Programul de Doctorat în Terapia Ocupațională

Generalități

Programul de descriere

Programul de Doctorat în Terapia Ocupațională

Programul de Doctorat Ocupațional al Rocky Mountain College este unul dintre primele programe de doctorat în domeniul terapiei ocupaționale din Montana, în statul Montana. Ca diplomă post-bacalaureat post-bacalaureat, candidații trebuie să îndeplinească toate condițiile pentru obținerea unei diplome de licență înainte de înscrierea în program. Durata totală a programului este de 115 ore de credit, 3,0 ani (nouă semestre). Curriculum-ul include două experiențe pe teren de 12 săptămâni și o experiență de doctorat de 16 săptămâni.

Ce este Terapia Ocupațională?

Profesioniștii din domeniul terapiei ocupaționale întreabă Ce contează pentru dvs.? nu Ce e cu tine?

În termenii ei cei mai simpli, terapeuții ocupaționali și asistenții pentru terapie ocupațională ajută persoanele de-a lungul întregii vieți să participe la lucrurile pe care le doresc și trebuie să le facă prin utilizarea terapeutică a activităților zilnice (ocupații). Printre intervențiile obișnuite de terapie ocupațională se numără ajutarea copiilor cu dizabilități să participe pe deplin la situațiile școlare și sociale, ajutând persoanele care se recuperează de la rănire să-și recâștige abilitățile și oferind suport pentru adulții în vârstă care se confruntă cu schimbări fizice și cognitive (AOTA.org).

Declarația de misiune RMC OTD

Rocky Mountain College Doctorat în Programul de Terapie Ocupațională pregătește clinicieni, educatori, cercetători și viitori lideri în profesie prin oportunități educaționale angajate, experimentale și bazate pe dovezi pentru a extinde cunoștințele despre beneficiile de sănătate ale ocupației și pentru a traduce acele cunoștințe în diferitele arii terapeutice.

Realizăm această misiune prin adoptarea valorilor noastre fundamentale:

  1. evaluarea abordărilor terapeutice interdisciplinare (Tema 1)
  2. îmbrățișând diversitatea și angajamentul comunității (Tema 2)
  3. promovarea învățării bazate pe dovezi pe toată durata vieții (Tema 3)
  4. pledează pentru valoarea fundamentală a livrării de servicii bazate pe ocupație, centrate pe client, pentru a spori sănătatea pacientului, bunăstarea și calitatea vieții (Thread 4)

Program director fondator

Sunt pasionat de profesia de terapie ocupațională. Am practicat atât în ​​pediatrie cât și în geriatrie din Carolina de Nord, Texas, Kansas și Virginia. În ultimii patru ani, am fost directorul Programului OT la Universitatea James Madison din Virginia. După 30 de ani, este timpul să veniți acasă. Sunt foarte încântat să lucrez cu Rocky Mountain College pentru a oferi un doctorat clinic în terapia ocupațională.

Twylla M. Kirchen, Ph.D., OTR / L

Programul RMC OTD, director fondator
twylla.kirchen@rocky.edu
Curriculum vitae
540.746.6640

Programul de doctorat la Rocky Mountain College este în curs de acreditare de către Consiliul de Acreditare pentru Educația Terapiei Ocupaționale (ACOTE); 4720 Montgomery Lane; Suite 200; Bethesda, MD 20814-3449; 301-652-2682; www.acoteonline.org. Datele privind performanța programului pentru examenul național de certificare a examenelor naționale pentru certificare în domeniul terapiei ocupaționale (NBCOT) pentru toate școlile sunt disponibile pe site-ul NBCOT. Rocky Mountain College Național de Cercetare NBCOT Datele examenului vor fi disponibile atunci când programul primește o acreditare completă ACOTE și după ce prima cohortă a elevului este înscrisă pentru examen.

Cerințe de absolvire

Elevii trebuie să îndeplinească următoarele cerințe pentru a absolvi cu o diplomă profesională din programul RMC OTD:

  1. Completați cu succes toate cerințele academice și sunteți în stare bună în colegiu.
  2. În măsura în care astfel de informații sunt aduse la cunoștința Colegiului, trebuie să existe profesionalismul necesar, caracterul și promisiunea profesională.
  3. Rezolvați în mod satisfăcător toate obligațiile financiare datorate Colegiului.
  4. Demonstrarea competenței standardelor tehnice.

Responsabilitatea finală pentru îndeplinirea cerințelor de absolvire este studentul și, în consecință, fiecare student ar trebui să se familiarizeze nu numai cu planul de învățământ, ci și cu reglementările academice ale Colegiului.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Rocky Mountain College is a residential, comprehensive liberal arts college located beneath the sandstone “rim-rocks” in a park-like suburban neighborhood of Billings, Montana, the state’s largest and ... Citeste mai mult

Rocky Mountain College is a residential, comprehensive liberal arts college located beneath the sandstone “rim-rocks” in a park-like suburban neighborhood of Billings, Montana, the state’s largest and most economically vibrant city. Rocky Mountain College is historically related to the United Church of Christ, the United Methodist Church, and the Presbyterian Church (USA) – denominations traditionally committed to the pursuit of knowledge, religious tolerance, and free inquiry and to such values as service, community, and character. Citește mai puţin