facultate și studenți și supraveghează inițiativele inovatoare de dezvoltare profesională care pregătesc studenții absolvenți pentru a reuși atât în cariera academică, cât și în cea non-academică.

De ce Rutgers?

 • Abordare interdisciplinară, integrativă a educației și formării absolvenților.
 • O comunitate dinamică și diversă.
 • Situat regional în apropiere de New York, Washington, DC, Philadelphia și Boston.
 • Legături strânse și apropiere de industriile de top.
 • Studii accesibile și mai multe burse și burse disponibile.
 • Rutgers Global oferă asistență completă în asigurarea vizelor și a documentației.

Ultima actualizare Aug 2020

Despre facultate

At Rutgers School of Engineering our graduate students are valuable partners in research, instruction, and outreach. We offer graduate degree programs for dynamic students in 10 areas of study. With n ... Citeste mai mult

At Rutgers School of Engineering our graduate students are valuable partners in research, instruction, and outreach. We offer graduate degree programs for dynamic students in 10 areas of study. With nearly $70 million in research expenditures and nearly 200 faculty members engaging in research on a broad range of topics that impact society, the nation, and the global community, the School of Engineering is a dynamic and academically supportive environment for pursuing graduate studies. Citește mai puţin
Municipiul Piscataway